icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

majuska7979
11. máj 2014

@sharmana dnes 2dc..;) ale som s tým zmierenia a už nebudem robit žiadne tehu testy...ked som robievala predtym zle som to znasala a proste tento mesiac super...mrcha priala a neprezivala som to tak ako minulý mesiac..asi som si už zvykla a proste baby je mi to jedno 🙂🙂🙂 znie to asi divne ale je mi to kedno či otehu alebo nie ;) príde to ked to má priať ako prialo s prvtm drobcom ;) ..takze žiadne extra snaziljovanie u nas..idem si uzivat život a nie trapit sa či príde či nie..urcite pride mrcha a ak budem tehu to prídem na to ked bude mrcha meškať ;) inak prajem vsetkym babam uzasne a rychle snazilkovanie

selina.liana
11. máj 2014

@sharmana no super tak pekny vikend za vami;) mne este brucho neja netrci, uvidime kedy vybehne

selina.liana
11. máj 2014

@majuska7979 presne tak drzim palce;)

gabininka
11. máj 2014

@adusa666 dakujem pekne. poslednu MS som mala 2.4. ale cyklus tak 35+ tak som rada ze sa podarilo. @selina.liana a uz si bola u dr.? a ako sa citis?

kojka306
11. máj 2014

@janaochi prosim ta ako dlho pred ms by mal krcok ist vysoko aby som nan nedociahla? moj je stale dole, dnes je to 31 DC a mrcha nikde, bazalka sa mi drzi od 23 Dc nad 39,8, posledne dni uz som na 37,1, ziadne extremne priznaky na mrchu nemam, nechodim casto na wc, neboli ma brucho nic, nemam ani pazravku ako zvycajne pred ms mam.

kojka306
11. máj 2014

Baby prosim vas nevyzna sa tu niekto v bazalnych teplotach?

selina.liana
11. máj 2014

@gabininka este nie asi v stvrtok budem 5+4 neviem ci neni este skoro.
@kojka306 co potrebujes vediet?

gabininka
11. máj 2014

@selina.liana aj ja si myslim, tiez pockam a buduci tyzden sa objednam a uvidime

kojka306
11. máj 2014

@selina.liana vedela by si podla teplot urcit kedy naozaj doslo k ovu? aj to ci sa chysta mrcha? volekdy som si to urcovala sama, ked som to mala dostat v ten den mi teplota klesla o 0,5 stupna, teraz vobec. cely cyklus som mala dost nizke teploty a po ovu som vystupala az do 37 no uz cakam mrchu a teploty su stale strasne vysoko.

selina.liana
11. máj 2014

@kojka306 no po ovu ak sa teplotty drzia 18 dni ho pravdepododne si tehu.
Jq som si teplotu zaznacovala do grafu, ovu nastane posledny den nizkych teplot.

kojka306
11. máj 2014

@selina.liana no popravde ten moj graf je dost divoky, ale posledny den nizkych teplot som mala 1.5, potom to stuplo o 0,03 a potom hned nato som uz len stupala na 37. takze dnes by mal byt 11 den vysokych teplot

selina.liana
11. máj 2014

@kojka306 no ak chces byt tehu tak to je dobre znamenie;)

kojka306
11. máj 2014

ano chcem, ale nie je to istota. takze staci aby sa udrzala a za tyzden mam tehu iste?!

sharmana
11. máj 2014

@majuska7979 maji iste to príde, ked to budeš najmenej čakať 😉 a teraz aspon budeš môcť cestovať bez stresu a užiť si svadbu 🙂
@selina.liana ja už som ani nebola taká nafučaná, len predsa, cítim že to nie je ako predtým... práve sa mi všetko trošku upravilo, ako keby už tak strašne nepracovali tie hormony a to roztahovanie sa zastavilo.

