icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

majuska7979
27. máj 2014

@janaochi drzkam palceky 😉 😉 😉 😉 a kedy mrcha?

janaochi
27. máj 2014

@majuska7979 zajtra, alebo max vo štvrtok.

majuska7979
27. máj 2014

@janaochi a tvoje pocity ??? co myslis??

rybecka
27. máj 2014

Ahojte,
tak ako dievcence ja zatial netusim ale mam pocit ako keby sa mi brucho narastlo minimalne o 2 cisla som taka nafuknuta
kramy az 4 juna 😝 zatial odolavam testovaniu lebo doteraz som furt testovala jak sprosta 😅 musim to vydrzat do konca tyz. dufam ze sa mi to podari

ritak
27. máj 2014

Ahojte dievčatá 🙂 ja som trosku mimo témy aj ked sa snazíme ale až od tohto mesiaca....pred pol rokom sme potratili koncom 3. mesiaca a lekar nam odporucil pol roka pauzu. Skúsili sme to len 2 krát hned po kontrole počas mojich plodných dní a uvidíme. Asi 2. den som cítila bolesti v podbrusku a kríze (počas bezného cyklu som také bolesti nemala) a dnešný den cca 5. den zacínam cítit bolest v prsiach, kríze a mám nafúknuté brusko, tak uvidíme. Testovat by som sa mala až cca 6. júna tak uvidíme ci vydrzím, 🙂 som zvedavá ak by sa to takto podarilo tak som stastna, pestastna :D

ritak
27. máj 2014

@rybecka Tak priblizne rovnako sa dozvieme ako sme na tom 🙂

rybecka
27. máj 2014

@ritak tak ti drzim palce 😉

ritak
27. máj 2014

@rybecka podobnee 🙂

orieskova
27. máj 2014

@rybecka
@ritak pridavam sa..dalsi pokus..

selina.liana
27. máj 2014

@janaochi aj ja tam čosi vidím; 🙂

smoulinka13
27. máj 2014

cawte tak som to opat, dnes som bola na vklade, o 2 tt budem vediet ci sa uchytilo nase posledne embryjko 🙂

orieskova
27. máj 2014

@smoulinka13 drziiiime palce,veeelmi...

janaochi
27. máj 2014

@majuska7979 Prsia bolia len trošku a inak neviem posúdiť, lebo som veľmi prechladnutá a všetky pocity sú tým skreslené.

janaochi
28. máj 2014

Hlásim vložku medzi nohami. ☹

mija51
28. máj 2014

@selina.liana ahoj, kedy si išla 1. krát k doktorovi? teraz by som mala byť v takom 5. týždni. Išla si hneď, keď si to zistila?

sharmana
28. máj 2014

@majuska7979 maji nevadí kolko krát, ale či sa dobre trafíte 😉 neboj, bude to ok, možno si prinesieš z dovolenky suvenír 😅

selina.liana
28. máj 2014

@mija51 no ja som bola V 5 ešte nebolo srdiečko tak idem zajtra. Hádam bude všetko ok

katkatonkova
28. máj 2014

@rybecka ahojky...tak snad to bude pozitivne...tiez som na tom rovnako....mam aj tocaky, je mi na grc...tak uvidime....

selina.liana
28. máj 2014

@janaochi to čo ty si dostala?

janaochi
28. máj 2014
natty87
28. máj 2014

@janaochi Jani, nechcem rezat do ziveho, ale to ako je mozne? Ved si mala na teste riadnu ciarku :-/ dostala si MS nacas? Alebo meskala? Lebo u mna to vyzera momentalne presne ako u Teba. Len ocakavana MS az piatok/sobota (hadam nedorazi). To uz sa ozaj nicomu neda verit... 😖

janaochi
28. máj 2014

@natty87 presne na deň došla. ☹ Ja som už od nedele vedela, že nič z toho, zmizli mi príznaky, prsia prestali bolieť, asi sa neudržalo, hrozne som sa schorela, horúčky, kašeľ, hlava ako sud od minulého piatku, do teraz som z toho nevyšla. Tak asi som to tým skazila. ☹ Dovtedy som bola na sto pro presvedčená, že som tehu, veď som už bola 5x, tak asi viem o čom hovorím. 😒
Držím ti palce, nech to u teba tak nie je a ozvi sa.
Kedy nečakáš?

