icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

kojka306
13. máj 2014

@kojka306 prosim ta daj mi rozumnu odpoved pre toto. rano som skusala krcok, vsetko bolo ok, bol nizko tuhy a zatvoreny, ked si mi odpovedala ze mam skusat poobede tak okolo tretej som skusila a bol tak ze som nan skoro nedociahla, ale na dlzku dlhy, tuhy ale zle som dociahla, teda skoro vobec a teraz asi pred par minutami bol opat nizko tuhy a zatvoreny, dosiahla som na neho uplne lahko, co z toho je real?

kojka306
13. máj 2014

@janaochi prosim ta daj mi rozumnu odpoved pre toto. rano som skusala krcok, vsetko bolo ok, bol nizko tuhy a zatvoreny, ked si mi odpovedala ze mam skusat poobede tak okolo tretej som skusila a bol tak ze som nan skoro nedociahla, ale na dlzku dlhy, tuhy ale zle som dociahla, teda skoro vobec a teraz asi pred par minutami bol opat nizko tuhy a zatvoreny, dosiahla som na neho uplne lahko, co z toho je real?

kojka306
14. máj 2014

@janaochi no dnesna bazalka stupla zo vcerajsich 36,87 na 36,93, je to normalne?

selina.liana
14. máj 2014

@kojka306 môže to byť tehu

simca1989
14. máj 2014

Ahojte baby,tak vcera som bola u zenskeho.zasa nic ☹ uz stracam nadej ze sa nam to podari.vraj to ze ma pobolieva stale brucho moze byt stoho ze mam zvecenu sliznicu ze mozem ocakavat silnejsie kramy,maternica ze je normalna.asi si predpisem tabletky,lebo takto len rozmyslam ze preco sa nam nedari.......

simca1989
14. máj 2014

ozaj baby idem sa spytat,neviete co znamena ked mate zvecenu sliznicu maternice?nejak mi to doktor nevysvetlil....

anitu
14. máj 2014

Menzes mi odchadza...no predvmenzesom 2tyzdne ma bolelo lave podbrusko,2dni aj kvoli menzesu bolelo,potom prestalo,a teraz zase zacinaju krce.mi 25.4. spravila sono,to je ok,kultivacia mocu ok.tak preco boli podbrusko???aj krize...

katuska284
15. máj 2014

Ahojte baby, mate niektora skusenosti s p. Dedikom? Je to ludovy liecitel.

sharmana
15. máj 2014

@majuska7979
@selina.liana
Ahojte dievčatá, tak sa hlásim z pnky, včera večer som začala krvácať, respektíve som si našla ružový flak na prádle, do rána už nič nebolo a ráno už len špinenie, takže sa to ustálilo. Ešte som pôvodne nechcela ísť ku gyn.dr. ale toto ma donútilo samozrejme.

Takže tehotenstvo potvrdené, podla uzv je to 5tt+6, videl len dutinku, obaja sme na to čumeli, zdalo sa nám, že tam vidíme ešte dve malé bodočky, ale kedže to fakt bolo také neurčité, kontrola o 10 dní a dalsie uzv. Nariadil mi kludový režim. Kedže som špinila aj pri prvej dcérke, tak nemám hysteriu, lebo bolesti nemám, tehotenstvo je v maternici, tak sa nestresujem. Ale musím oddychovať. Prvé tehotenstvo som mala toto špinenie hned od začiatku, teraz až v 6 týždni. Aj som vedela, že sa niečo deje, lebo neviem v aute sedieť, všetko ma tam v bruchu hrozne tlačilo, niekedy si neviem nájsť ani polohu. Proste dost to tam pracuje 😉

A ako sa máte vy? 😉

janaochi
15. máj 2014

@kojka306 no poloha krčka sa počas dňa môže trochu zmeniť, ale nie tak radikálne ako píšeš. Pokiaľ je tuhý, tak sa neobávaj a keď sa teplota drží hore, tak to je dobre. Kedy máš vlastne dostať mrchu?

