Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@smoulinka13 za sebou ale myslím kazdy deň 1x.....vitaminky a to vsio
@majuska7979 jasne, 3 dni po sebe 🙂 no som velmi zvedava ci to vyslo 🙂testovat budes az ked ti budu meskat ci aj skor?
@smoulinka13 testovať budem ovu testami a ak budí pozitivne kúpim tehu test..okolo 26dc by už mal test ukázať //...myslím že tento mesiac to vyjde..mám takeho tusaka...tak tfuj tfuj tfuj a ty ktoey dc?
@smoulinka13 moja máš dvojitu šancu...;) to sa musí u teba podariť ;)
@majuska7979 minule som aj ja testovala ovu testami 🙂 teraz mam uz len tehu testy, dnes som 23 DC, testovat by som eventualne mohla uz stvrtok, uz by to malo ukazat..ale neviem ci sa odhodlam...
noo veru mam dvojitu sancu 🙂) dufam ze ale ostanu obidve...🙂
@smoulinka13 ak pozrieš do mojeho albumu mám t foto papriky a fazuľky čo som nasla v paprike a v ten mesiac som otehu a včera mm našiel presne taku istú 🙂🙂🙂 tak myslím že tento mesiac to bude to 🙂🙂
@smoulinka13 to daj vediet a nejaké pocity??
Noo, občas sa už cítim, že mi už z toho snaženia aj šibe 🙂 ... ale zajtrajším dňom to veru prejde, veľa vecí sa zmení, nakoľko sa po mesačnej PNke vraciam do práce. Už týždeň mám z toho normálne závrate 😀
Nejde vôbec o to, že som lenivá, i keď určitým spôsobom byť mesiac doma, je príjemné, ale obávam sa ako sa vysporiadam s pohľadmi a rečami na pracovisku... Nad to sa musím začať povznášať, naprogramovať sa na dve smeny, stíhať syna do škôlky, zo škôlky, na trénigy... Takže kým sa zabehnem, snaženie pôjde určite chtiac-nechtiac bokom. A možno vtedy to príjde !!! 😉
@majuska7979 joj to nwviem som len 21 dc a teda brucho boli riadne presne ako v den ked mam dostat. Len 21dc mi pride skoro. Este k tomu som uz tyzden chora.
@tinamatka ahoj moja viem ako sa citis myslum tych pohladov na pracovisku, ja som zazila nieco podobne trosku horsie mne zomrelo dieta 12 dni po porode a myslela som ze no hroza. Drzim palce silno moc nech sa vam podari cim skor.
@selina.liana To je smutné ☹ Ale zvládla si to, takže si mojou motiváciou sa nevzdávať ako všetky baby, ktoré snažilkujú ďalej a veria, že to výjde 😉
@tinamatka no nic ine mi nezostavalo nakolko su pei mne ludia ktorym na mne zalezi a pomohli mi cela rodina. Potom do roka sa mi narodila zdrava krasna dcera presne do roka prva 13.10 a druha 3.10 a teraz chcem pre nusurodenca nech neni sama
@majuska7979 juu aka si bola chuducka cele tehu 🙂 tak teda by to podla tej fazulky malo vyjst i tento mesiac 🙂 ja nemam zatial ziadne pocity (je to moj 3.pokus, vzdy sme si dali jedno embryjko ale stale som chcela dve az sme si teda dali a dufam ze tie dve nam aj ostanu),len ma priserne boli hlava..ale to mam asi z dufastonu a obcas mi pichne kdesi v bruchu...uvidime ten stvrtok ak sa odhodlam🙂
@smoulinka13 myslím že to je môj znak..s tou fazulkou 🙂🙂🙂🙂🙂🙂joj drzkam palceky ked som ptehu s drobcom mala som jednu noc taku bodavu bolesť b brúsku..takže to môže byť ono ;)
@majuska7979 bodaj by si mala pravdu 🙂len neviem co s tou migrenou :( hruuuza
@smoulinka13 joj moja pribrala som 15kg počas tehu...ale 2 týždne po porode som uz bola tam kde som bola pred tehu..bruško ploske..maly zomna vxetko vycickal...ale bola som rada že som nemusela kupovat..i keďže porod som nemala ľahký stratila som veľa krvy to tiez spôsobilo rýchlu stratu váhy...a no teraz tiez som chuda attroska ma to štve..;( myslím že preto nemôžem otehu tiez...hormóny vraj ok..
@majuska7979 tak to si jedna z mala ktora hned vsetko zhodi 🙂 a s tou chudostou neviem, ak mas vsetky vysledky dobre...a ved uz jedneho drobca mate. to ti povedal zensky ci si to len myslis?
@smoulinka13 prejde neboj ;)
@smoulinka13 ja si myslím...ženská vraj vše je ok...ale nerobila som stitnu zlazu..takze ak sa epodari do konca roka idem na kontrolu
@majuska7979 hej nechaj tomu este volny priebeh do konca rok, potom si pories stitnu zlazu, mozno len chyba daka latka, hormon a vsetko bude ok 🙂
@smoulinka13 dufam ze mas pravdu
@majuska7979 no som veeelmi zvedava ako nam to dopadne 🙂 dufam ze pozitivne pre obidve
@smoulinka13 drobca sme tvorili 11mes...a Toto je 3 mes co skusame naplno...tak som zvedava Ako dlho nam bude trvat tento drobec
@smoulinka13 tfuj tfuj tfuj aby tak bolo...
@majuska7979 my sme sa pokusali 2 roky a ked nic museli sme na IVF..ked sa inac neda...
@smoulinka13 a to to badly nejaky problem???
@majuska7979 manzel ma zly spermiogram a povedali ze prirodzene by to bol velky zazrak..tak od decembra chodime do MT kazdu chvilu a verime ze raz to vyjde...🙂
@majuska7979 sorky ze tak pisem jak madar ale som v práci a to potajomky...moja kanoska sa snažila 3 roky..už sli do kliniky že čo sa robi a v ten deň našla na tehu teste //🙂🙂🙂🙂 isla tam a tehu Len potvrdili 🙂🙂🙂 haluzcco to je psychika?? Mm mal uz doma papiere na spermio ani nestihol ist a som v ten mesiac otehu..vela robi psychika asi

@selina.liana no to znie dobre..kedy budeš testovať??