Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@majuska7979 robila som si dva, tie prve foto je stale ten isty...zajtra robim 36ku, takze do prace bez testu a nebudem v pokuseni nabehnut do lekarne a v piatok rano otestujem
Ahojte tak testovanie sa nekona prisla mrcha 😝
Ahojte zienky, tak sa pridavam aj ja k vam 🙂 Dnesny den sa zacal "snehobielym" testikom :-/ 1.5. som mala MS, ale len 2dnovu, co sa mi este nikdy nestalo. Mate s tym niektora skusenost? Brucho mam tiez ako balon a bolia ma vajecniky, kedze tehu nie som a ovu pri mojom 30-31 cykle je este daleko, tak netusim co to moze byt... Buduci tyzden idem na preventivku, tak mi to doktor hadam objasni. Krasny dnicek vam prajem a vela stastia v "snazilkovani". 🙂
Baby,,,sa chcem spytat,ci podla vas vidiet po dvoch dnoch implantacne spinenie na maternici?som ten krvavy vytok mala len na papier raz,a gyn povedala,ze na maternici krv nevidi.ale kedze som nekrvacala,nemohla vidiet ten krvavy vytok.videla by,kebyze to mam cely den povedzme nie?
Ahojte baby,ako ste to mali s teplotou? Ja si pravidelne meriam,aj krčok a hlien kontrolujem. 6 dní po ovulácii mi stúpla teplota na 36,9 aj keď predtým som mala 36.6 a pred ovuláciou znížená na 36,3.Celých 6 dní som mala také pichanie a pálenie v podbrušku a teplotu mám druhý deň takú vysokú. Menzes mám mať budúci útorok tak na test je skoro. Ale tá teplota je dobré znamenie tak uvidím,snažíme sa prvý mesiac 🙂
baby, prosím vás poradíte kedy som mala ovuláciu? mám 39 dňové cykly. menštruáciu som mala 20.3.2014 (7 dní) a potom 27.04.2014 ( ale to len 2 dni -skôr také špinenie). kedy som mohla mať ovuláciu? prosímmmmm 🙂 🙂 🙂
Ahojte.o babetko sa snazime sice.len druhy mesiac.ale potrebovala by som poradit.ze ake.vitaminy su vhodne terax uzivat.uzivam len kyselinu listovu.a pre manzela by som chcela tiez neake vytaminy.dakujem
@lucyika no ako test?? robila si??
Zaujimave....po dvoch tyzdnoch krcov v podbrusku,9.Dni meskania,mi koncili krce,a prichadza menstruacia 🙄
takze ja hlasim ze zajtra pride mrcha 😉 😉 😉 😉 😉 ale neva... 😉 😉 😉 som na seba strassne hrda ze som nerobila tehu test 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 myslim si ze kazda baba vie a citi ze sa s nou nieco deje 🙂 🙂 🙂 🙂 a ja viem ze teraz mrcha pride...uz mavam v noci navaly tepla..a vcera som v sprche overovala krcok a uz je pekne hore a makkucky a uz troska pootvoreny 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 takze babulky tesim sa na snazilkovanie v novom domceku 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 mozno si odtial donesieme babatko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Ahojte babenky,tak sa k vam pridavame aj my.Snazilkujeme sa od decembra.Teray sme snailkovali zas,ako kazdy mesiac:Teraz ked mi mrcha prisla,aj to prisla o 3dni skor trvala 3dni a dost bola slaba.Uy prednou ako prisla ma pobolievalo brucho ktore ma boli stale,brucho je akesi nafuknute,kazde 4-5hod musim jest bo idem umret od hladu a co je nezvycajne u mna pobolieva ma hlava.Tiez uy dobre3tyzdne.Sa mi to strieda,ak ma neboli brucho tak hlava :D....Test som este nerobila,akosi nechcm dalsie sklamanie ze zas bude nega...
A aj mna bolela hlavA kazdy den.aj sa mi raz zatocila,chrbat krize bolia,tak neviem uz...
@nenullienka moja pod svojim profilom pise ze si v 8tt..zmaz si to 😉 😉 😉 😉 myslim ze este pockaj s tehu testom zbytocne sa budes stresovat 😉 😉 😉 😉 😉 este budes mat cas prist na to ze si tehu 😉 😉

@majuska7979 ano mas pravdu vela robi psychika..len niekdy je tazke sa nastavit na to ze OK nechame to tak, ved raz to pride..i ked som bola nastavena ze s IVF to URCITE vyjde, vsak mi centre hovorili ze po 3.pokuse otehotnelo 95 pacietok a ja mam 3.pokus za sebou a nic..som tych "blbych" 5 percent..takze som zase tam kde som bola ze mam obavy ci to vobec dakedy vyjde..hm.ale uz nic nespravim..len verit ze raz to predsa urcite pride..ci prirodzene alebo IVf alebo adopciou 🙂