Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@selina.liana zabudla si spomenúť motýliku v brúsku 🙂🙂🙂
@janaochi moja každá baba má inne tehu priznaky..jedna má vsetky ako hodinky čo pisu..inna nemá ani jeden priznak..je to velmi individuálne...;) ale drzjam moc moc palceky ;)
@janaochi nie tazko na zaludku vobec to som nemala nikdy a pesia ako pred ms
@majuska7979 no ano motyliky su🙂)
@bar12 vdaka
Ahojte pripajam sa i ja a prave tento mesiac nedockavo calam ci to vyslo.som po liecbe clostyl plus pregnyl a som aj cerstvo po laparke.snazime sa uz skoro tri roky tak i ja dufam ze sa tento mesiac aj na nas usmeje stastie🙂
Baby mna furt boli v podbrusku,okolo pupku uz,krize,sa mi hlava raz zatocila,vela cikam...meska mi 3-5dni(nepravi.c.) a test mam negativny.a tie priznaky su aj tehu 😢 takze nikdy nevies...uz sa bojim co to je.dnes si dam polygynax co mi vypisala gyn,aj ked nestipe,nic.kebyze som v tehu,dufam nic nespravi zle,ale ja uz neverim 😢
Baby, kto najbližšie testuje?
@janaochi ja 10,11,12maj ;) urcite nie skor mrcha príde ;)
@anitu aký test si robila
@majuska7979 no to aj ja budem testovať, ale ešte len ovu budem zisťovať, tak ti držím palce, nech máš tehu test pozitívny.
@majuska7979 first test.ani lacny nebol,ani ducha nemam...som 32 dc.ale mam nepravidelny,max do 3.5som cakala ze dojde,ale potom to iba 2dni meska..ale aj tak by uz malo ukazat 😢
@anitu počkaj este ...niektoré testy biedu spoľahlivé..urcite clear blue či ako sa volá by iz ukazal
@majuska7979 kedze som mala test negativny,som nasadila polygynax,no o pat minut nato,myslim ze tak skoro nie kvoli nim,som mala ako
@selina.liana zltkasty husty vytok.uz fakt neviem co mam robit,a co robim dobre a zle...
Pri puzivani polygynaxu moze ukazat test zly vysledok?
@anitu ten vytok moze byt z toho polygynaxu aspon ja som mavala kex som si ho dala
@selina.liana a pred polygynaxom som mala velmi malo spinenie,taky bledohnedkasty fliacik...
@anitu ja sa v tom nevyznám moja ;(
@anitu ten polygynax treba davat na noc
@selina.liana veľmi veľmi ti gratulujem, ja som 11. deň cyklu, takže sa budeme snažiť čo najviac. 🙂 🙂 🙂 🙂
@mija51 ďakujem moc
A nemate este niek.skusenost...som 9 den po ovu a dost ma uz treti den bi brucho.presne ako na MS.nikdy som to nemala.ale MS mam dostat az o 9 dni a na predmenst.syndrom je to skoro.nemohlo by to byt to uhniezfovanie?mala som 25mm folik a pichli mi pregnyl....
@selina.liana mne to už bolo jasné. srdečne gratulujem 😵 😵 😵
ja som bola v tom, že máš 30 dnový cyklus a že preto chceš testovať až dnes a zajtra, či mýlim sa? tak ti vyšiel termín pôrodu den po mne, ja mám 10.1.2015 😵 ale ja mám cyklus 28-29 dnový, a podla prvého tehu, mne vychádza ovulka fakt na stred mesiaca, preto sme sa snažili presne na rozmedzí 14/15 DC a vyšlo to. Ale ja som asi plodná po mojej mamine 😅
@majuska7979 maji tak som zvedavá na tvoje výsledky 😉
vieš s tým častým močením, ja som to totiž pri malej vôbec nemala, celé tehotenstvo, ja som netušila o čom druhé ženy vtedy píšu, mna vôbec nenutkalo na močenie, trošku v 9. mesiaci, ale to som skôr už aj tak nemohla spať, tak preto som v noci musela, ale dnes to bolo hrozné už celý den, kolko krát som bola na wc... a stále nutkanie... išla som zatial do lekárne a kúpila uroval, ten jediný bol vhodný aj pre tehotné, potom sa mi zdá, že to trošku zabralo. Bojím sa o toho prťúsa malého, aby som náhodou nejakú blbú infekciu nechytila...

@selina.liana no boľavé prsia, ťažko na žalúdku a tak.