Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@selina.liana ahojky, mne ukázal pri prvom tehu dve čiarky presne na 28DC, ráno slabšie a poobede už silnejšie čiarky... mne potom stúpalo hcg velmi rýchlo, chodila som každý týžden na krv, lebo môj dr nič nevidel na sone...
@selina.liana a mas chlapcov či doevcatka..vacsinou dievcatka pomaly stupa
@sharmana som na vas zvedava baby....🙂🙂🙂
@majuska7979 ahoj 🙂 ja spinimi uz 4. den tak uvidim co z toho bude...ty ako?
@smoulinka13 spinis 4 deň??? Čo tak?? Bola si u dr?? U mna bud ovuvprebehla alebo nie...ani srnka netuší..🙂🙂 dnes som 19dc...takže este 10 dni a budem vediet na com som 🙂🙂🙂🙂
@majuska7979 volala som dokymu, povedal ze spinenie moze byt, aj ked 4 dni sa mi to zda moc (nedelu som spinilia cely den, pondelok utorok a stredu len rano trochu) tak vobec netusim ci je to zahniezdovanie alebo ze nic :(
tak za 10 dni budes vediet vysledok, ja idem na krv o tyzden 🙂 takze problizne rovnako
@smoulinka13 prečo neurobis tehu test??
@smoulinka13 môže byt zahniezdovanie...nepicha ta v podbrusku??
@majuska7979 dve dievcata.;)a chcem opat babu;)
@sharmana a prveho mas chlapca ci?
@majuska7979 hej picha ma v podbrusku ale to ma pichalo aj pri minulych pokusoch..test asi najskor cez vikend...asi by to este neukazalo
@selina.liana ja by som chcela dievca ale viem že bude znova chlap 🙂🙂 ak bude bude to chlap..
@smoulinka13 drzkam moc moc palceky
@majuska7979 dakujeem 🙂 ja tebe tak isto 🙂
@majuska7979 🙂 ved budem múdrejšia v sobotu ráno... alebo aj skôr ak príde ms 😅
kedy chceš ty testovať?
@smoulinka13 pri prvom tehu ja som špinila 3 dni pre očakávanou ms a potom ešte dalsie dva týždne, ms sa už nedostavila, bola som tehotná... špinenie býva pri ovu, pri zahniezdovaní, ale aj pri roztahovaní maternice a prekrvovaní, špinenie je v pohode, len to musí byť hnedasté, alebo tmavé... 😉
@sharmana tak to je dobra sprava🙂 stale spinim tmavu krv 🙂 takze nadej daku mam 🙂) juuj
@selina.liana ja mám dcérku... mne by bolo naozaj jedno čo by sa mi narodilo, ale moja dcérka chce JEDINE SESTRIČKU... tak som sa jej spýtala, že keby sa narodil braček, že čo potom... a ona, že by sme ho vrátili 😀 ... a potom zahlásila mužovi, že on nech má bračeka a ona bude mať sestričku... no mám z nej dosť... myslím, že je velmi zlatá k malým deťom... ale sranda je, že prenu je všetko ženského pohlavia... naši dvaja psy sú pre ňu zásadne "dievčatká"...nedá si vysvetliť, že sú to "chlapci" 😀 poník na ktorom sa vozí v škôlke je tiež dievčatko....a jej sestrička sa bude volať "dievčatko"... akože mám dosť 😅
@smoulinka13 určite áno 😉
@sharmana mam zlatu dcerku 🙂))
@sharmana odpadnem;)zlata je a kolko ma rockov?
@majuska7979 ja zas viem ze budem mat babu;) ked sa zadari;)
Ahojte snažilky, tak aj ja sa k vám pridávam 🙂 Snažíme sa už asi 2 mesiac - v marci nič a dnes som si robila test a taktiež nič :( Pri prvom synčekovi som otehotnela bez problémov, tak som si myslela že to druhé bude šup šup a je to 🙂 No vidím že to nie je také ľahké :( Už len dúfať... Ešte som neskúšala čaje ani nič podobné, tak som sa tu inšpirovala.
@selina.liana teraz v máji bude mať 4 roky, ved najvyšší čas na súrodenca, aby to zas neboli dvaja jedináčkovia... a ona hrozne chce tú sestričku a už sa len pýta, kedy sa konečne narodí... a potom mi povie, že ona chce takú sestričku ako má "Kika", to je jej kamarátka zo škôlky, čo má mladšiu sestričku 🙂
@sharmana zlata je ;)
@vymyslena369 Dakujem,aj ja tebe prajem aby sa cim skor zadarilo 🙂

@majuska7979 ahoj maji, nie ja som v práci nemala čas odpisovať, potom sme šli na nákupy, domov vybaliť a upratať bordel po "atomovej bombe" a teraz večeru dať mužovi, malej.. až teraz som si sadla na zadok...
a ešte som netestla 😀 ja sa nechcem zbytočne namotávať, lebo pravdupovediac neviem ako to dopadne... hlien už nemám práve skoro žiadny, bolesti predmenštruačné cítim, prsia sú naliate, občas mi aj zle príde, ale to je všetko aj pms, takže neriešim... akurát môžem povedať, že pri prvom tehu som mala silný hlien a aj špinenie, teraz nič také...
test už mám doma nachystaný, ten som si kúpila už asi pred 2 mesiacmi, ale najskôr v sobotu chcem skúsiť... ak dovtedy nepríde ms..
dnes som 26 DC, takže ešte času dosť 😉