icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

smoulinka13
2. máj 2014

Baby dnes som testa a nic :( 8.den po vklade, co je vlastne 13 dpo

sharmana
2. máj 2014

@selina.liana a kedy by si chcela testovať?

selina.liana
2. máj 2014

@sharmana asi v pondelok;)

sharmana
2. máj 2014

@smoulinka13 juj to mi je lúto, ale možno sa to ešte môže zmeniť, nie? kedy sa po vklade ukáže čiarka, teda priemerne myslím, lebo v tomto sa nevyznám?

sharmana
2. máj 2014

@selina.liana super, som zvedavá 🙂

selina.liana
2. máj 2014

@sharmana no aj ja;)

sharmana
2. máj 2014

@selina.liana ja ešte neviem či mám mužovi niečo hovoriť, alebo si odbehnem radšej po test a až ráno. On mi ani prvý krát neveril že som tehotná, tiež som mala takého ducha na teste, ale ked som došla z práce, tak to stmavlo, urobila som druhý test a tam dve čiarky. Potom ked došiel, tak nemohol veriť a bol úplne hotový, v pozitívnom 😅

selina.liana
2. máj 2014

@sharmana bude aj teraz ividis. Super na prvy sup sa podarilo??

sharmana
2. máj 2014

@selina.liana veru na prvý šup, mm bude hrdý na seba 😀 tí chlapi sú v tomto strašne smiešni 😀

selina.liana
2. máj 2014

@sharmana no ak by sa nam podarilo tiez na prvy;)

janaochi
2. máj 2014

@selina.liana no som aj ja zvedavá na tvoje testíky.

sharmana
2. máj 2014

@selina.liana ano na prvý šup? no super. sa mi zdá, že táto téma je fakt dosť plodná 😀 už som volala mm, že nech mi po ceste kúpi dalsí test, a sa rehotal, tak neviem či už nešípi 😀

smoulinka13
2. máj 2014

@sharmana to je velmi individualne, niektorej ukaze na 6. den inej az krv potvrdi..ale priemerne by na 8. den uz mal byt vidiet aspon duch. este nadej mam ale uz malu......Este mam jedno zmrazene embryjko tak hadam to ma nesklame 🙂

smoulinka13
2. máj 2014

@sharmana a gratulujem 🙂) na prvy sup to je trefa 🙂)

selina.liana
2. máj 2014

@smoulinka13 drzim palce moc

selina.liana
2. máj 2014

@janaochi aj ja veru;). Uvidime ci zajtra nedostanem bazualna teplota zatual stupa. Rano uvidime aka bude

selina.liana
2. máj 2014

@sharmana bt uz 3 den stupa uvidime rano ci pojde hore ci nie;)

stanlyskap
2. máj 2014

moje potešenie trvalo cca 1 týždeň, kým som sa objednala k lekárovi na "potvrdenie tehotenstva" začala som krvácať, vyšetrenie prvé , vyšetrenie druhé ...... , dnes mi žiaľ robili kyretáž :( moje prvé vysnívané tehotenstvo takto dopadlo .... od dnes sa neteším na nič predčasne , prajem Vám dievčatá len všetko dobré, aby sa žiadnej z vás nič podobné nestalo ......

sharmana
2. máj 2014

@stanlyskap to je mi lúto, bohužial niekedy sa stáva, vidím to na okolí, a hlavne do toho 9 týždna 😒 kedy ti prídu výsledky, že čo sa asi stalo?

orieskova
2. máj 2014

@stanlyskap neboj,este sa dockate..

selina.liana
2. máj 2014

@stanlyskap to mi je luto:(

sharmana
2. máj 2014

@smoulinka13 ja ked som prvý krát otehotnela, tak svokra videla preletieť bociana nad dvorom.... a teraz na Bielu sobotu sme boli u môjho brata a jeho syn (môj synovec) stojí na balkone a hovorí "aha bocian prilieta" 😀

majuska7979
2. máj 2014

To je znak.....baby čosi sa somnou deje......poslala som kolegyňu na prestávku predomnou...nebola som hladná...ty kokso 20min potom má chytil tky hlad že sa mi ruky triasli ako babke....taký hlad som nezažila este... Ničoho nic....a občas sa mi točí v hlave...divny pocit....ako by domna číslo 100 bohov...do teraz som newvoja a to som už zjedla obed ...keksiky..mufina.....ak to nieje unava baby tak to je tehu....normálne má ide rozniest....ako keby sa niečo.volne birilo ty kokso.....!!!!!!!!!!!

majuska7979
2. máj 2014

@stanlyskap je mi to ľúto ;( drzkam palceky

majuska7979
2. máj 2014

@selina.liana som na teba zvedava...kedy robis test??

sharmana
2. máj 2014

@majuska7979 to môže byť tehu maji, ja som sa tak rozjedla a to pár dní po snažilkovaní, asi tak od 21DC, a to vtedy som mala aj úplne natlakované brucho, to už teraz nemám taký stav, dokonca dnes som jedla na ranajky len ovocie, obed stredná porcia cestovín z mäsom, medzitým len jedna zmrzka a večera znovu cestoviny menšia porcia... takže dietne docela... už mi prešiel ten vlčí hlad...

majuska7979
2. máj 2014

@sharmana dnes som 21dc...ako akto som to este nezazila..baby behm 20min vyhladnut tak ze som normálne odratavala sekundy ledy príde kolegyna ....ako tak toto ja nepoznam...nechápem...šok..doteraz som roztrasena a brusko ploche ..žiadne nafuknutw..len sa mi občas točí hlava...už som zjedla tolko a celkom má to nepreslo.....normálne sok

kaya88
2. máj 2014

tak vas zdravim asi som uz prisla neskoro kedze je uz maj ze :(

selina.liana
2. máj 2014

@majuska7979 no tuto triašku z hladu som dnes mala aj ja🙂

selina.liana
2. máj 2014

@majuska7979 no ak neprídu v pondelok