Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@yanni moja ked si kuknes moj album meranie Bt tam mam ovu testy co som otehu s damiankom...vypadalo ze ovu bola 17dc..dalej uz som nevedela nemala som testy..ale tiez boli take pozitivne cely cas...a zda sa mi ze aj lepsia kralita nez tieto.. 😅
@yanni no asi ovu dnes..este som nerobila ovu test ale mala som take jemne pichanie v lavom vajecniku..takze dnes to bude asi ono..ovu bude ako cely cas. okolo 17,18dc...tak bola ked sme snazili maleho drobca ...
@majuska7979 no ked mas dlhsie cykly, tak sa ti to predlzuje, to je jasne. Ale ked uz vies, zhruba kedy ovu je, tak ani testovat nemusis. Mne ak to teraz zase tak vyjde ako minuly cyklus a ak sa zase nepodari, tak uz testovat nebudem. Inak aj ja som obcas nieco pocitila ale nie kazdy mesiac. Cize na o sa spoliehat tiez nemozem. Ale ved uvidime. Na buduci tyzdem ideme k gymn, trepem tam aj muza, som zvedava co nam povie. Ci to je len psychika, ked vsetky vysledky boli doteraz ok.
@yanni baby ja ma. Tiz25- 26 dnove cykly LF fazu mam11 dnovu
@yanni podla mna psychika robi vela...ver mi...mm som dotrepala do dr a dali mu na spermio...a ani nestihol ist lebo v ten mesiac som otehu..som mu povedala ze nech vydrzi do konca mesiaca ak nic to pojde..a ani nestihol 😲
@selina.liana od kedy sa pocita ta LF faza?
@noooo moj bol uz dva krat. Naposledy vo february a vsetko ok. Ja som bola niekedy v oktobri-novembri na krvi na horm. profil a tiez vsetko ok, aj organy, maternica, vajecniky atd. vsetko super. Tak to jednoducho nechapem. Od konca decembra som myslela, ze aj stres ale ma povysili a od januara mam noeve miesto a tu je to taka pohodicka. A viac stres ako ine normalne rodiny tiez nemame. Dost cestujeme, tak vzdy sa tesim, ze nieco umiesime na dovci aj par krat to uz bolo tak, ze tie plodne dni mi na dovcu vychadzali a furt nic. Teraz keby sa podarilo tak to by bolo take krasne, mat januarove babätko. Ja som januarova a moja oblubena zial uz dva roky neboha babka mala tiez narodeniny v rovnaky den ako ja, tak to by bolo velmi pekne. Mozno, ze sa tam z nebicka na mna potera a posle mi krasny darcek. Ved uvidime.
Inak najstarsi ma narodky spolu s mojim muzom. Tiez nahoda ;-D
@majuska7979 to malo byt tebe.
a este oprava, do konca decembra....
@yanni no proste to je to ze na to myslime...ludia co na to nemyslia otehu hned v ten mesiac 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@yanni hned po ovu kazdy den az do zaciatku mrchy. Lf faza je nemenna vzdy rovnaka;) ak sa posunie ovu predlzi sa ti aj cyklus;)
@selina.liana aha dikes. No som pocitala, tak 13-14 dni. To je dobre ci zle?
@majuska7979 nooooo uz to tmavneeeeeee. Zajtra hadam uz bude ciarocka rovnako tmava ako kontrolna.
@yanni joj moja no neviem..lebo tie testy predtym tiez boli tak rovnako silne ...len vyschli tym padom su slabsie ciarky...a ten posledny test je cerstvy..preto je taky rozdiel
@majuska7979 jaaaj no tak asi ked vyschne, tak tiez uz nebude taky silny. No neviem. Ja pokym som si testy kupila, tak som trochu guuglila a recenzie citala, a kedze nechcem nejak divoko testovat, len som chcela na skusku vediet, ci vobec su tam nejake zmeny, kedze ked som pol roky merala bazalku tak grafy boli vzdy ukazkove a tehu nikde. Tak ze skusim ovi testy. Tak som kupila take, co mali najlepsie recenzie. Samozrejme clear blu je najpelsie ale to sa mi neoplati, kedze ja este teraz potestujem a na buduci mesiac uz asi nebudem. Ja na to nemam nervy. Ja si chcem uzivat.
