Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@kaya88 jasné pridaj sa ;)
@kaya88 ako dlho sa snazite
@majuska7979
@sharmana
@selina.liana ahojte kocky 🙂 tak mi sa snazime cca rok odkedy som vyliecena po antike bo po nej som nemala vobec ovu ani ms tri roky som sa liecila duphaston je super zazrak liek 🙂 teraz rok bez duphastonu mam ovu ako hodinky a ms vzdy presne 🙂 teraz som bud 9 alebo 10 dpo robila som si dnes test neaky lady max comfort ale nic tam nevidim mozno neaky tien iba ...a clearblue digital ale ten mi vysiel divne vyslo mi minusko ale bolo tam aj plusko take ohranicene :( takze neviem ms by som mala mat buduci tyzden a vy ste ako natom???
@sharmana takze je to tam 🙂
@kaya88 21dc tiez čakám
@sharmana už sa tesim na tvoj test zajtra 🙂🙂🙂
@sharmana ja som tiez zvedavá po dnešnom hlade?? Ty kokso....nechápem...možno tiez únava...
@kaya88 budeme testovat spolu ;)
@majuska7979 ok tak spolu 🙂 kedy mas asi tak na plane?
@kaya88 10maj
@majuska7979 no ja asi skorej skusim stastie na sviatok dam 8 maja 🙂
@ivuska_3 drzim palce 😉
@selina.liana a mala si taku triasku hladu pri kazdom tehu??? lebo ja som nemala vobec ?????
no tak som testla a som z toho jelen, v letaku sa pise, ze vysledok treba odcitat po 1 min. - to tam bolo nicovite nic, ale po 2-3 min. tam pribudol duch, no to uz sa asi nerata, ze? co myslite? je to test Pepino 10 HCG.
@kaya88 drzim palce
@majuska7979 to ti klesol rychlo cukor to preto. Neni to nic , len sa to obcas stane;)
Ahojte ja dnes 27 dc. Brucho dnes boli uvidime;)
@majuska7979 ja tiez 21DC pridavam sa k testujucim🙂coskoro🙂
a uz tyzden mam pocity, ze uz uz idu kramy a nic, tak neviem, ci ich neoddhanam silou mysle 😀
@ivuska_3 myslim ze je to tam 🙂 gratulujem🙂

@kaya88 ahoj kludne sa pridaj