natty87
28. máj 2014

@janaochi piatok/sobota. V pondelok dam vediet, ak nedorazi. Ak hej, tak sa spolu presuvame do dalsieho mesiaca 😉
Hej, asi ti to ta choroba skazila. Ale aspon mas dve deticky :-*

majuska7979
28. máj 2014

😀 @sharmana moja ver mi ze mi je jedno a na tehu ani len nemyslim...maly uz chvalabohu papa a vsetko dobieha co nemohol...teraz mam v hlave tu operaciu ci co to bude mat mm...v piatok...ideme do Katowic o 17:00 mu to idu robit..idu mu strcit nejaku ihlovu rurku cez panvu a cez tu rurku daju laser a skusia to zmensit laserom...ale dr povedal ze u chlapov je to horsie lebo maju uzku panvu..tak mozu nedojst k tomu stavcu a k tej vysunutej platnicke...lebo je posledna...takze uvidime... 😕 😕 😕 😕 a co sa tyka tehu som si ista ze nebudem 😉 u nas to nejde tak rychlo treba sa riadne namakat 😅 😅 😅 😅 😅 😅 a nie z jedneho supu 😀 😀 😀 inak baby sme tu v PL kde mame domcek a stretla som svk auto resp znacku z levic...a spytala som sa ze co tu robia..a viete co robi tu v elektrarni v PL asi 200 slovakov a osobne som po ceste domov videla 5 aut so svk znackov LV 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sharmana
28. máj 2014

@majuska7979 fíha, tak aspon budeš mať rodákov na okolí a budeš sa cítiť ešte viac ako doma. mm si práve kreslí s malou a malá ho sekíruje že zle kreslí rybu 😀 😀

majuska7979
28. máj 2014

@sharmana no som si ista ze ak tolko chlapov tu prichadza robit sa to pomixuje a mozno aj svk tu budu zit 😀 😀 😀 no a moj maly som upratovala dom umyvala podlahu a on ako naschval mi robil slapaje lebo upratoval v garazi s ocinom a popritom musel kontrolovat co robim ja ..no neslahlo by ta... 🙄 aspon vidno ze uz je zdravy 😵 😵 😵 😵 😵 😵 toto je moj certik a nie taky iba lezal..bledy..ani cukriky nechcel co on ich miluje..ziadne lizatka..nic...to uz som vedela ze je chory 😎 😎 😎

katkatonkova
29. máj 2014

Ahojte snazilky....23.5 som mala ovu...no uz aj par dni predtym sme sa riadne snazili...pred aj po uvu citim mierne bolesti v podbrusku...brucho mam napucane a vcera som sa taaak dogrcala....az ma z toho zaha palila....vcera aj dnes mam taky den ze mam divne tlaky ako keby som mala odpadnut....pomoze niektora?..dakujem

anitu
29. máj 2014

Ahoj baby.poradte.od 32.4. ma bolia krize a podbrusko,u gyn vsetko v poriadku,kultivacia mocu ok.skusame aj my,pred dvoma dnami ma 3x pichlo pri maternici,a teraz som zacala spinit,take hnedsia bodky mam na bodkach,nejedla som a bola som slabsia,avteraz ma viac boli podbrusko a strasne krize.co to?? 😒

rybecka
29. máj 2014

joj zeny mna uz trha kupit si test ja to nevydrzim cakat do 4 teho juna 😝 ale ja nemam ziadne pocity 😖

anitu
29. máj 2014

Jaaj,nie 32. ,ale 23.4. 😲 😝 teraz som si lahla a bolest krizov a podbruska je uz miernejsia.a je mi zima.dufam ze to je implantacne spinenie,a nie mimomaternicove,moze to byt aj ze nebola ovulka a to ten progesterom 😒 a hnedsie bodky mam na nohaviciach,nie bodkach.co som to ja pisala??