icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

mija51
24. apr 2014

Krása, gratulujem a v dobrom závidím 🙂

1234lubka
24. apr 2014

@mija51 uvidis nšecgaj sa prekvapkat 🙂 mirena mi nieco hovori :P no ide dost do penazi inofolic...ja som kupila z netu za 11,80 , objednala som rovno dve....najprv budem po dva atk len jeden....ked mam hormony v poriadku tak to je len otazka casu...mna len tie nekonecne cykly stvu...46dni sak to je uz strasne dlho...som zvedava kedy dostanem...dufam ze kazdu hodinu!

1234lubka
24. apr 2014

@dashka81 vsetky vidime dobre 🙂 jupiiiiii 🙂 tesim sa s tebou 🙂 snad aj ja taky budem mat na druhy mesiac 🙂

majuska7979
24. apr 2014

@dashka81 tak to je jasne :D mrcha uz nedojde 😵 😵 😵 😵 😵 😵 gratulujem

majuska7979
24. apr 2014

@sharmana baby co by som dala za nejake kg navyse???? vazim 51kg???? 163cm vysoka.....normalne uz dakedy rozmyslam ze otehu nemozem lebo som taka chudaaaaaaaaaaaaaaaa........neda sa mi pribrat...akurat mi prsia troska podrastli...co som stastna ako blcha...tieto 2 mesiace su vacsie 😵 😵 😵 😵 az kolegyna v praci hovori ze co robim...a to ani tehu niesom

majuska7979
24. apr 2014

@1234lubka pozri si nejake bylinky na to moja...urcite ti pomozu 😉 😉 😉 😉 neviem po mojom rocnom trapeny z strasne silnou mrchou...to bylinky zabrali...a to hned v prvy mesiac..... 😵 😵 😵 😵 😵 co uz som maminke pomaly plakala do telefonu...tabletky nefungovali...a poslala mi bylinky a pozri...uz druhy mesiac ukazkovy 28dc...nadhera...kedze som v uk to tu sa neda kupit alchemilka a vraj praslicka je dobra tiez...takze doma robim nakupy a to riadne a kupim si asi aj tu knihu co maminka ma o bylinkach...zdravie marii trebenovej alebo tak nejako sa to vola....

19ivet19
24. apr 2014

@dashka81 ahoj gratulujem,no ja mam tiez dva testy pozitivne a doktor povedal,ze to nic neznamena ...mam prist o tyzden na sono,tak tiez som zvedava ako to dopadne.Ale dufam,sa nam to obidvom splni a budeme tehulky 😉

dashka81
24. apr 2014

@19ivet19 jo, zatial sa potichucky tesim, resp. som skor prekvapena, snad nebude zajtra sklamanie. Ak sa zajtra neobjavi MS, tak v sobotu rano testnem znova. K lekarovi som objednana na 6.maja, aj ked povodne som sa planovala spytat na nejake vysetrenia kedze sa zatial nedarilo. Tak uvidime, snad uz s nim budem riesit potvrdenie tehu.

marcelafarkas
24. apr 2014

Ahojte baby, tak dnes som bola u doktorky a potvrdila mi tehitenstvo ultrazvukom som v piatom tyzdni t.j. 4+5d. Sme nesmierne stastny . 😀 .

mima207
24. apr 2014

pridavam sa k vam aj my sa snazime od polovice marca .....dnes mi mali zacat ale dufam ze sa uz nedostavia..... 🙂

19ivet19
24. apr 2014

@dashka81 ja idem buducu stredu,snad tam uz nieco uvidi 🙂 potom daj vediet ako si dopadla
🙂

selina.liana
24. apr 2014

@dashka81 gratulujem;) je to tam

1234lubka
24. apr 2014

@majuska7979 tu mame aj mi doma..alchemilku pijem...aj hluchavku som si natrhala na dvore :P zatial cajickujem nieco cez tyzden tak.....no som zvedava...inofolic uz je na cste ku mne tak aj tomu budem verit 🙂)

sharmana
24. apr 2014

@selina.liana však ked vyzdravieš, tak pocvičíš 🙂 ja som si včera dala dietnejší obed a dnes som tiež sa až tak neprejedala, hned to cítim na bruchu... ale inak cítim a totálne nafuknutá, brucho ako melon mám a nejaké vyrážky sa mi vyhodili, no mám pocit, že budúci týžden príde ms.. ale mne to až tak nevadí, keby aj prišla, ja som teraz tak nastavená, že máme čas... 😉

