Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
Ahojte babenky 🙂 . Potrebujem radu. Vcera som si robila teho testy 3 a na vsetkych troch mi vysli slabulinke // ciarky. Ale strasne slabo boli vidiet. Po par minutach na jednej vobec nevidiet a na dvoch tam nieco vidiet. Ukazala som aj priatelovi a aj on tam nieco zbadal takze si to asi nenahovaram 😉 . Meska mi iba den. Kedy si mam spravit dalsi test? Jaaaaaj dufam,ze budu jasno viditelne // 😉
Kocky 6 DPO tak čakáme ale musím sa priznať som nedockava lebo som si tento mesiac aj mmerala BT a snažili sme sa v správne dni niekto kto bude testovat s o mnou o týždeň ;D
@sharmana moja my ideme na plne obratky od minuleho mesiaca...ale no to bolo tak...1 tyzden sme boli ako kraliky a potom na plodne dni nic 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a tento mesiac to bolo tak no obcas ...ale v plodne dni....takze uvidime 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 tak my sme ešte nešli na plné obrátky, takže zatiaľ v podstate sme sa ani nesnažili 🙂 ja som 5DC, takže budúci týždeň to vidím sľubne 😉
@majuska7979 ahoj a to si v ktorý deä cyklu robila. Ja mám 37 denný a ovu mi krásne testík ukázal na 16 dc a aj BT potvrdila. Skúšaj ešte Ďalej, BT si nemeriaš? Držím palce možno je ovulka posunutá 😉 .
@pitufinka aj ja planujem testovat o tyzden, som 22DC , som asi 6 DPO - kedze sa snazilkujeme len 2 mesiac tak neviem kedy ju mam, nemam ovu bolesti - ja nemam ani menstrucne bolesti 🙂 len podla hlienu usudzujem ze som 6DPO ale ten raz bol potom zmyzol a potom sa zase objavil, som si povedala ze ked sa to tento mesiac nepodari zacnem merat BT.
Ahojte baby pripajam sa k vam aj my sa zaciname snazit v aprili;)
Ja mam na urcenie plodnych dni personu.
@selina.liana Drzim palce aby sa zadarilo 😉
@eri1212 aj tebe a dakujem;)
Ahojte snazilky. Mám otázku a možno aj viac. Vysadila som antiku a tento mesiac je nás prvý skúšobný ;) podľa starého cyklu sme sa snažili počas plodnych dní...začali sme asi 1.4 no a ja včera a dnes mám taký skaredy prepáčte hustý hlien. Moze byt že až teraz mám plodné dní? Či to je ovu? Ja som z toho jeleň. A za ďalšie teraz mám také pichanie bolenie v podbrusku, môže byť že má bolia vajecniky? Doteraz keď som brala tbl tak som také bolesti nemala nikdy. Vďaka za každú radu ;) postreh ;)
@loginout to sa netráp, ten hlien to je pohoda....ovu si podla mna stihla akurát, ak by to aj nevyšlo, odporúčam meranie BT, asi zatial najlepšia metoda vôbec, budeš vedieť kedy ti má prísť ovu..
metoda dva či tri dni pred ovu je super, tiež mi tak vyšlo, že sme skúšali 2 dni pred ovu, ale je to aj tak o náhode, pretože by si musela vedieť presne, kedy bude ovu a to sa nedá vždy presne určit.... ale som zvedavá, možno vám to práve vyšlo 😉
Ahojte. Ha som dnes 21 DC, Poctivo sne sa snažilkovali, tak uvidíme či to vyšlo. 🙂 Menštruácia sa mi po vysadení HAK posunula takže ak by tento mesiac nedošla, tak mám vyriešený darček k partnerovým narodeninám 😎
Baby dneska som si robila znova test a po dvoch dnoch je druha ciarocka o nieco lepsie vidiet 😀 pri okne sa da lepsie vidiet.Zatial sem fotku nedam lebo nic nevidiet na fotke. Kedy by som mala spravit dalsi test? Az o tyzden?Vtedy uz bude viditelnejsi? Este je skoro ist k dokimu ze? aj tak by tam este nic nevidel. Jaj tak som plakala nad testom 😀
@mirisel ahoj. Ms mi meska 2 dni. Uz som bola nedockava a testla som sa 😀 . Uz pred dvoma dnami som sa testla. V den ked mi mala dojst ms, vtedy mi vysli strasne moc slabulinke ciarky. A to som nerobila z ranneho mocu. Dneska rano som spravila z ranneho a o nieco silnejsie mi vysli // , ale este strasne slabo vidiet. Tak uvidime co bude 😉

@lal moja to uz myslim ze bude tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 urob tehu test a je to 😀 😀 😀 😀