Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
caves babule takze u mna pride mrcha...je to na 100 percent..tehu test negativny proste som nevydrzala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a no ide sa do dalsieho kola...
ahojte dievcata, aj ja sa pridavam, mam sice uz len mesiac a pol nato aby som mohla otehotniet a s mojim sme malo spolu ale snad sa mi to este podari, a vam ostatnym drzim palce nech to vyjde cim skor 🙂
@eri1212 tesim sa s tebou;)
Baby 7.4 som mala ms prosim vypocitajte mi plodne dni. Dakujem
@selina.liana Dakujeeem 😉
@selina.liana Mam v tel menstruacny kalendar a vypocital ti,ze od 23 do 29 mas mat plodne dni. A ovulaciu 28.Takze drzim palce 😉
ta moja zvedavost je nekonecna, som 24DC, som nemala kupovat tie testy :D ach jaj
@eri1212 nie nahodou 18? 28 uz budem mat pomaly dalsi cyklusto by som mala ovulaciu na 21 den??? To mi nesedi
@majuska7979 a maji kolký si DC ked si si taká istá mrchou?
Ahojte. Tak dnes ráno mi bolo trocha zle, keď som zacítila čokoládovú kávu a od dneška mám napätie v podbrušku a krížoch a tiež ma bolia prsia ... keby to tentokrát vyšlo 🙂
@sharmana joj moja viem....ver mi 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@sharmana kramy v nedelu
@radka752 tak to znie naaadejne...to treba tesnut 😉 😉 😉
Pripajam sa k aprilovym snazilkam. V marci zial nevyslo :(
Vela stastia zienky.
ahoj dievcata, tiez sa pridavam k snazilkam...este som len 14 dc, ale mam nadej velku, ze by to mohlo tento mesiac vyjst 🙂 drzte mi palce..veeeelmi si to zelam
ahojte 🙂 pridavam sa a zelam vela zdaru
Ja sa tiež pridávam a snáď sa nám zadarí 🙂
Vidím že vsetky snazilky snazilkuju..nik tu nieje
@eri1212 Aj ja som mala najprv slabe ciarocky...pozri album 😀
Ahojte .....pridávam sa k Vám...no zatiaľ sa snaží len MM 😉
Ahojte je tu niekto?

@eri1212 myslim ze tehu si 🙂 🙂 🙂 tesim sa s tebou,my sme momentalne v obdobi najintenzivnejsieho snazenia 😀 😀 😀 , tak snad o 2tyzdne aj mne bude meskat..