icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

anitu
4. máj 2014

@19ivet19 to tebe som pisla inac,som zabudla dat ze odpodedz.. 🙂

yanni
4. máj 2014

@janaochi tak ide muza hned znasilnit 😀

janaochi
4. máj 2014

@yanni dnes, zajtra, pozajtra aj popo...treba makať, nech to máte poriadne poistené.

yanni
4. máj 2014

nejake je to cudne. Minuly cyklus bol pozitivny 13dc a teraz 15. To moze tak skakat?

yanni
4. máj 2014

@janaochi no popo nemozem. lebo popopo, cize vo stvrtok, idem na gyncu a to by nebolo bohvie co, keby tam gyncar nasiel nejake cersve rybicky. Hanbaaaa 😕 😀

majuska7979
4. máj 2014

@yanni no lebo ma innu farbu som nechapala..uplne maxi pozitivny snazilkovat moja snazilkovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yanni
4. máj 2014

@majuska7979 no to som mala z minuleho mesiaca co mi ostal. To bolo z inej drogerie. Ale si to take iste testy. Len farby maju ine. 😕

majuska7979
4. máj 2014

@yanni rychlo snazilkovat...ja som mala den pred keksik a sla som na druhy den ku gynde...mne to je jedno...vsak chces babatko....sup sup...nech ta nezaujima co druhy hovoria...🙂

majuska7979
4. máj 2014

@yanni a citlivost??????? mozno tento ma silnejsiu citlivost pozri na krabicke

yanni
4. máj 2014

@majuska7979 to tak ide na to. chlap lezi vedla mna 😀

yanni
4. máj 2014

@majuska7979 juuj to neviem. Krabicka je uz davno vyhodena.

yanni
4. máj 2014

@majuska7979 tam myslim ani nebola pisana nejaka citivost.

majuska7979
4. máj 2014

@yanni urcite bola ale to je jedno test pozitivny a ty sa mas teraz tutu mutu 🙂

lucyika
4. máj 2014

@yanni nech ta tu uz dnes nevidime :P, sup sup snazilkovat, myslim to v dobrom, drzim palce

majuska7979
4. máj 2014

@19ivet19 drzkam palceky nech fazulka pekne rastie a udrzi sa

majuska7979
4. máj 2014

@lucyika a ty ako????????

lucyika
4. máj 2014

@majuska7979 dakujem za opytanie, tak minuly piatok na sone folikul 22 mm , gynekolog odporucil nech sa cez vikend snazilkujeme, posluchli sme, takze som cca 7 dni po ovu, viem, ze som testovala skoro - testy negativne, ale v kutiku duse, este stale trosku verim, ze snad...

anitu
4. máj 2014

@19ivet19 aj ja drzim palce aby bolo vsetko v poriadku..

majuska7979
4. máj 2014

@lucyika neboj príde to..a nejaké pocity??

lucyika
4. máj 2014

@majuska7979 neviem, ja to mam teraz komplikovane, par dni pred snazilkovanim cystitida, takze uz tyzden som na atb, takze boli bolesti podbruska, vajecnikov, a rano skor ako vstanem z postele je mi nevolno, potom to prejde za chvilinku a je vsetko ok, vytok ziaden, spinenie spominane u niektorych mamiciek pri uhniezdovani nepritomne- a vsetky tieto "priznaky" mozu byt aj z choroby a samozrejme by som zjedla vsetko, co mi neutecie, ale tieto chute mavam aj pred menstruaciou...ty sa ako citis?

majuska7979
4. máj 2014

@lucyika presne ako hovoris vsetky príznaky su tiez mrcha priznaky.....akurát sa mi troska točí hlava od casu o casu..ale tak uvidime za par dni

lucyika
4. máj 2014

@majuska7979 presne tak, uvidime, ale mam radost, ked tu citam, ako sa z nas aprilovych/majovych snaziliek aj celkom zadarilo, jednoznacne bociany okolo nasej temy kruzia :O)

anitu
4. máj 2014

@majuska7979
@lucyika no ved prave toho sa aj ja bojim,aj vela cikam ja,a tie priznaky mozu byt aj choroby,aj zapap,viac toho 😒 😒 😒

lucyika
4. máj 2014

@anitu keby nahodou aj cystitida, treba to podchytit co najsor, skutocne dodrziavat pitny rezim - voda, urologicky cas, brusnice susene , drzat sa v teple - keby nepomohlo, naopak sa priznaky zhorsili, stipanie, rezava bolest pri moceni, bolest v oblasti obliciek, ihned k urologovi, mne nasadil atb, kt. mozem brat aj v pripade tehotenstva- cystitida a vseobecne problemy s mocovym systemom su nebezpecne aj v tehotenstve, aj v riziku prechodu do chonicity, tiez som "mocak" podcenovala, kym som nezazila...

lucyika
4. máj 2014

@anitu ale caste mocenie, moze byt aj priznak tehu, ako citam, ty uz pekne meskas, byt tebou, navstivim gynekologa, nech vies, na com si ;o)

anitu
4. máj 2014

Od 23.mam krce,a tam som bola 25.4. u gyndu.vsetko ok,cysta neni.no v moci mi nasli malo bakterii,kultivaciu robia,v utorok bdem mat vysledky.no ale tie priznaky su uple jak v tehu.no uvidim..

anitu
4. máj 2014

@lucyika zase som zabudla dat odpovedz 🙂 😉

majuska7979
5. máj 2014

Dobre ranko baby...takže som tu prva a hlásim že prsia maliara ale veľkosť na mrchu..a už mi zacalo byť v noci troska teplo..čo je u mna jasné ako facka...mm tiez nespal lebo Ho bolel chrbát..bude musiet ist asi na operaciu..takže možno aj dobre že niesom...ten hore vie čo robí ;) nezvládla by som choremho mm to je ako dieta a este ďalšie 2 juj nie....takže u mna jasné babule..čakám mrchy....10maja a urcite príde na 99%....

selina.liana
5. máj 2014

@majuska7979
@janaochi
@sharmana baby dnes teplota stale hore 37.08 a priklafam foto viditelnost vacsia trosku