Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@selina.liana tešíme sa na foto, ja som tu tiež naposielala svojich duchov, aj keď moji boli falošní. 😢 Baby, včera sme mali prednášku s gynekologičkou a tá povedala, že v tehu je krčok maternice tvrdý, uzavretý a ľahko nahmataťeľný, keby mali dojst krámy, tak sa posunie úplne hore, zmäkne a pootvorí sa, niekedy je ho vôbec ťažko nahmatať. V domácich podmienkach sa najlepšie samovyšetruje v podrepe a to palcom a ukazovákom, samozrejme s dokonalo umytými rukami. Pri ovulke je krčok tak ako pred krámami hore.
a ešte, že na posúdenie krčka, je najlepšie poobede to odsledovať. Keď ostane pekne dole, tak krámy neprídu. 😉
@selina.liana davaj foto ducha
@sharmana
@janaochi
@majuska7979 baby foto je fakt o nicom na zivo to bolo aj volnym okom vidiet na foto skoro vobec hoc ja to tam vidim lebo viem kde to je;))
@janaochi
@majuska7979
@sharmana aj som vam to nafptila a ked som videla foto v mobile ptesla machut to dat na konika;)
@selina.liana nevadí, aj ja som poslala duchov. Nerob fóry a pošli. Veď ja sama viem ako fotky skresľujú, na mojich boli naživo slabé ružové čiarky a na fotkách, ledva viditaľné tiene. Ale my chceme aj tak vidieť 😀
@janaochi a ako sa sem vkladaju fotky?
@sharmana no asi tak nejak ty si mala pekne kolajnice hnwd. Ja som fotila mobilom tak to uz vobec nic nevidiet
@selina.liana cez usb
Aj ja som tu uz spominala ten krcok,ze ked si v tehu,je tvrdy.
@janaochi
@sharmana
@majuska7979 no tak vkladam foto ked chcete vidiet ale na fotke neni nic vidiet, preto spm tosem nechcela dat. Az ked zosilnie. No studujte skutocnost je ina viac viditelnejsia
@sharmana ano je, normalne je pekná viditelna okom. ale odfotit to je hroza. ráno by už mala byť silnejšia nie?
@selina.liana taky maly dusik tam tusim je 😉 skus testnut znovu za 2 dni.
@selina.liana na 3 čosi vidím ;)
@leonetka
@majuska7979
@sharmana dik baby ak vydržím testne v utorok, ak nie tak ráno. každopádne dám info🙂
@selina.liana som zvedavá ;)
Ja som na tom normal.........nic mi nieje akurát občas sa mi točí v hlave....prsia bolia a naliate.ale to je tiez mrcha priznal....akurát mám taký pocit motylikov v bruchu...nie o v štýlked mas chuť ns keksik ale ja nemám chuť a ten pocit tam je
@majuska7979 aj ja. 🙂
@selina.liana no som zvedavá ako dopadneme....;) 23dc u mna....budem vediet či som tehu za 3 dni...ak my prsia nárastu a žily vyjdu na nich...a nočné potenie...pred mrchou normálne zmena u mnav noci strasne horuco
@majuska7979 to fak a aj ak udeš tehu či vtedy nie?
@sharmana test neukaze..možno aj hej ale nebudem robiť..až10maja v deň mrchy...
@selina.liana ak sa v noci spotim a bude mi horuco mrcha príde za 3 dni...
@sharmana pri damiankovy mi ukázal 26dc.....a pekne //...ale baby vsak nemám ani tehu test... Nemienim kupovať zatiaľ...ja sa poznám 🙂🙂🙂🙂 by som ho hneď urobila
@sharmana tiez som zvedavá 🙂🙂🙂 a jak nebudem to si uzijem dovolenku...;)