icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

sfera
10. máj 2014

@lucyika aký je to test?

satanka1
10. máj 2014

@lucindao ale toto su pozitivne testy 🙂 @lucyika

majuska7979
10. máj 2014

@lucyika
@sharmana babule tak ja dnes presne ako som vravela a ako hodinky 28dc 😉 😉 😉 😉 😉 cize dnes uz spinim mrcha sa rozbehuje 😉 😉 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😵 ale netrapi ma to baby a este som sa dnes dozvedela ze kamoska z prace je tehu a na prvy sup.. 😀 😀 😀 😀 😀 ale ja som rada ze sa mi cyklus napravil a neni taky rozhadzany 😎 😎 😎 😎 😎 😎 a no dufam ze mrcha bude taka ako posledne 2 mesiace. 😎 😎 😎 😎 😎 😎 takze snazilkujeme dalej baby 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 a prajem nam vela stastia ale myslim ze nam sa nepodari urcite do konca roka 😉 😉 😉 a som sa s tym zmierila 😉 😉 😉 😉 😉

anitu
10. máj 2014

@lucindao nie,ja nie 🙂 .nesnazime sa dlho,nemeriam si baz.tep.,nie som do toho sialena 😀 ,mne bolo take cudne ten krvavy vytok raz,potom podbrusko,atd,mna to ani nenapadlo najprv,potom som tuna citala priznaky,mala som ich viac,a ked aj menzes meskal,hovorim tu nieco je...aaaaa nic 😖 co uz...

anitu
10. máj 2014

Oprava:nemyslim na to,ze kto si meria baz.teplotu je sialena,ale tak ze ja to nesledujem a nie som sialena do toho az tak ze musim,musim podme na to terat,aj teraz.ale pohoda.by som sa tesila uz,ale aj tak s tym neviem nic spravit.bude ako bude.... 😎

anitu
10. máj 2014

Baby a podla vas,ked povedzme je mrcha prvy den ze slabsia,a skusite to,a podari sa....,mrcha zoslabne,abo odide,alebo pokracuje normalne,a dalsia uz nepride?????

selina.liana
10. máj 2014

ahojte babule ako sa máte ?co je nove?

adusa666
10. máj 2014

no tak ja som vysadila antikoncepciu.. po nej som dostala menstruaciu na 14 den. to bolo 10.4.. od vtedy nic... pred tym som mavala cyklus vzdy najneskor na 27dc.. tak som zvedava... ale robila som si tehu test vcera a predvcerom a nega... No som niekde citala ze po vysadeni antikoncepcie moze byt cyklus poprehadzovany kym sa urovna, alebo baby ani par mesiacov nedostali.. tak pockam aspon par dni a uvidim..

orieskova
10. máj 2014

Tak dnes mala prist mrcha a zatial nic..test som este nerobila..pockam este dva dni..🙂 uvidime🙂

gabko26
Odpoveď bola odstránená
boruska11
10. máj 2014

nikdy by som nebola povedala a verila kolko vela zien ma problem otehotnie ☹
som si myslela ze ten problem mam iba ja 😒

lucyika
10. máj 2014

@sfera Woman secret baby test, citlivosť 10 mIU/ml

lucyika
10. máj 2014

@satanka1 ked ja nechapem, preco ta druha ciarka je total slabulinka a nie je ruziva, je tam, ale ja by som aj odprisahala, ze skoro biela, ale viditelna, a vobec nie po 5 min, ale po dlhsom case, uz som paf z toho...

satanka1
10. máj 2014

@lucyika ešte bude silnejšia o pár dní...aj ja som tak mala -kuk🙂

lucyika
10. máj 2014

@satanka1 mne tie vase vsetky testy. co sem baby davate vyzeraju tak ukazkove, moje sa nejak vymykaju normalu :D

satanka1
10. máj 2014

@lucyika koľký si dnes dc? alebo dpo? aký dlhý máš cyklus? myslím,že ty máš tie testy silnejšie ako ja tie prvé..