@yanni no vsak uvidim za par dni..ak do 3 dni nebude slabnut to je nieco asi anovulak...alebo co?? ja sama neviem...
@yanni ale ked si pozries ovu testy z mojho albumu tiez boli cely cas pozitivne a v ten mesiac som otehu??? proste samam neviem...ako hovorim najlepsie kuknut za par dni ze co sa robi??
https://www.modrykonik.sk/blog/majuska7979/albu...
tak toto su ovu ked som otehu s drobcom..tiez dlhy cas ovu testy ukazovali pozitivne...
@majuska7979 lf faza pre tehotenstvo je dobra ak ma zena od 11 do 15 alebo 14 dni tusim.
@yannif faza pre tehotenstvo je dobra ak ma zena od 11 do 15 alebo 14 dni tusim.
13-14 dni je super
@majuska7979 to malo ist yannif ;)
@majuska7979 ďakujem pekne, tak tento mesiac to zase nevýjde, lebo manžel nie je doma 😒
@selina.liana dikes. Tak to si ma potesila. LEn uz aby to konecne vyslo. Bola by som asi najstastnejsi clovek na svete. Aj ked zase, aj obavy su. Ale to ma clovek stale.
Ahojte, tak dnes 25DC, a mám trochu citlivý žalúdok veru. Takže toto bude asi pms. Inak len hrozne zduté brucho. Test už mám pripravený, ak nepríde ms do soboty, tak testujem. 😉
@sharmana ďakujem moja, tak tieto dni ma nepotešili, ak mám ovu 🙂 ale nevadí, budúci mesiac skúšame znovu
@sharmana na tvojom mieste uz by som robila test...presto ziadny nekupim 🙂🙂 lebo sa poznam ze ho hneď poiuzijem 🙂🙂🙂
@lalalagirl1 moja keďže mas neregularny cyklus môžeš mať ovu aj neakor..takže skús ked bude tvoj chlap doma poisto to
@majuska7979 vieš maji ja tomu nejak nemôžem verit, žeby som otehu, tak preto si to radšej nepripúšťam a ani nechcem testovať, aj ked som taká nafučaná, že ak dostanem ms, tak idem taaaak ale taaak cvičiť, lebo to som potom asi z tých koláčov velkonočných tak pribrala... respektíve včera som na porade normálne nemohla vydržať, som bola nervozna, nedalo sa mi dýchat, čo sa mi brucho tlačilo pod opaskom, tak som potrebovala rozopnúť rifle, lebo mi až na odpadnutie bolo 😀 ale to je naozaj skoro na nejaké brucho, to hovorím, asi musím riadne schudnúť po tých koláčoch 😀
@lalalagirl1 neni zač, ale ak ti kolíše cyklus, tak ozaj môže byť ovu aj o trošku neskôr 😉
@sharmana Ty so cislo 🙂🙂🙂 ah tak by som nevydrzla..vzdy som mala test v zasobe a vzdyvsom Ho uropila a potom som chodila smutna Lebo som vedela ze mrcha pride..a proste nekupujem u tehu testy..iba ak bude keskat 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 lepsie nic doma nemat 🙂🙂🙂🙂

@majuska7979 ja som mala presne 28 dnove. Aj pred tym ako som brala antiku aj po jej vysadeni. Antiku uz nebere strasne dlho. Po nej tiez cykly v pohode 28 dnove. Ako sme sa zacali intenzivnejsie snazit, tak to mam v priemere 26 dni. Neviem preco, to ti asi nik nepovie, preco sa cyklus zmenil. Akoze nie je to vobec az take strasne, dva dni plus ci minus nie je nic. Kramy mavam tak 4-5 dni, 2-3 dni take normalne a potom to uz uticha a na 5ty den vlastne uz ani tampon nepotrebujem. 21 dni je este v norme ale velmi malo, aj doki vravia, ze na otehotnenie je najlepsie rozpätie nejak medzi 21-36 dni alebo tak nejak.