Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@janaochi prosim ta daj mi rozumnu odpoved pre toto. rano som skusala krcok, vsetko bolo ok, bol nizko tuhy a zatvoreny, ked si mi odpovedala ze mam skusat poobede tak okolo tretej som skusila a bol tak ze som nan skoro nedociahla, ale na dlzku dlhy, tuhy ale zle som dociahla, teda skoro vobec a teraz asi pred par minutami bol opat nizko tuhy a zatvoreny, dosiahla som na neho uplne lahko, co z toho je real?
@kojka306 môže to byť tehu
Ahojte baby,tak vcera som bola u zenskeho.zasa nic ☹ uz stracam nadej ze sa nam to podari.vraj to ze ma pobolieva stale brucho moze byt stoho ze mam zvecenu sliznicu ze mozem ocakavat silnejsie kramy,maternica ze je normalna.asi si predpisem tabletky,lebo takto len rozmyslam ze preco sa nam nedari.......
ozaj baby idem sa spytat,neviete co znamena ked mate zvecenu sliznicu maternice?nejak mi to doktor nevysvetlil....
Menzes mi odchadza...no predvmenzesom 2tyzdne ma bolelo lave podbrusko,2dni aj kvoli menzesu bolelo,potom prestalo,a teraz zase zacinaju krce.mi 25.4. spravila sono,to je ok,kultivacia mocu ok.tak preco boli podbrusko???aj krize...
Ahojte baby, mate niektora skusenosti s p. Dedikom? Je to ludovy liecitel.
@majuska7979
@selina.liana
Ahojte dievčatá, tak sa hlásim z pnky, včera večer som začala krvácať, respektíve som si našla ružový flak na prádle, do rána už nič nebolo a ráno už len špinenie, takže sa to ustálilo. Ešte som pôvodne nechcela ísť ku gyn.dr. ale toto ma donútilo samozrejme.
Takže tehotenstvo potvrdené, podla uzv je to 5tt+6, videl len dutinku, obaja sme na to čumeli, zdalo sa nám, že tam vidíme ešte dve malé bodočky, ale kedže to fakt bolo také neurčité, kontrola o 10 dní a dalsie uzv. Nariadil mi kludový režim. Kedže som špinila aj pri prvej dcérke, tak nemám hysteriu, lebo bolesti nemám, tehotenstvo je v maternici, tak sa nestresujem. Ale musím oddychovať. Prvé tehotenstvo som mala toto špinenie hned od začiatku, teraz až v 6 týždni. Aj som vedela, že sa niečo deje, lebo neviem v aute sedieť, všetko ma tam v bruchu hrozne tlačilo, niekedy si neviem nájsť ani polohu. Proste dost to tam pracuje 😉
A ako sa máte vy? 😉
@sharmana ahoj no tak riadne oddychuj. Co znamena okrem dutinky este 2 bodky trojicky??? Ja som bola dnes u dr mam byt 5+3 srdiecko este tiez nebolo vidiet a vraj je trosku mensie 4+ kontrola o dva tyzdne vsetko ok
@selina.liana ahoj, no dutinku máš vždy a v nej by malo byt mimi, taká bodočka väčšinou je vidieť len, ale my sme tam videli dve bodky... ako ja nepredpokladám, že čakám dvojky, proste on má staršie sono, počkám si na neskôr, už by to malo byť vidieť lepšie... srdiečko ani my sme ešte nevideli... 😉 moje zas podla velkosti dutinky je väčšie, až 7tt, ale nakoniec tam napísal podla velkosti 5tt+6. Ale ak tam nie sú velké rozdiely, tak sa berie do úvahy vek podla poslednej MS 🙂
@simca1989 hlavu hore...nesmies tak nad tym rozmyslat...tak strasne chciet...pride to vtedy, ked to pride....nedavaj si chemiu...zacni cvicit, paat viac zeleninky, ovocia...uzivat si dni....zivot...a uvidis 🙂 my sa tiez snazime aked to pride budeme radi, kym nie, uzivame si seba
@sharmana no tak držím palce;)
takuto mavam ked mam kramy.
@kubisova po menzese je dole, tvdý a uzavretý, v čase ovu je hore, ťažko "nájditeľný", mäkký asi ako pera a pootvorený, po ovu zase dole, tvrdý a tesne pred mrchou zase hore, mäkký. Keď zostane dole tvrdý a uzavretý, je to tehotenstvo. Musíš mať však na zreteli, že dnes je dole, ale zajtra už môže byť hore, je to otázka pár hodín, treba sa sledovať a pokiaľ chceš byť tehu, tak nech sa ti drží dole. 😉
no veď môže byť rovnaký, v neplodných dňoch je stále dole a tvrdý.
@janaochi cyklus mava tak 33dnovy. No stane sa ze na 35den mi pride mrhca. V nedelu by som mala dostat mrchu ale zas ked sa pozriem na graf tak to ani nevypada ze by mohla byt ovu. Kukni http://www.womenzone.cz/uzivatelka/kubisova2

@kojka306 prosim ta daj mi rozumnu odpoved pre toto. rano som skusala krcok, vsetko bolo ok, bol nizko tuhy a zatvoreny, ked si mi odpovedala ze mam skusat poobede tak okolo tretej som skusila a bol tak ze som nan skoro nedociahla, ale na dlzku dlhy, tuhy ale zle som dociahla, teda skoro vobec a teraz asi pred par minutami bol opat nizko tuhy a zatvoreny, dosiahla som na neho uplne lahko, co z toho je real?