icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

sharmana
Autor odpoveď zmazal
selina.liana
3. máj 2014

@yohana31 dakujem;)

tinamatka
3. máj 2014

Ahojte baby, tak ja mám akurát plodné dni a včera mi došiel Femibion, tak som si na odporúčanie kúpila Inofolic. Veľmi si ho chvália, tak som zvedavá čo to "urobí". Už sa neviem dočkať kedy budem Vám budem môcť oznámiť, že to vyšlo 😉

selina.liana
3. máj 2014

@sharmana no tak ked nedorazila dnes tak zajtra cakaj;)). Inak ak mrcha zajtra nepride, tak je to na dobrej ceste;)))

sharmana
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
selina.liana
3. máj 2014

@sharmana byva daleko od vas??

selina.liana
3. máj 2014

@sharmana testy uz doma kupene v zasuvke;)

tinamatka
3. máj 2014

@sharmana Jasné, určite lieky nie sú zárukou, ale povedzmeže takou malou "poistkou" ?: -)
Noo, zo zdravotného hľadiska som podľa gynekológa úplne v poriadku, dokonale ma vyšetrili a starajú sa o mňa, nakoľko som už raz (nie tak dávno) spontánne potratila ☹ Čiže už len trafiť sa a veriť v šťastenu 😉

sharmana
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
tinamatka
3. máj 2014

Ďakujem, aj ja v to verím 😉
O Inofolicu som sa dozvedela tu na MK a tiež je to vlastne kyselina listová + inozitol (je to vitamín skupiny B).
Toto som sa práve dnes dočítala: http://www.woman.sk/2013/10/zazrak-–-inozitol/

anitu
3. máj 2014

Uz sa zacinam bat..cele,nie len v podbrusku,ale cele brucho ma boli a take krce mam ci co.dnes som mala v bruchu cudne zvuky.. 😒 😒

majuska7979
3. máj 2014

@sharmana už je to ok..a ked aom volala domov že aoo maly to bol sladucky a ako by sa nic nestálo...takže už bude ok...cicusky bolia...nervak som pred mrchou..talze možné je ze tiez som tu hádku vyvolala 🙂🙂🙂 😎 mrcha za 7 dni ;) ak uvidime...ako pcham do seba ako svinka..ale to robim pred mrxhou tak ci takt

mia2013
3. máj 2014

Ahojte 🙂 rada sa pridam. Začali sme po roku od MA...ale apríl nevyšiel...ideme pokracovat, tak často, ako sa len bude dať. Uvidíme, ako Nás prekvapí maj 😉 . Prajem Nám všetkým, aby sa to pošťastilo, čo najskôr.

selina.liana
3. máj 2014

@sharmana budem informovat. ;)

selina.liana
4. máj 2014

@sharmana tak teplota zatial stale stupa vcera 36.81 dnes 36.95;)

selina.liana
4. máj 2014

@sharmana dnes jemny duch na teste dnes 28dc ako som vravela ak som tehu hcg ide u mna pomaly hore. Takani neviwm ci testnut zajtra ci pozajtra?

ivuska_3
4. máj 2014

@selina.liana jeeeej 😵

selina.liana
4. máj 2014

@ivuska_3 uvidime ci zosilnie. Co myslis kedy testnut zas zajtra? Pozajtra?

ivuska_3
4. máj 2014

@selina.liana ak vydrzis tak pozajtra, aj ja budem pozajtra testovat, tak mozme spolu 😵

sharmana
Autor odpoveď zmazal
lucyika
4. máj 2014

...tak ja uz spotrebovala vsetky tehotenske testy a to som len 24 dc, no nevydrzala som. Takze nova strategia, zakaz kupovania testov, kym mi nebude meskat menstruacia, ak bude meskat. Rano pred tym, ako vstanem z postele, je mi zle, potom uz v pohode. takze ziadne zvlastne priznaky nepocitujem, chut na sladke je u mna pred svojimi dnami prirodzena :P.

lucyika
4. máj 2014

@selina.liana byt tebou, z nedockavosti testnem zajtra, aj pozajtra ;o), drzim palce

selina.liana
4. máj 2014

@ivuska_3
@sharmana
@lucyika tak mozno testnem aj zajtra ak nevydrzim a aj pozajtra. S takou malou dusickou chodim na toaletu lebo spodok brucha boli ako na ms, ale zas o trosinku slabsie ako ked mam dostat. Tak uvidime a stale mi v nom gruli skrka a neviem co.;)

selina.liana
4. máj 2014

@lucyika
@sharmana
@ivuska_3 dakujem vam baby za podporu.;)

anitu
4. máj 2014

@selina.liana a bolia ta aj krize?a este taka cudna otazka.nemas zvuky v bruchu a vetry? 🙂 😲 ja ano

sharmana
Autor odpoveď zmazal
selina.liana
4. máj 2014

@anitu bolest krizov nepripisujem k nicomu , ja mam bolest krizov skoro stale mam s nimi problem. Teraz vetry nemam.
@sharmana no som zvedava

janaochi
4. máj 2014

@selina.liana jeeej, tak držím palce, nech silnie. Pošli nám fotku, nech máme potom s čím porovnávať, aj keď viem, že na fotkách niekedy ešte nevidno, hoci na živi hej. A aký test si si robila?