Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
no boleli ma prsia a dnes mala dojst mrcha ale mne tak bolo posledne dni zle ze som trosku tusila tak som si spravila test a neverila som vlastym ociam som tehu wau musim to este rozdychat oznamila som to mm a ako vsetci chlapi su happy ale neprezivaju to tak ako my 🙂
@lucyika joj moja to teda...unavená som ale telo si uz asi troska zvyklo...čo má tesi ze mm už isiel do prace..verte baby že chorý chlap doma a este po operácii chrbta..proste hovoril tie najhoršie scenare čo sa mohlo stat...že nebude chodiť a co ak to a hento....až som dakedy bola rada zw idem do prace 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 horší nez nas syn...100xhorsi....🙂🙂
@rybecka super teším sa s tebou..úžasná sprava ;) teraz nech fazulka pekne rastie 🙂🙂
@majuska7979 dakujem ja sa mám dobre, rastie bábo aj ja:D už to nezakryjem ani keby som chcela. práve som došla z nt skriningu, výsledky sú v úplne v poriadku, bábo zodpovedá týždnu aj velkosti, tak sa teším 🙂
@sharmana joj to super...ma tesi ze vse je ok 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ale to leti ze 13tt...ja nemozem..ale pravda je ze tehu ide strasne rychlo a clovek sa ani nenazda a babo je na svete ;) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sharmana baby tal z tohto som jelen?? Tieoje ovu testy su vazne divne!!!
@majuska7979 to vyzerá na 22DC,vieš čo, radšej si meraj teplotu, lebo fakt to tam skáče zvláštne
@sharmana no musim kupit lepsie ovu testy..vidim ze ake lacne som kupila take su vzacne 😠 😠 😠 😠 😀 😀 😀 😀 😀 ale neva..tak aspon sa orientujem co a ako 😀 😀 😀 aj tak tieto 2 mesiace mi je to jedno 😀 😀 😀
@majuska7979 ja som tiež skúšala ovu, ked som sa snažila 1.krát otehu, ale mne to tiež ukazovalo bárs jak, preto som prešla na meranie BT. A teraz som dokonca nič nemerala, išla som inštinktom. Ale ty máš možno ovu posunutú, treba sa len trafiť.
@sharmana Urcite ano;) beak aspon tie blbe testy teraz znicim do konca mesiaca a meranie bt joj neviem ..urcite jupim lepsie ovu tesry na buduci cyklus...to na 100 percent....viem ze ked som otehu s damiankom mi ukázali tie najlacnejšie z tesca..vsak ak si vsimnes 19dc...robila som 2testy z toho osteho moču v ten isty čas a vyšli odlisne 🙂🙂🙂🙂🙂 takže teraz sa smejem že zachvilku mi ukážu že som tehu 🙂🙂🙂 a nebudem 🙂🙂🙂🙂🙂 do koncaesiaca ich využijem škoda vyhodit aspoň celtesiac urobím a plus mínus budem vediet co sa robi...🙂🙂🙂 plus minus lebo verit sa im nedá 🙂🙂🙂
Tak cakam,ci pride mrcha.este netestnem..ale ak do dvoch dni nedostanem,je to jasne..az vtedy testnem
@orieskova a kedy má prist mrcha???
@majuska7979 vcera...zatial stale nic..
@orieskova to vypada naaadejne ;)
@majuska7979 no ak do zajtra nic,tak v pondelok testnem asi na istotu🙂 dufam..
@orieskova a ako sa citis?? mozno priznaky???? 😉
@majuska7979 bolestive prsia..inak nic..
@orieskova drzim palce
@majuska7979 nevdrzala som a skusila testnut,ale az teraz poobede a ani dusik..pockam este par dni
@orieskova aký test si robila???
@majuska7979 dr.max
testotovat mozem aj ked mrcha nemeska?? ako myslim tym ci nieco moze byt vidiet....
no nemeska, ze ju mam dostat az o 4 dni...
@adusa666 jasne ze mozes ale niektorym babam ukaze niektorym nie...;) radsej pockaj este 4 dni ;)
no ide to to, ze vo stvrtok som skoro odpadla a skoncila som na pohotovosti a povedali ze nizky tlak a dali mi infuziu, ze nevedia preco.. ale mam predpisane uz rozne vysetrenia.. len dnes ma cely den pobolievaju krize a mam pocity ako keby som to mala dostat.. len tie krize ma nikdy nebolievali... tak som zvedava ci niesom tehotna.. ako ma to dnes pobolieva, tak na to musim stale mysliet.. a antikoncepciu uz neberiem zo 3 mesiace a jeden test mam este doma.. tak asi nevydrzim :D :D
@orieskova tak ako????????????????????
tak nakoniec som testla.. a nic tam nebolo.. no len jedna ciarka... no tak budem pekne cakat..
@adusa666 skoda som myslela ze to bude jasne //
@majuska7979 zatial ms nedorazila..testujem az zajtra..dnes som nemala chut ani cas rano..🙂

@majuska7979 pekne, chvalim ako pozorujes svoje telo a tesi ma, ze manzel v poriadku, vsetko sa na dobre obrati, verim, lebo zo sprav citit, ze si psychicky ovela viac v pohode a to je velmi velmi podstatne :o), aj ked iste unavena, mala si toho posledne tyzdne az az...obdiv