sharmana
24. apr 2014

@majuska7979 volakedy som mala aj ja 51 kg, lenže ja som 167cm a to som už vyzerala velmi chudo 😀 teraz sa držím na 60kg, ale to sa cítim ako dyna, pritom ja som schudla od predpôrodnej váhy (prosím sadnite si, aby ste neodpadli 😀 ) z 82 kg, takže aj to je super. Ale chcela by som 56 kg. Ono sa to zdá, že ved to je rozdiel len 4 kg, ale tie idú baby najhoršie doleee 😝

sharmana
24. apr 2014

Inak baby od včera som začala poctivo Femibion 800. Aj pri prvom tehu som brala vitamíny, ale Calibrum. Teraz skúsim trošku zmenu.

erikababula
24. apr 2014

Ahojte aj ja sa pridavam mi sa snazime 4mesiace a stale nic☹

rybecka
24. apr 2014

@sharmana wau krasne si schudla ja este jedno doniesiem a musim dat kila dole teraz mam74 a pred porodom som mala 63 kg.a uz 4 roky sa na mne drzia 😖

rybecka
24. apr 2014

@marcelafarkas blahozelam 😵

sharmana
24. apr 2014

@rybecka dakujem, ale teraz som cez tieto blbé sviatky ako keby pribrala, aspon na bruchu to hrozne cítim, na váhe sa to nejak hrozne neodrazilo.... najhoršie je, ked žena doma zákusky pečie, do kelu, ja už na žiadne sviatky žiadne zákusky nenachystám 😀

majuska7979
24. apr 2014

@sharmana teraz sa netrap z chudnutim..ak otehu to pôjdu znoca kg hore..máš super váhu ..;) ideálnu

majuska7979
24. apr 2014

@erikababula moja 4 mesiace je nic taký rok sa nerie za normal pre zdravy párik ;) veľa stastia

sharmana
24. apr 2014

@majuska7979 ja viem maji, len ja už nechcem zažit tých 82 kg, som bola ako slon 😝 tentokrát by som si chcela dávať naozaj pozor na to svoje jedenie.... však uvidíme, a chcem aj cvičiť, cviky, ktoré nemôžu uškodiť ani v tehotenstve, aby som bola v lepšej kondícii, aj kvôli zdraviu 😉
no už pomaličky začínam rozmýšlať, či to vyšlo alebo nie, síce nie som taká nedočkavá ako prvý krát, ale zvedavá som teda... testovať nechcem skôr než v den vynechanej ms, ak teda vynechá 🙂

rybecka
24. apr 2014

tak dievcata sup sup za manzelmi a milencami 😉 a deticky robit a nie vypisovat na konovi 😀
moj sa uz sprchuje ideme na to 😉 a dufam ze 8.5 nepride mrcha mrchava ale vam hodim foto testiku s dvomi //

19ivet19
25. apr 2014

Hadam sa mozem vytesovat,vsak baby 😉

satanka1
25. apr 2014

@19ivet19 juu...gratulujem 🙂

19ivet19
25. apr 2014

🙂

fubinka
25. apr 2014

@19ivet19 ahoj ja mam presne take iste testy len ten posledný ešte nemám taku silnu čiarku ale tie prve dva identické s tebou, kedy si si robila testíky,

týmto sa pripájam k skupinke snažíme sa už od marca vyzerá to tak že v apríly sa zadarilo

19ivet19
25. apr 2014

Ahoj,robila som si 29 DC ,31DC a dnes mam 34den cyklu ten posledny ... 🙂

demeeri
25. apr 2014

Ahojte.Práve som sa dozvedela že tom tehotná.Test som doma nerobila,nejak tomu nemám dôveru.Hneď som išla k lekárovi.Prvé dieťa mám cez IVF,takže z lekárskeho hľadiska som neplodná.O to vačšie prekvepnie je to pre nás teraz.Pri prvom tehotenstve som brala Utrogestan na udržanie tehotenstva ale to sa vtedy bežne podáva pri umelom oplodnení.Teraz ma napadlo či by som nemala aj teraz brať?