icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

anitu
3. máj 2014

Aj ja uz som zvedava.ale cele brucho ma uz boli a cudne zvuky vydava.dufam ze nie nieco s crevami,abo zapal ci zaludok.moze to byt veeela veci. ☹ ☹ a inac...sa hovori,ze sa da na krcku maternice vyhmatat..ked si tehotna,tak stvrdne,ale potom nechapem,preco treba cakat tolko u gynde,ze nieco uvidi na sono(aj vaginalnej).preco nevyhmata?

yohana31
3. máj 2014
anitu
3. máj 2014

😲

yohana31
3. máj 2014

No som zvedava ci to tam ostane nejdem sa tesit predcasne 🙂

sharmana
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
anitu
3. máj 2014

Gratulujem.ja som uzvelmi zvedava na kultivaciu moci,bo ked citam priznaky:krce v podbrusku,krizov,brucha,tak to mozu byt aj vazne choroby. 😠 ☹ a inac ten husty vytok keby sa mal dostavit?pred,abo po menstruacii?

sharmana
Autor odpoveď zmazal
yohana31
3. máj 2014

@sharmana 29DC

babulka6783
3. máj 2014

Ahojte bývam krátky čas vo Vranove nad Toplu a rada by som si tu našla kamarádky budeme mat o čom určie komunikovat tieš mam za sebu neuspešnu IVF

sharmana
Autor odpoveď zmazal
selina.liana
3. máj 2014

@sharmana no uvidime;)

selina.liana
3. máj 2014

@majuska7979 no neviem teraz ma nic neboli tak mzslim ze nepridu. Potom zacne boliet brucho a myslim ze hej no uvidime;)

selina.liana
3. máj 2014

@yohana31 gratulka;)))

babulka6783
3. máj 2014

@sharmana
Dakujem ti no dufajme ,že zadari 🙂

anitu
3. máj 2014

Mam nepravidelny c.,ale tak 30.4 max do dnes som cakala ze pridu.test bol negativny.ale kebyze som,vsetko ma na lavej strane boli.uz od 23.4.krce na lavej strane,picha to aj do laveho kriza,aj tam dole take cudne,teraz picha,dva dni pobolieva aj prave podbrusko obcas a dnes aj cele brucho,a cudne zvuky tam mam 🙂 vy ako?

sharmana
Autor odpoveď zmazal
yohana31
3. máj 2014

@sharmana no ja to mam tak hocijako raz 29 niekedy az 37 minuly mesiac 31 ale priemerny cyklus je 34 takze tak...

yohana31
3. máj 2014

@selina.liana dakujem ale tesit sa budem az ked lekarka potvrdi, lebo uz som sa raz tesila predcasne na vianoce som si test robila (39 DC to bol) ciarky poriadne silne a o tri dni som zacala krvacat zrejme mrcha alebo potrat...

anitu
3. máj 2014

Axion alebo ako sa vola.v pondelok si kupim inu znacku..

janaochi
3. máj 2014

@selina.liana ako sa ti dnes drží teplota?

anitu
3. máj 2014

@sharmana inac 31dc.

anitu
3. máj 2014

A ten krcok maternice ma byt kade tvrdy,hned nizsie alebo uplne hore neviete?

selina.liana
3. máj 2014

@janaochi ahoj zatial stale hore. Rano p9 zmerani som vedela ze nedostanem nakolko je hore , len cely den to brucho , zajtra uvidime aka bude;)

selina.liana
3. máj 2014

@yohana31 tak drzim palce;)

sharmana
Autor odpoveď zmazal
sharmana
Autor odpoveď zmazal
selina.liana
3. máj 2014

@sharmana ano v pondelok testnem ak nevydrzim tak zajtra ale radsej pondelok tam by uz malo byt cosi vidiet ham . Teda ak nedostanem;)

yohana31
3. máj 2014

@selina.liana dakujem aj ja Tebe nech Ti to vyjde a mrska nepride