selina.liana
15. máj 2014

@sharmana ahoj no tak riadne oddychuj. Co znamena okrem dutinky este 2 bodky trojicky??? Ja som bola dnes u dr mam byt 5+3 srdiecko este tiez nebolo vidiet a vraj je trosku mensie 4+ kontrola o dva tyzdne vsetko ok

sharmana
15. máj 2014

@selina.liana ahoj, no dutinku máš vždy a v nej by malo byt mimi, taká bodočka väčšinou je vidieť len, ale my sme tam videli dve bodky... ako ja nepredpokladám, že čakám dvojky, proste on má staršie sono, počkám si na neskôr, už by to malo byť vidieť lepšie... srdiečko ani my sme ešte nevideli... 😉 moje zas podla velkosti dutinky je väčšie, až 7tt, ale nakoniec tam napísal podla velkosti 5tt+6. Ale ak tam nie sú velké rozdiely, tak sa berie do úvahy vek podla poslednej MS 🙂

kojka306
15. máj 2014

@janaochi zajtra to bude 14 dni od ovulky, mrcha mala prist uz davno. bazalka sa drzi a dnes na teste duch. pevne verim ze o par dni uz budu ciarky pekne. Mrcha nehrozi, krcok je stale dolu a zatovreny,

janaochi
15. máj 2014

@kojka306 tak potom si tehotná. 🙂 Tak sa drž a hoď nám tu fotky testíkov.

kojka306
15. máj 2014

@janaochi no nevie ci uz tomu mozem verit. mam strach tesit sa...

mystisch
15. máj 2014

@simca1989 hlavu hore...nesmies tak nad tym rozmyslat...tak strasne chciet...pride to vtedy, ked to pride....nedavaj si chemiu...zacni cvicit, paat viac zeleninky, ovocia...uzivat si dni....zivot...a uvidis 🙂 my sa tiez snazime aked to pride budeme radi, kym nie, uzivame si seba

kojka306
16. máj 2014

@janaochi no dnes rano bazalka klesla na 36.61. krcok neviem ani nahmatat a mam priserne krce. uz asi nie je sanca ze?

selina.liana
16. máj 2014

@sharmana no tak držím palce;)

janaochi
16. máj 2014

@kojka306 joj, škoda. Príde mrcha. Ale už sa vieš aspoň odsledovať a na budúce to určite vyjde. Tá teplota je na úrovni predovulačnej?

kojka306
16. máj 2014

takuto mavam ked mam kramy.

kubisova
16. máj 2014

@janaochi ahoj chcem sa opytat ked neviem nejak nahmatat krcok tak ako to mam brat. A ked ho nahmatam tak je po ovulke ci ako

janaochi
16. máj 2014

@kubisova po menzese je dole, tvdý a uzavretý, v čase ovu je hore, ťažko "nájditeľný", mäkký asi ako pera a pootvorený, po ovu zase dole, tvrdý a tesne pred mrchou zase hore, mäkký. Keď zostane dole tvrdý a uzavretý, je to tehotenstvo. Musíš mať však na zreteli, že dnes je dole, ale zajtra už môže byť hore, je to otázka pár hodín, treba sa sledovať a pokiaľ chceš byť tehu, tak nech sa ti drží dole. 😉

kubisova
16. máj 2014

@janaochi par dni i skusam krcok a zda sa mi ze je stale rovnaky

janaochi
16. máj 2014

@kojka306 no nič, dnes, zajtra dojde mrcha. Ale nezúfaj, budúca určite nepríde. Ja som dnes 4DPO, o chvíľu aj mňa čaká fáza testovania. 😕 a sledovania sa, poznám to.

janaochi
16. máj 2014

no veď môže byť rovnaký, v neplodných dňoch je stále dole a tvrdý.

janaochi
16. máj 2014

@kubisova neviem v akej si fáze, koľko dňový cyklus mávaš.

kubisova
16. máj 2014

@janaochi cyklus mava tak 33dnovy. No stane sa ze na 35den mi pride mrhca. V nedelu by som mala dostat mrchu ale zas ked sa pozriem na graf tak to ani nevypada ze by mohla byt ovu. Kukni http://www.womenzone.cz/uzivatelka/kubisova2

kojka306
16. máj 2014

@kubisova ja som mala podobny. a potom teplota klesla uplne.

kubisova
16. máj 2014

@kojka306 vsak ked to tak zoberiem tak uz teraz ma nizke teploty...takze nadej nemam si robit

kubisova
16. máj 2014

@kojka306 a myslis ze bola ovulka