icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

sharmana
Autor odpoveď zmazal
janaochi
4. máj 2014

@selina.liana tešíme sa na foto, ja som tu tiež naposielala svojich duchov, aj keď moji boli falošní. 😢 Baby, včera sme mali prednášku s gynekologičkou a tá povedala, že v tehu je krčok maternice tvrdý, uzavretý a ľahko nahmataťeľný, keby mali dojst krámy, tak sa posunie úplne hore, zmäkne a pootvorí sa, niekedy je ho vôbec ťažko nahmatať. V domácich podmienkach sa najlepšie samovyšetruje v podrepe a to palcom a ukazovákom, samozrejme s dokonalo umytými rukami. Pri ovulke je krčok tak ako pred krámami hore.

janaochi
4. máj 2014

a ešte, že na posúdenie krčka, je najlepšie poobede to odsledovať. Keď ostane pekne dole, tak krámy neprídu. 😉

majuska7979
4. máj 2014

@selina.liana davaj foto ducha

selina.liana
4. máj 2014

@sharmana
@janaochi
@majuska7979 baby foto je fakt o nicom na zivo to bolo aj volnym okom vidiet na foto skoro vobec hoc ja to tam vidim lebo viem kde to je;))

selina.liana
4. máj 2014

@janaochi
@majuska7979
@sharmana aj som vam to nafptila a ked som videla foto v mobile ptesla machut to dat na konika;)

sharmana
Autor odpoveď zmazal
janaochi
4. máj 2014

@selina.liana nevadí, aj ja som poslala duchov. Nerob fóry a pošli. Veď ja sama viem ako fotky skresľujú, na mojich boli naživo slabé ružové čiarky a na fotkách, ledva viditaľné tiene. Ale my chceme aj tak vidieť 😀

selina.liana
4. máj 2014

@janaochi a ako sa sem vkladaju fotky?

selina.liana
4. máj 2014

@sharmana no asi tak nejak ty si mala pekne kolajnice hnwd. Ja som fotila mobilom tak to uz vobec nic nevidiet

janaochi
4. máj 2014

@selina.liana cez usb

anitu
4. máj 2014

Aj ja som tu uz spominala ten krcok,ze ked si v tehu,je tvrdy.

selina.liana
4. máj 2014

@janaochi
@sharmana
@majuska7979 no tak vkladam foto ked chcete vidiet ale na fotke neni nic vidiet, preto spm tosem nechcela dat. Az ked zosilnie. No studujte skutocnost je ina viac viditelnejsia

sharmana
Autor odpoveď zmazal
selina.liana
4. máj 2014

@sharmana ano je, normalne je pekná viditelna okom. ale odfotit to je hroza. ráno by už mala byť silnejšia nie?

leonetka
4. máj 2014

@selina.liana taky maly dusik tam tusim je 😉 skus testnut znovu za 2 dni.

majuska7979
4. máj 2014

@selina.liana na 3 čosi vidím ;)

sharmana
Autor odpoveď zmazal
selina.liana
4. máj 2014

@leonetka
@majuska7979
@sharmana dik baby ak vydržím testne v utorok, ak nie tak ráno. každopádne dám info🙂

majuska7979
4. máj 2014

@selina.liana som zvedavá ;)

majuska7979
4. máj 2014

Ja som na tom normal.........nic mi nieje akurát občas sa mi točí v hlave....prsia bolia a naliate.ale to je tiez mrcha priznal....akurát mám taký pocit motylikov v bruchu...nie o v štýlked mas chuť ns keksik ale ja nemám chuť a ten pocit tam je

selina.liana
4. máj 2014

@majuska7979 aj ja. 🙂

majuska7979
4. máj 2014

@selina.liana no som zvedavá ako dopadneme....;) 23dc u mna....budem vediet či som tehu za 3 dni...ak my prsia nárastu a žily vyjdu na nich...a nočné potenie...pred mrchou normálne zmena u mnav noci strasne horuco

selina.liana
4. máj 2014

@majuska7979 to fak a aj ak udeš tehu či vtedy nie?

sharmana
Autor odpoveď zmazal
majuska7979
4. máj 2014

@sharmana test neukaze..možno aj hej ale nebudem robiť..až10maja v deň mrchy...
@selina.liana ak sa v noci spotim a bude mi horuco mrcha príde za 3 dni...

majuska7979
4. máj 2014

@sharmana pri damiankovy mi ukázal 26dc.....a pekne //...ale baby vsak nemám ani tehu test... Nemienim kupovať zatiaľ...ja sa poznám 🙂🙂🙂🙂 by som ho hneď urobila

sharmana
Autor odpoveď zmazal
majuska7979
4. máj 2014

@sharmana tiez som zvedavá 🙂🙂🙂 a jak nebudem to si uzijem dovolenku...;)

sharmana
Autor odpoveď zmazal