Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
Ahojte.Aj ja sa pridavam,tento mesiac sme sa zacali snazit.Dnes som 13dc,ovu by mala byt tieto dni,teplotu nemeriam tak neviem presne,ale poctivo snazilkujeme,tak dufam,ze sa zadari,aj ked na prvy sup je mala pravdepodobnost.No v tejto teme to vyslo uz viacerym tak dufat mozem.Uz mesiac uzivam vit.A,C,B komplex a mm tiez vit.E a pijem aj alchemilkovy caj.Drzim palce vsetkym.
@kojka306 ahoj,to znie ako hlienova zatka,ale ta odchadza pred ovu a ty mas uz zajtra dostat ms tak to neviem,mozno sa ti ovu takto posunula,neviem.
@maculiatko28 ovu prebehla, toto je ine ako ovulacny hlien, ten je redsi ako toto. toto bolo hustejsie ako bielok
takze baby tak je to tak 3dc...mrcha je uuuzasna ...taka ako ma byt. 😉 😎 😎 😎 cize bylinkovy cajik zabera uplne nadherne 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 no a dnes som sa dozvedela ze svagrinka bude mat chlapceka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tesim sa s nou a no ja sa zmierujem s tym ze ja deti mat nebudem ....proste mame nejake problem otehu a vsetky ovu testy co mi ostali idem asi vyhodit do kosa.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎 😠 😠 😠 😠 😠 idem sa na to vyprdnut....ak sa zadari to sa zadari ....je mi to jedno ....zmierila som sa ze druhe mat tak rychlo urcite nebudeme ....a co ...pojdeme si na dovolenku v septembri...idem si uzivat zivot 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@kojka306 viem, že pri tehu vo včasných štádiách je taký biely výtok, úplne že biely. A keď máš krčok tvrdý a hore, tak to je dobré znamenie, tehu testy ti ešte nemuseli vyjsť pozitívne, mnohým babám ukážu ducha, až keď im mešká, tak ešte nehádž flintu do žita, držím palce, nech to vyjde. 😉
nie hore krčok, ale dole 😀 - oprava
@majuska7979 suhlasim a si mi vzorom, idem rozmyslat rovnako :P, mrska silnejsia a boli viac, ako inokedy,ale zas si hovorim, ze ked prisla, aspon to znamena, ze som zdrava a schopna raz mat babo :O)...a idem planovat svadobnu cestu ako netehulka, uzivat si a raz sa zadari, %
@lucyika moja presne tak treba mysliet...ja sa musim prvo vyliecit..mrcha dnes strasna...znova tam kde som bola...strasne silna takze musim pit tie 2 salky nie 1 denne .....takze ucim sa na vlastnych chybach....takze tento mesiac dobre ze mi nevysla na cestovanie lebo by som asi nikde nedosla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a co sa tyka babatka to bude ale urcite nie v najblizsiej dobe u nas 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
no cafte dievcence
ja som uz po mrche 2 dni tak ideme opat sa snazilkovat co je prijemna robota a uz by to mohlo vyjst ze cez prazdniny sa hodim na marodku a budem mat krasne leto s detmi a nie v praci sa potit 😅
Ahojte dievčatá, práve sa moja malá hrala a napísala vám ccccccccccccc :D:D:D:D tak som to rýchlo opravila... dúfam že sa máte ok, ide ju chystat do postele, potom sa ozve :D
ahojte snazilky...tak uz som sa pridala aj ja medzi Vas....dnes som si kupila femibion 800...dala som si hned prvu tak uvidime...snazime sa len par dni....mrchu mam zrovna teraz....tak sa tesim ked uz skonci....hlavne na niekolko ...cca 9 mesiacov...
@kojka306 no tá teplota nie je dobré znamenie, ale ešte nemusí byť nič stratené. Uvidíš zajtra ako to bude s tou teplotou. Zajtra sa rozhodne, buď sa tá teplota bude držať hore, alebo riadne klesne. No musíš len čakať, nič iné ti nezostáva. A krčok si sleduj poobede, lebo ráno nie je jeho poloha na 100% výpovedná. Držím palce, nech to vyjde. 😉
praveze nie. v noci som sa sice spotila, ale asi preto ze mi robili v posteli spolocnost obe deti a lepili sa na mna. nebola som taka mokra ako ked to mam dostat a neklepala ma zima. mam strach dufat.
@janaochi sranda, prve dve na sup a toto... kokos ani jedna vyrazka, ani naznak ze by mala dojst mrcha, no pri oboch detoch som mala priznakz hned, pri dcere som bola ospala, a pri synovi som mala hned na druhy den zly pocit a hned na to nechut na nic. a potom uz som sa skamaratila aj s wc misou. o okolkej hodine poobede je najlepsie kontrolovat krcok?
@kojka306 to už je jedno, len nech si už pár hodín hore. Ja som bola tehu dokopy 5x a z toho mám dve deti, ale to bolo s prvým mužom. S druhým som mala 3xMA. 😢 Otehu som 4x na prvý raz a piatyx na tretí raz. Asi je v tom aj psychika, že už sa mi ani otehu nepodarí, nieže donosiť. Lebo každý mi len do hlavy hučal, že to nevadí, hlavné je, že nemám problém otehotnieť, no a teraz už mám asi problém aj s tým. Momentálne je to náše tretie snaženie, tak dúfam, že to výjde.
@kojka306 aj ja mám pocit, že mi ešte jedno chýba. Pred pár mesiacmi som na to ani nepomyslela, ale teraz som sa na to úplne upla, a to asi nie je príliš dobre. Ja mám už 36 rokov, momentálne infekcia a asi aj gen 😉 . herpes. Hrôza. Ale uvidím, leto rozhodne. Ak vtedy nič, tak asi už to ani nepôjde. Držme si palce
Ahojte baby....chcem sa spitat....zacala som brat Femibion 800 a ostala mi este kys.listova....pytala som sa v lekarni ze ci ju mozem brat aj s femibionom,...ale odporucili mi ze lepsie bude ked ju nebudem brat nakolko femibion ju uz obsahuje....mozno blba otazka....ale mozem ju dat muzovi.?.....snazime sa len par dni tak som v tomto nova...diky za odpoved...
@katkatonkova ahoj,myslim ze je to pre neho zbytocne.Kyselina listova sa uziva lebo je dolezita pre spravny vyvoj nerv sustavy,ako prevencia razstepov a preto ju ma brat zena,muzovi netreba.Ale ublizit by mu nemala 🙂 Skor si ju nechaj na neskor,este mozno vyuzijes,ved nevies ako dlho sa budete snazit.
Inak ja som dnes mala ovu,v noci take bolesti ako nikdy tak som bola pre istotu na sono a potvrdene,bola ovu,uz je tam zlte teliesko.A vcera vecer sme snzilkovali tak snad nieco z toho bude,este dnes pre istotu podporime hadam 🙂

@janaochi dnes som si robila test z ranneho a nic. mam to dostat zajtra.