Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
Ahojte, akcia srdiečka potvrdená, idem ešte budúci týžden,lebo mal to také hmlisté na sone (on je pedant a má staršie sono). Ale hlavne že je všetko ok.
@janaochi aahhoj. zas ta otravujem. prosim ta je mozne ze odkedy mi skoncila mrcha minuly tyzden v piatok sami krcok nezavrel? mam ho vysoko a uplne dosiroka otvoreny. ovu test zo vcera bol ale negativny. bazalka mi velmi skace takze ju uz nemozem brat vazne. co si o tom myslis?
@sharmana no poznam to tie nase deti su riadne...maly sa troska tu v pl rozkokosil..takze teraz mame vychovu...svokra je na rehabilitacii v nemocke od utorka..takze uz nebude tutu mutu 😎 😎 😎
Ahojte baby. Tak dufam, ze sa mozem radovat, ciarocka mi silnie (ta prva nie je riadne vidiet, lebo uz uschla-to bolo v utorok). A dnes mam 30DC a testovane 25tkovym testom. Plus BT sa tiez krasne drzi na 37,15. Moj jediny priznak je, ze odo dna oplodnenia ma v kuse bolia prsia-po bokoch. Mam pocit, ze sa aj zvacsili. Inak mi vobec, ale vobec nic nie je. Akurat som viac unavena... 🙂
@natty87 gratulujem si ďalšia tehulka v téme 🙂 nemusíš mať žiadne príznaky, alebo sa nejaké objavia neskôr. Ja som mala, ale viem to porovnať už s prvým tehu, mne hned sa nafúklo brucho, ako na prasknutie, drží sa to doteraz (už tu asi lepšie nebude, že 😀 ). A mala som tlaky a napätie v bruchu, ale to začalo tak od 5. týždna. Prvé tehu som však mala iné. Teraz mi dokonca nevadia pachy z chladničky, ako pri prvom tehu. Kyselinu som mala, ale máličko. A musím si dávať pozor na váhu, pri malej som pribrala hrozne vela a aj teraz som sa rozjedla. Nuž musím zabojovať 😅
Tak si užívaj pekné chvílky. Je to tvoje prvé tehu?
@sharmana dakujem 🙂 ano, moje prve. Termin vychadza podla kalkulacky na 10.2. 🙂
Haha veru lepsie to uz nebude 😉 aj ja mam nafuknute brucho a pachy z chladnicky mi vadia, ale nie je to take hrozne, snazim sa si to nevsimat. Trosicka mam kyselinu aj ja. Ale inak super, ak to tak vydrzi cele tehu, tak to bude uzasne 😀
Kedy v januari mas termin? Ja som tiez januarova vodnarica 🙂
@natty87 ani nie, ja som mala problém akoby s močovými cestami, totálne som musela na wc, a stále nutkanie, bolo to hrozne nepríjemné... radšej som si nasadila sirup uroval, je vhodný aj pre tehotné, ale najviac mi zabral normálny urologický čaj. Aj ked som prečítala vela, že by sa nemal v tehu, ja som to konzulovala s mojou lekárkou a tá mi povedala, že čaj mi neublíži. A pomohla mi jedna šálka, dva dni po sebe a som fit. Bez toho čaju by som asi umrela.
A toto tehu som mala zvláštne roztahovanie a napätie v maternici, blbý pocit, to som prvý krát nemala, tak to bolo zas niečo nové. Ale už to akoby prešlo.
Teraz si hlavne dávaj pozor na prechladnutie. 😉
Ahojte baby, viete mi poradit, kde kupit najvyhodnejsie ovulacne testy? Alebo ake a kde kupujete vy? Ja som videla len Pepino v drogerii a tam sa mi zda vyse 6 eur za 5 testov akoze dost...
My chceme druhe babo, tak potrebujem zistit, ci vobec mam ovulaciu a ak ano, tak kedy, lebo cyklus mam nepravidelny od porodu.
@edulkobaby ahoj 🙂 ja som mala prave tie od Pepina. ale pri nepravidelnej MS ta vyjdu draho. baby si tusim objednavali cez ebay skus kuk. 😉 neskusala si si merat baz.teplotu? ja som zacala tento mesiac a je to podla mna lepsie ako ovul.testy, lebo predtym by si nemala pit 2-3hodiny, inak nebude vysledok presny a to sa nedalooo vydrzat 😀
@natty87 Mam doma 17mesacnu babu, pri tej ranne meranie teploty nehrozi, nenecha ma rano ani sekundu napokoji.
Ale pre info, tak v uplnej skratke, ako to funguje? To treba merat hned po zobudeni, ze? A co z toho zistim?
@sharmana prosím ťa dá sa zabojovať V tom jedení? Ja som V tehu pribrala 30kg auz teraz mám plus 5 nejwk sa neviem ovladat ☹
@selina.liana pravdupovediac, mne sa určite nepodarí velmi zabojovať, akurát sa kontrolujem, aby som to úplne neprepískla. Tiež už mám cez 2 kg na sebe a brucho, hold katastrofa. 😝 Najhoršie je, že dostávam záchvaty hladu a ked sa nenajem, prichádza mi až zle. Hned ráno, niekedy cez den. Ked sa a nenajem, tak na to jedlo myslím stále. A to som dúfala, že pri tomto tehu to bude inak. Ešte mi v tom samozrejme napomáha kyselina, vtedy musím jesť automaticky, lebo by mi bolo zle. Teda niečo zásadité. Hrozne mi chutí chlieb a z toho rastie zadok aj brucho. 😅
ahojte, tak po minulomesacnom sialenstve kupovania tehotenskych testov som testla tento mesiac len vcera
22 DC, cca 8-10 DPO, na test je skoro, ale mala som rozlucku so slobodou, tak som pre istotu testovala, ci si mozem dat vinko...a vyslo toto:nepredpokladam, ze by sa snazilkovanie zadarilo, lebo ta druha ciarka je nejak nizko, ci???
@sharmana no moja sme na tom rovnako, mne pecivo
@selina.liana Ahoj moja! Ako si dopadla u doktora? Uz Vam bije srdiecko? Ja som chora uz mi je celkom dobre ale minuly tyzden to bolo hrozne beriem Bioparox od deciek som dostala mala som zapalene hrdlo dnes u plucnej chvalabohu ciste priedusky aj luca uz len maly povlak na hrdle a ty co je stebou? A chvalabohu som schudla 4kg lebo je ma dost ale vidim ze ty priberas?! Ale to neva hlavne ze ste zdravi my musime lebo mame nadvahu a to dost 🙂 😉

@majuska7979 hehe ten tvoj malý bude iné šidlo... no mne tak chodí malá z dvora, už len počujem plesnúť vchodové dvere a kričí mamííí, pozri mám kvietky, mamííí pozri mám slimáka... a to už je v blatových čižmách až v kuchyni, nestihem ani fň povedať 😀