icon

Snažilky apríl 2014

tinka3636
1. apr 2014

Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉

rybecka
2. jún 2014

joj zeny uz ma bolia krize ako na kramy do kelu 😝 este so netestla cakam poctivo do stredy 😖

sharmana
2. jún 2014

@rybecka držím palce, nech ms nepríde 😉

amiya
3. jún 2014

Ahojte baby dnes ráno som robila test a vyšiel takto 🙂 mam 4 dni do MS. Možem ho uz považovať za pozitivny ?

selina.liana
3. jún 2014

@kudusko ahoj moja no jasne srdiečko už bije ako zvon;) no mne idú kg hneď hore des

selina.liana
3. jún 2014

@amiya to je tehu test? To vyzerá ako z persony tie tyčinky. Ak to je tehu test určite je pozitívny;)

sharmana
3. jún 2014

@amiya ahoj, ano pozitívny, určite a to ešte aj dosť skoro, takže super 😉

sharmana
3. jún 2014

@selina.liana ahoj, ako sa cítiš? a čo tvoja malá, už si jej hovorila o súrodencovi? 🙂 moja chce len sestričku 😀 mne je to úplne, ale úplne jedno. Naši boli u nás na návšteve, lebo malá oslavovala 4 ročky, a sme im to oznámili. Pýtala sa, aj či som už vybrala mená, tak som jej povedala, že ešte vôbec, ale že im nepoviem aj tak až do pôrodu ani pohlavie ani meno a basta. 😅

kudusko
3. jún 2014

@selina.liana to je super a kedy si bola? Kedy ti to zistili? Ja idem az 11teho na odbery 🙂 😉

selina.liana
3. jún 2014

@sharmana no mala vie aj sa prihovára brusku zlata je.kúpila som také mini ružové čižmičky a mala jej to do bruška vravela a že nech je dievčatko zecmame čižmičky ružové a na to dodala ak si náhodou chlapček s tým sa netráp mi to s maminou nejako vyriešime;)
@kudusko ja som bola u Dr 29.5;) všetko zodpovedalo ako ma;)

sharmana
3. jún 2014

@selina.liana super, tvoja malá je podarená. Moja sa bojí o bábätko a ked niekam ide, alebo si niečo vymýšla, tak vždy povie, že berieme aj bábätko so sebou, pritom je v mojom bruchu, ale ona ho ráta, akoby už bolo tu. 😅 A stále sa pýta, kedy už budú tie Vianoce, lebo som jej vysvetlila, že bábo príde až po Vianociach.

amiya
3. jún 2014

Ano tehu test Clearblue

natty87
3. jún 2014

@amiya gratulujem 🙂 uz bude len silniet a MS viac nepride 😉

rybecka
3. jún 2014

@sharmana Tak mrcha dosla do riti 😠 😠 😠 😠 no nič ideme dalej

rybecka
3. jún 2014

@amiya no tak to vyzera dost nadejne
😉

selina.liana
3. jún 2014

@sharmana zlate sú tie deticky

sharmana
3. jún 2014

@rybecka ajaj, no tak čo už, šup do dalsieho kola a hlavne s dôverou, že to vyjde 😉

@selina.liana a ako, bruško ti ešte nevidieť? mne práve malá povedala, že už mám plné bruško a že som už tučná 😀 úprimnosť nadovšetko 😅

selina.liana
4. jún 2014

@sharmana no to aj moje dieťa je také úprimne a vidieť mi ho veru dost

amiya
5. jún 2014

Baby uz je to jasne 🙂

amiya
5. jún 2014

Baby a este vam chcem povedat že predvcerom rano som robila clearblue test vyšiel pozitívne, včera rano som uz nemala test clearblue tak som urobila ľady test s dr. Maxa a bol negatívny . A dnes rano clearblue digitál pozitívny. Podla ma je to najlepsi test.

lucyika
5. jún 2014

tak ja trosku sklamana hlasim, tie dva dusiky u mna boli falosne pozitivne, dnes sa pomaly ale iste u mna rozbieha mrska, takze hlasim 2 mesiace snazilkovania neuspesne :(

katkatonkova
5. jún 2014

@lucyika aj u mna je to zase dalsie snazilkovanie.....prave idem skusat inofolic a gel conceive...tak uvidiiim....uz nech je mrcha za nami a tento rok nech uz ani nechodiiii....

mija51
6. jún 2014

AHOJTE, včera som bola na sono, zdá sa všetko o.k. Momentálne 6. týždeň. Vo výtere mi však našli zlatého stafylokoka a beriem Augmentin 625. Máte niekto s tým skúsenosti? Mám strach.

majuska7979
6. jún 2014

@selina.liana
@sharmana Caves babule także sme stastlivo dorazili do uk..som si to pekne odsoferovala aj v pl aj z letiska v uk..ale vzladla som to...no a mm je na pn doma oddychuje a ja robím vsetko...takže mam co som chcela dve deti 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 inak vše ok...aspoň zatiaľ nemoze moc chodiť.sedieť.lezat...vsetko po trosku...inak bola som na kontrole tak mám brat 2 x železo...krvný obraz lepší nez minuly polrok..ale mam brat a vravela cosi ked ma pozerala z vnutra že folikul je tam..to čo to znamena baby ?? Že som neovulovala aalebo že už je dalsi pripravený?? Som z toho maďar 🙂🙂 inak dnes 5 výročie svadby...a ja makam...

majuska7979
6. jún 2014

@lucyika neboj zadari sa ;) čoskoro ;)

selina.liana
7. jún 2014

@majuska7979 ja si myslím že ďalší pripravený že bude ovu;)

majuska7979
7. jún 2014

@selina.liana ale ja som pred mrchou?? dnes ma dojst ale urcite bude meskat lebo bolo vela stresu

selina.liana
7. jún 2014

@majuska7979 no niekto otehotnie aj pred mrchou

majuska7979
7. jún 2014

@selina.liana no ja viem...len ze je to dost divne :D ja krava som sa mohla opytat mozno ovulujem pocas mrchy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale to je teraz na 2 mesiace jedno kedze keksik nemoze byt 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sharmana
7. jún 2014

@majuska7979 vidíš maji, možno to je problém, že ovuáciu máš okolo ms, alebo ovuluješ 2 krát do mesiaca.. aspon vieš, že skúšať môžete naozaj hocikedy, na striedačku a môže to vyjsť úplne v poho aj inokedy. Tak fajn že ste to zvládli.

sharmana
7. jún 2014

Ahojte, tak dnes sme to oznámili už aj svokre, tak bola vytešená, ale tak nič od nej neočakávam, lebo sa netrhá nejak ani teraz kvôli malej, aj ked nehovorím, došla, priniesla darčeky, ale to je tak na pol roka asi všetko 😅