Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@majuska7979 ale ja už mám aj tehu knižku a aj 2x sono za sebou a veľkosť embrya 1,5 cm a tp 21.12.2014.
@nenullienka to ty us si tehu ;) ja tapa som nepochopila 🙂🙂
Caute baby 🙂 tak dnes som bola u doktora a moje dietatko je velke 5mm a termin cca 30.12.2014 🙂
@majuska7979 robila som si teraz, teda nie ranny moc...negat, , tak asi sa to tentokrat nepodarilo, ale menstruacia meska 3 den...
Ahojte baby som tu nová.. Aj ja som snažilka ale nedarí sa :( už druhý mesiac užívam duphaston .. Máte niektorá skúsenosti ?
Ahojte, tak ako sa máte? Nejaké nové tehulky?
Ahojte baby pridávam sa k vam 🙂 tak isto som snažilka dufam ze tento mesiac sa to uz podarí .. Užívate niektorá duphaston ?
ahojte snazilky. dnes rano som nevydrzala a urobila si ten digitalny test co ma ukazat aj dlzku. vyslo mi minus ale bolo vidno obris ciarky na plus. uz som niekde citala ze to baby rozobrali a ono v nutri su testy dva. jeden mal krasne dve ciarky a druhy len jednu. ked som ho pritlacila spat obcas tam bliklo 1-2 rozumiete tomu?
@majuska7979 ty ako?
@lucyika aj ja som mala najprv taku slabu druhu ..drzim palce 😉
@kojka306 Digi testy nefunguju ako normalne testy..Obrys pluska tam ma kazda pri negativnom vysledku.....tak isto dve ciarky vo vnutri neznamenaju pozitivny vysledok......musi ti nabehnut hned plusko a tyzdne iba vtedy je to pozitivne 😉 a ziadne pritlacanie. po rozobrati.ono je to dost citlive na dotyk tak jasne ze ti tam mozu zablikat aj tyzdne......Ak ti este nemeska ms pockaj kym bude a zopakuj test ....vela stastia 🙂
Dva dni meskajuca menstruacia.testy neg.okrem jedneho a ten az dost po limite slabulinky duch.dva tyzdne bolestii podbruska a prs.pred prichodom ms som mala vzdy bolesti podbruska a teraz dva dni neboli iba prsia a neskutocne bolia krize.kazdu chvilku chodim na zachod ze ci som uz dostala.uz mi s toho sibe.dufam ze nepride
@dolce_principessa dakujem ti. ziadna utecha. mrcha dojde. ine priznaky nemam. horsie je ze ani na mrchu ani tehu. co uz. nedobehnem ta. tentoraz budeme mat deti viac od seba ako tri dni
@kojka306 nezuufaj ved priznaky nemusis mat ziadne..snazite sa iba od aprila ?ak ano to je nic 😀 urcite sa coskoro podari 😉 drzim palce
@dolce_principessa mas pravdu. no clovek stale dufa. teraz by sme mali dat mesiac pauzu. nech sa nenaeodi dalsie ako maly. pri mojom stasti vsetky deti 20 teho
@anitu uz asi tie priznaky si nahovarame.ja ked som sa snazila prvy krat otehotniet tak sa mi 6 mesiacov nedarilo a to kazdy mesiac som sledovala vsetko.robila tt a stale nic.na siedmy mesiac som sa na to vykaslala uplne som na to zabudla ani menstruaciu som si nepisala ze kedy som mala a aj bola som na rtg vysetreni ruky a i tyzden na to som zistila ze som tehotna.nemala som ani jeden priznak.vela robi psychika.ale je to tazke ze ked nieco velmi chces a nesustred sa na to

@simca1989 ale zase po 4-5 hodinach je hladna asi kazda.. 🙂