Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@majuska7979 ved to cakam🙂
@selina.liana ja tiez 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@selina.liana a vies co je najlepsie... robili sme poriadok a mm sa rozhodol ze vsetky detske oblecenia ideme poslat domov lebo nam to tu zavadzia...a no neviem ci to je dobry napad... 😕 😕 😕 😕 co ak otehu?? ale mm to uz zbalil vsetko 😨 😕
@majuska7979 a ty kedy máš dostat?
ahojte, my snazilkujeme už rok a pol... hadam sa to podarí, aj ked oplývam neskutocným stresom a nachadzam sa v stresovom obdobi, ktoré opadne až o mesiac... ale ideme na to... 🙂 držte prsty
@selina.liana mrcha ma prist 10maj... 😠 😠 😠 😠 dufam ze nepride...mrcha jedna zmyjovata 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@6katka10 a coze tak stresove obdobie???? no nase prve sa nam podarilo po 11 mesiacoch...takze nieje to take hop sup....a druhe to nam bude trvat pekne dlho...kedze uz rok sa nechranime...len proste praca a moj drobcek bola zatial najlepsia antikoncepcia na svete 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 no tak ho zastav🙂 načo to vynasa🙂
@selina.liana no vraj sa stahujeme domov buduci rok..a ze ked otehu nahodou ze to znovu privezieme???? no a mam taky blby pocit ze ako nahle to posle to budem tehu....to bude ako naschval??? zastavit sa ho neda...no skusim to zajtra odlozit povedala som mu ze pockame na moje dni volna a potom zavolame ohladom odvozu... 😀 😀 😀 normalne no co ti poviem..normalne nenormalna rodina adamsovcov 😎 😎 😎
@majuska7979 a kde ste kam to posielate?
@majuska7979 koncím skolu, takze statnice a tak... ja mám PCO-vraj, tak uvidime ci sa zadarí... ale pevne verime ze ano
@selina.liana posielame to do polska...a momentalne byvame v uk..
@6katka10 moja a co to je to PCO?? neboj zadari pride spravny cas aj na to 😉
dobre babule ....ja padam pomaly domov...uz mam prace dost...pokecame zajtra 😉 😉 😉 prijemny vecer 😉 😉 😉
@majuska7979 fuha to daleko . Tak ho este zdrz.
Baby bola som u doktora a povedal,ze je to moc skoro, ze mam prist 30-teho,ze to uz by hadam mohlo byt vidiet aspon gest.vak.Tak dufam,ze sa zadarilo ,inak by som nemala pozitivne testy...nie ?:|
@19ivet19 určite áno🙂
Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste prirodzenou formou pomocou jednoduchych cvikov otehotniet,alebo sa zbavit cyst a myomov.
@selina.liana my len raz, hodinu po polnoci, 19.4. 🙂
@sharmana držím palce. Testujeme spolu;)
@selina.liana dobre, dobre, som zvedavá... akurát si vyčítam, že som sa rozjedla a to ešte možno "ani tehu" nie som 😝 ale dnes som trošku cvičila, aby som nevykysla, lebo som skoro dosiahla váhu spred prvého tehu a teraz po sviatkoch mi vyskočili 2 kilá hore 😎 😎
@sharmana juj moja mi hovor o tych kg. Inak aj ja som sa hned rozjedla sa smeje. Ja cvicim 4xdo tyzdna, ale teraz nie som chora:(
Ahojte, takže nič. Napriek tomu, že mi 10 dní mešká MS, dva testy dnes ráno len s jednou čiarkou. Asi hormonálna porucha. Počkám ešte do utorka, to bude 42. deň cyklu, pôjdem na vyvolávačku. No, čo už ☹
@mija51 ahoj, no ja mam toho roku take cykly ze v januari 41, v marci na 48, a teraz to je 46 a este nic....u dokiho som bola dva krat, dva krat mi bral krv na hormony a vsetko OK...tak nechapem....je to na porazenie---pri 28 dnovom cykle som uz za sebou mohla mat 4 cykly a mam dve....doki povedal ze ms mi kazdu chvilu dorazi lebo mam vysoko sliznicu, na UV nic nebolo ani cista ani nic co by tam nemalo byt....neviem......pytala som sa ho na inofolic, tak mi ho len doporucil ze mam dve vrecuska denne....mam ho uz objednany, cakam kym dorazi nech oskusam.....minuleho roku som mala pekne cykly 33-37 co je na mna velmi pravidelne...ale teraz.....no som s oho smutna...snad ten inofolic pomoze
@majuska7979 vies ze aj mna by zaujimale ze co to PCO je? ja len zbezne viem ze je to nejaky syndrom, nieco z vajecnikmi....nestudovala som na nete o tom zatial nic, ani doki mi nic nespominal....myslim ze to ma nieco spolocne s tym ze ked dozreje vajo vo vajecniku tak en ho nedokaze "pustit" do vajickovocu alebo nieco take.....opravte ma niekto :DD
@1234lubka ahoj, ja beriem aj inofolic, najskôr 1. mesiac 2 vrecká, ale prešla som na jedno, lebo to ide dosť do peňazí a na obale je v odporúčaní len jedno. Ja som si dala kon com februára vybrať mirenu, chceme tretie, MS som dostala po 3 týždňoch, ale predtým pri mirene som nemávala. takže neviem, ako to bude. Myslela som si, že sa nám zadarilo, aj mám naliate prsia a miernu bolesť v podbrušku už cca týždeň. No to sa mi asi chystá "spustiť" MS. no neviem ☹ Ešte trochu aj dúfam, lebo pri dcére mi test vyšiel asi až v 6. týždni. 😉

@selina.liana treba mysliet pozitivne 😉 😉 😉 😉 😉 teraz cakat na ovu ako na spasu a nedockat sa mrchy najbliszych 9mesiacov 😉 😉 😉 😉 co ty na to 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