Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@majuska7979 a jak vieš, že si nemala ešte ovu? či kolký si DC?
ja som mala poslednú ms 5.4., a 4 cykly po sebe idúce presne 29 dnové, lenže práve tento posledný sa skrátil na 27 dní, tak neviem kedy má prísť ms, ale dajme tomu že spriemerujem a budem rátať 28 dní, tak snád uz 3.5. cca budem vedieť na čom som 🙂
@sharmana moja ja mávam ovu okolo 13-18dc...dnes som 11dc..takže este este..;) to uz budes vediet na čom si...my ideme 15maja domov takže stres atd..to moze cyklus predlzit u mna 🙂🙂🙂 ja som stresacka...🙂🙂 a este budem svedok na svadbe..to asi budem stresovat viac nez nevesta 🙂🙂🙂🙂
@sharmana a nejaké príznaky??? Už by mohli byť 🙂🙂🙂
@majuska7979 maji príznaky si človek velmi lahko namýšla.. ked som sa snažila pred vyše 4 rokmi prvý krát, tak som úplne cítila "ako som tehotná" a nebola som samozrejme 😀 otehotnela som na další mesiac, kedy som na všetky príznaky kašlala a cítila som sa "úplne netehotná" a nakoniec som tehotná bola 😀
@majuska7979 aha tak preto, mi to nejako nesedelo... no ja som dnes len 18 DC, neviem či mi prebehla ovu, ja som si len tipla a skúšali sme na 15 DC, ale predtým mi to tak vyšlo, tak snád mávam približne ovu okolo 15 az 16 DC. Ale mne je to zatial naozaj jedno a tlačiť nechcem ani na mm, lebo jeho to strašne stresuje potom 😀
@sharmana no uvidíš ze to to vyjde ;) tento mesiac urcite ;)
@mija51 vidíme dve;)
@selina.liana a ako si na tom? už si mala ovu? snažili ste sa, aj ked si ochorela?
@sharmana no snažili sme sa od štvrtku sobotu pondelok a dnes🙂 ovu mám asi teraz ale muž už odišiel:( tak uvidíme. a vy?
@selina.liana drzkam palceky..riadne ste sa snazili tfuj tfuj tfuj aby to vyslo... 😉
@majuska7979 dakujem som zvedava. moj muž pracuje mimp dnes odíšiel keby bol doa poistím to aj večer🙂
@selina.liana ktory dc si?? mne ovu tiez vychadza tak 15dc...takze uvidime...a 16dc je nase 5 vyrocie zasnub...takze daj boze 🙂
@selina.liana poisti...;) drzkam palceky 😵 😵 😵 😵 😵 a mas 2 deti chlapcov ci dievcatka?? alebo mix
@majuska7979 no uvidím dnes myslím že prvý max druhy. mám dve dcery ale z prvej máme anjelika:(
@majuska7979 nemám ako poistiť uý išiel do práce robí 600km od nas
@selina.liana joj sorky nevsimla som si ...jezinku 600km..wowo..ako to zvladas bez chlapa a na ako dlho??
@majuska7979 tak každe dva týždne je doma. a terAZ TO VYšLO NA OVULKU škoda že som ochorela ale hádam sa podarí však istila so dosť
@selina.liana moja aby si nebula v soku...vacsinou sa otehu ak sa pije alcohol alebo si chory...lebo clovek je vtedy uvolneny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte. Takže znova to nevyšlo. Dnes som 4. DC :-/ Tak pokračujeme v máji.
@majuska7979 ja som ochorela už po snažení🙂 len moja prvá dcera mala vrodenu srdcovu vadu zrovna kvoli mojej prekonanej chrípke v 3 mesiaci. ale teraz by eo hádam nemalo vadiť ked to je uplne na začiatku ak by sa zadarilo
@radka752 držíme palce
@radka752 moja je nas tu viac 😉 😉 😉 😉 😉 hore hlavu 😉 😉 😉
@selina.liana aha...a ako vedeli dr ze to je akurat preto ze si mala v 3 mesiaci chripku??????????
@majuska7979 na genetike mi tttttto tak vysvetlili. aj som čitala članok. ak prekoná tehotna chrípku 20 percent že dieťa bude mať chore sedce. nie vždy to tak musí byť
@selina.liana aha dobre vediet do buducnosti...nevedela som ze to tak je.....
@majuska7979 ale to som mala fakt hroynu chripku
@selina.liana nebrala si antibiotic??? nic ti nedali?? aby si sa vyliecila?? mozno je lepsie dat nakoniec lieky
@majuska7979 trvalo to asi mesiac. bola som u lekárky a nakoniiec mi aj niečo dala le je to už 7 rokov nepamatám presne

@19ivet19 a ty si mala kedy naposledy MS? ja 19.3. Je možné, že je to ešte skoro? Ovuláciu nedokážem vôbec odhadnúť, pretože to bola prvá MS po vybratí Mireny a pri nej som MS nemávala.