Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
no veru postupili sme do vyssieho levelu Snazilky maj 2015...
Caute.cyklus mam nepravidelny,ale na dnes som si myslela uz ze ta mrcha pride.ale test bol opat negativ.krize ma vcera velmi boleli.aj krce mam od23.4.Dufam ze nie len zapal 😢 😢
@ivuska_3 aj ja som s tym tak.malo krvy som mala 23.4. Na wc papieri,a odvtedy mam krce.krize ma na vecer velmi bolia,niekedy mi je zima.mrcha meska asi dva dni-nepravidelny c,ale test negativ.no v moci mi nasli malo bakterii,budu robit kultivaciu,a troska ma aj stipe tam dole 😒 .asi to bude len zapal.. ☹ ☹ ☹
@ivuska_3 uz nepridu;)
@sharmana tak toto je jasne ako facka gratulujem;) ja stale nic ale mam strasny vytok
@selina.liana
@selina.liana 22dc dnes a citim sa uplne normalne....ziadny naznak tehu...nic 😕 😕 😕 😕 😕 😕
@sharmana gratulujemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm x x x x x
@ivuska_3 gratulujmmm mrcha uz nepride moja ;)
ahojte pridavam sa k vam 🙂 v aprili sme sa zacali snazit tak uvidime ci pride menzes 🙂
@sharmana @selina.liana @amonda @rybecka @bar12 @smolinka13 joj babule dakujem, ste zlate 🙂 ze by to takto hned vyslo? 🙂 radsej sa este nechcem velmi vytesovat, snad o par dni ciarka zosilnie.. kazdopadne dam vediet 🙂
Także babule na dodatok som sa s mm dnes povadila..takže mame tichu domacnost...........pekne ........;(
@sharmana no je ho dost fakt taky zltkasty. No uvidime brucho boli uz az mam kazdu chvilu pocit ze sa to pusti
@sharmana ale nic normálne blbosti ale mm z toho robi buuuuummm ako kazdy chlap .....dobre že som v praci inak neviem 🙂🙂
@selina.liana a co tí hovorí tvoj zmysel pride mrcha či nie???? Ja už mám svoju náladu zabiť ako pred mrchou aprprsia tiez zacinaju bolieť

Dobre ranko 🙂
tak kocky mi co sa snazime tak musime prejst do snazilky maj 2014 😀 a tehulky k tehulkam
ale ja testujem 8 maj ako @kaya88 lebo vtedy ma prist mrcha a dufam ze nepride