icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

bar12
9. máj 2014

@simca1989 ale zase po 4-5 hodinach je hladna asi kazda.. 🙂

simca1989
9. máj 2014

@bar12 ja praveze ani nie.mne kludne stacilo sa najest 2krat denne preto mi je too cudne.ale aj tak test si mozem minimalne pondelok-utorok robit kedze som v robote ☹

nenullienka
9. máj 2014

@majuska7979 ale ja už mám aj tehu knižku a aj 2x sono za sebou a veľkosť embrya 1,5 cm a tp 21.12.2014.

majuska7979
9. máj 2014

@nenullienka to ty us si tehu ;) ja tapa som nepochopila 🙂🙂

19ivet19
9. máj 2014

Caute baby 🙂 tak dnes som bola u doktora a moje dietatko je velke 5mm a termin cca 30.12.2014 🙂

ilie
9. máj 2014

@reiga to je strašne ťažko keď máš také dlhé cykly. Mala by si si merať teplotu,hlien a krčok. Inak to asi nezistíš

lucyika
9. máj 2014

@majuska7979 robila som si teraz, teda nie ranny moc...negat, , tak asi sa to tentokrat nepodarilo, ale menstruacia meska 3 den...

amiya
9. máj 2014

Ahojte baby som tu nová.. Aj ja som snažilka ale nedarí sa :( už druhý mesiac užívam duphaston .. Máte niektorá skúsenosti ?

anitu
9. máj 2014

@lucyika aj mne meskala 9dni,krce v podbrusku,bolest krizov,hlavy,,no testy negativne,a dnes menzes prisiel 😢

lucyika
9. máj 2014

@anitu mne dva vysli pozit, dala som sem aj foto, odvtedy zvysne negat....bude ako ma byt, lebo intuicia vravi, ze som tehu, ale o to bude vacsie sklamanie, ked pride menstruacia...budem sklamana, ale viem, ze vsetko ma svoj dovod a vsetko bude ak, ako ma byt

sharmana
9. máj 2014

Ahojte, tak ako sa máte? Nejaké nové tehulky?

anitu
9. máj 2014

@lucyika pozitivne,potom negativne? 😨 Zaujimave.aj ja sa niekedy zamyslim,ze mozno ten tam hore vie ze este na to niesom psychicky pripravena,bol minuly rok dost tazky pre mna.ked bude vsetko v poriadku,pride cas aj na babo.aspon dufam a aj zdravotne..

amiya
9. máj 2014

Ahojte baby pridávam sa k vam 🙂 tak isto som snažilka dufam ze tento mesiac sa to uz podarí .. Užívate niektorá duphaston ?

kojka306
10. máj 2014

ahojte snazilky. dnes rano som nevydrzala a urobila si ten digitalny test co ma ukazat aj dlzku. vyslo mi minus ale bolo vidno obris ciarky na plus. uz som niekde citala ze to baby rozobrali a ono v nutri su testy dva. jeden mal krasne dve ciarky a druhy len jednu. ked som ho pritlacila spat obcas tam bliklo 1-2 rozumiete tomu?

lucyika
10. máj 2014

...tak dnesný test, po 5-10 min biely ako sneh, toto po 2 h, ked som ho chcela uz vyhodit a kukla so nan...nie su to len kolajnicky, kde by mala byt druha ciarka? Uz si asi namyslam. Mrska meska 4 dni.

lucyika
10. máj 2014

@majuska7979 ty ako?

janaochi
10. máj 2014

@lucyika držím palce, niečo sa črtá, ale ešte sa na to neupútavaj.

lucyika
10. máj 2014

@janaochi dakujem, hoci by to bol pekny darcek snubencovi v den svadby prezradit prekvapenie, ale to uz budem vediet ci a ci nie, vsetko bude tak, ako ma byt

dolce_principessa
10. máj 2014

@lucyika aj ja som mala najprv taku slabu druhu ..drzim palce 😉

dolce_principessa
10. máj 2014

@kojka306 Digi testy nefunguju ako normalne testy..Obrys pluska tam ma kazda pri negativnom vysledku.....tak isto dve ciarky vo vnutri neznamenaju pozitivny vysledok......musi ti nabehnut hned plusko a tyzdne iba vtedy je to pozitivne 😉 a ziadne pritlacanie. po rozobrati.ono je to dost citlive na dotyk tak jasne ze ti tam mozu zablikat aj tyzdne......Ak ti este nemeska ms pockaj kym bude a zopakuj test ....vela stastia 🙂

lucindao
10. máj 2014

Dva dni meskajuca menstruacia.testy neg.okrem jedneho a ten az dost po limite slabulinky duch.dva tyzdne bolestii podbruska a prs.pred prichodom ms som mala vzdy bolesti podbruska a teraz dva dni neboli iba prsia a neskutocne bolia krize.kazdu chvilku chodim na zachod ze ci som uz dostala.uz mi s toho sibe.dufam ze nepride

lucyika
10. máj 2014

@lucindao drzim palce, priznaky su optimisticke ;o), test este moze byt negat., hladina HCG stupa u kazdej zene individualne

lucindao
10. máj 2014

@lucyika dufam ze to tak bude.pockam este par dni a ak nepridu tak si este urobim test.

kojka306
10. máj 2014

@dolce_principessa dakujem ti. ziadna utecha. mrcha dojde. ine priznaky nemam. horsie je ze ani na mrchu ani tehu. co uz. nedobehnem ta. tentoraz budeme mat deti viac od seba ako tri dni

dolce_principessa
10. máj 2014

@kojka306 nezuufaj ved priznaky nemusis mat ziadne..snazite sa iba od aprila ?ak ano to je nic 😀 urcite sa coskoro podari 😉 drzim palce

anitu
10. máj 2014

@lucindao drzim palce aby sa ti podarilo.aj ja som mala23.4. Krvavy vytok,2tyzdne bolesti v podbrusku,krizov,hlavy,potom chrbta,9dni meskalo,a ked mi aj prsia stvrdli,mi na druhy den prisla mrcha.. 😒 to som bola riadne sklamana... 😠 😢

kojka306
10. máj 2014

@dolce_principessa mas pravdu. no clovek stale dufa. teraz by sme mali dat mesiac pauzu. nech sa nenaeodi dalsie ako maly. pri mojom stasti vsetky deti 20 teho

lucindao
10. máj 2014

@anitu uz asi tie priznaky si nahovarame.ja ked som sa snazila prvy krat otehotniet tak sa mi 6 mesiacov nedarilo a to kazdy mesiac som sledovala vsetko.robila tt a stale nic.na siedmy mesiac som sa na to vykaslala uplne som na to zabudla ani menstruaciu som si nepisala ze kedy som mala a aj bola som na rtg vysetreni ruky a i tyzden na to som zistila ze som tehotna.nemala som ani jeden priznak.vela robi psychika.ale je to tazke ze ked nieco velmi chces a nesustred sa na to

satanka1
10. máj 2014

@lucyika gratulujem...je to jasne.... 🙂

lucindao
10. máj 2014

@lucyika tak toto som mala aj ja presne.test negativny a po par hodin druha slaba ciarocka.urobila som si potom este dva inej znacky a test negativny.