lucyika
10. máj 2014

@satanka1 menstruacia mi meska 4 den, 15 dpo

satanka1
10. máj 2014

@lucyika tak každej ukazuje inak..sú baby,ktorým ukázal // po týždňovom meškaní...mne ukázal týždeň pred ms. skús o pár dní znovu a najlepšie by ti to ukázal digi test..je drahý,ale spoľahlivý.

lucyika
10. máj 2014

@satanka1 dakujem, pytala som si ho dnes, ale nemali...nechce sa mi tomu verit, ze by sa nam podarilo na prvykrat, testy ma nepresvedcuju o tom, ze som tehu, kedze su take nijake, ale intuicia mi hovori, ze ano....par dni pockam a budem vediet...ale moja intuicia nezvykne klamat, tak snad si to u mna ani tentokrat nepokazi ;o)

selina.liana
11. máj 2014

@lucyika ahoj an ja som mala slabe a dnes uz mam silny test. Az ma to vystrasilo. Dnes som 20dpo a konecne pekne silne obe ciarky tak klud

orieskova
11. máj 2014

Tak uz viem,ako to jw citit sa,ze clovek zlyhal..mrcha dorazila..uz na to odmietam mysliet..ide sa do dalsieho kola..tentokrat to uz musi vyjst.

gabininka
11. máj 2014
gabininka
11. máj 2014

tak co baby, je to tam? 🙂

adusa666
11. máj 2014

@gabininka gratulujem... kolko dni ti meskala?? to ti hned ukazalo tak krasne?? no super... tak to su krasne dve ciarky..

selina.liana
11. máj 2014

@gabininka jasne

mija51
11. máj 2014

@adusa666 ja som po vybratí mireny dostala MS za 20 dní, ďalší cyklus bol 38 dní. uvidím, ako tento mesiac. Netrúfam si predpovedať, kedy by mala MS doraziť. Asi sa to musí ustáliť až po nejakom čase, uvidíme 🙂 🙂

mija51
11. máj 2014

Ahojte, no asi mám gen. herpes, hrôza. Bojím sa, že keby sa náhodou zadarilo, aby to nemalo nejaký negatívny vplyv. Mala som to už aj kedysi predtým, ale teraz mám asi oslabenú imunitu, alebo čo a vyhodilo sa to. Katastrofa, asi budem musieť nabehnúť k doktorovi. Snaženie musím asi stopnúť. Neviem, čo mám ešte čakať, akosi nie som v pohode ☹
Tehuľkám gratulujem a držím päste!

loginout
11. máj 2014

@satanka1 ak to nie je tajomstvo, ktoré dní ste sa snažili? Dakujem

sharmana
11. máj 2014

@selina.liana
@majuska7979
Ahojte, boli sme v tom Veľkom Mederi, včera chvalabohu vyšlo počasie, deti sa vybláznili vo vode s tatkami, ja som len tak decentne stála vo vode, lebo som s bála kvôli infekciám, aj ked trošku som sa namočila, ale to bolo len nachvílku, tak dúfam, že mi to neuškodí. Inak ludí bolo požehnane, deti sa pošmýkali aj na tobogánoch, boli tam aj pekné ihriská. Proste pekne strávená sobota. Aj sme tam prespali, ešte neskôr poobede sa deti vyšantili s loptou a dnes sme sa vrátili domkov. Teraz i príde to počasie také ufňukané a že až do stredy bleee. Inak všetko ok, zatial som utajila že som tehu, dúfam že si nevšimli to nafúknuté brucho, ale robila som sa ako keby nič 🙂
Maji tak čo ms sa nakoniec rozbehla?

sharmana
11. máj 2014

@mija51 neboj, chod k lekárovi čo najskôr a určite ak je o herpes, tak ti nasadí liečbu a bude všetko ok 😉