Inak baby, strašný trapas sa mi stal. Práve sme bratovi a švagrinej stiahli na kľúč fotky z Medera a mm tam stiahol aj moje pozitivne testy. Hlavne že som ho upozornila, aby si pozrel všetko. Takže už je po prekvapku, lebo zatial mi síce ešte nevolali, ale ak to pozrú, tak je to jasné. Taká som bola nasr...a 😠 na mm , že až.

selina.liana
11. máj 2014

@sharmana mne vaha isla hore hned ale brusko ests ploche. Inak aj mna uz menej pobolieva brusko. No co uz prekvapko sa prevalilo;)

satanka1
11. máj 2014

@loginout posledny menzes som mala 27.3.,pozitivny ovu test 6.4....v obdobi ovu sme sa snazili 6,7,8...a 16-teho som mala ducha na teste. 🙂

majuska7979
11. máj 2014

@sharmana
@selina.liana presne ako hovoríte..možno aj preto to beriem sportovo a nejako má to netrápi 🙂🙂🙂🙂 uzijem si dovolenku a aj svadbu ;) maly drobec sa už nevie dočkať..on už vie že letime a vcera sme vytlacili letenky to prestáva dni 🙂🙂🙂 už mi dnes hovoril že maminka damianka zobudí v noci a vtedy znamena že letime ku babke adedkovi 🙂🙂🙂 teší a a to dvojnásobne lebo mu sľúbili že ma vybrat psíka z útulku ktorého chce ...tak si viete predstavit ako sa teší 🙂🙂🙂 a ja tiez oddýchnem si..;) a aj tak má tesi že mrcha je taká aká je ..cyklus sa mi upravil a krvácanie je normalne ako ma byť 🙂🙂🙂 uuuzasne moja najvaczsia mora je pred mrcha je nornalna cyklus 28 dni naaaadhera....takže najvážnejší problém mam z krku a teraz papam vitamin e400 tak predpokladám že tak do konca roka ak neotehu potom to budem riesit po dr ;) inak neberiem ani ovu testy na dovolenku..proste budem v klišé užívať si zivot ;) kraaasaaa x x x baby tesim sa a to riadne 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 praj vam krasny dnik a všetkým aby sa darilo s tehu hneď na 1 x ;)

majuska7979
11. máj 2014

@sharmana takže už je po prekvapku ;)

selina.liana
11. máj 2014

@majuska7979 juj moja uzi si dovolenku, viem si predstavit ako sa tesis;)

lucyika
11. máj 2014

nove spravy...rano na teste slaba druha ciarka, teraz vecer som zacala krvacat, tak uvidime, ci je to mrska, ale asi ano...

majuska7979
11. máj 2014

@selina.liana ďakujem moja x x x

majuska7979
11. máj 2014

@lucyika tak som zvedavá ja uz 2 dc ;)

lucyika
11. máj 2014

@majuska7979 asi sme sa skoro zladili s dc :O)

sharmana
11. máj 2014

@majuska7979
@selina.liana
no už som volala so švagrinou, tak sme sa nasmiali na tom, ale jasné že to nikomu nepovedia, takže ešte rodičia z oboch strán a ostatní súrodenci budú mať prekvapko 😉

sharmana
11. máj 2014

@lucyika no ak máš druhú čiarku, tak by si mala byť tehu, jedine, že by ti nastali komplikácie... ak by si mala velké bolesti, tak chod na pohotovosť...

selina.liana
11. máj 2014

@sharmana aspon niekto, myslim ze prekvapko mali aj oni;)

lucyika
11. máj 2014

@sharmana ďakujem si zlata, sluzim, takze som priamo v nemocnici a gynekologiu mam presne o poschodie vyssie, keby nahodou. Ale neboli nic, citim sa dobre, tie testiky asi boli falosne pozit, alebo jednoducho takto to malo byt...krasny vecer vsetkym

sharmana
11. máj 2014

@lucyika ja som pri prvom tehu špinila a dost vela, ešte dva týždne po zistení tehu, takže aj mierne krvácanie by nemuselo nič znamenať... vieš tolko falošných tehu testov, no neviem, ale snád budeš ok 😉

janaochi
12. máj 2014

@kojka306 tak ten krčok ti môže vystúpiť hore aj v deň, kedy dostaneš mrchu, takže napr. ešte dnes ho máš dole a zajtra už môže byť hore a dostaneš mrchu, takže sleduj ho každý deň a pokiaľ je dole, tak je dobre. A tie teplotky, keď sa ti tak pekne hore držia, tak to asi bude tehu. Kedy máš dostať mrchu?

janaochi
12. máj 2014

@lucyika ja so ti tu písala, aby si sa veľmi neupútavala na toho ducha, lebo minulý cyklus som aj ja duchovala a mrcha prišla. 😔