Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
no ja som cely den mala bolesti v krizoch.. este ze som na pn.. ak nedojde mrcha do piatku, tak potom si kupim dalsi test... dnes som mala citlivost 10... este dufam, ked priznaky su... :D
@majuska7979 ok.dnes som bola este dokupit testy..🙂
@orieskova no a dnes si nerobila??
@majuska7979 nie nebolo kedy..a teraz vecer je to bezpredmetne.
@orieskova pravda 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja cakam mrchu 9,10jula...ale uz teraz viem ze pride...mrcha priznaky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@majuska7979 no ja som vzdy mavala priznaky,v bruchu krce,ale tento mesiac skoro nic..no s mm sme mali detox podla Macingovej..tam sa pise,ze mnoho zien po tomto detoxe a krce neboli..dokonca vela zien to odporucalo..podarilo sa im otehu..som zvedava,ci sa k nim pridame🙂
@orieskova a co to je?????
@majuska7979 super vec,tyka sa stravovania,za mesiac sa precisti organizmus,dokonca hodny ubytok cm a kg,a pritom nesmies hladovat a jes do prasknutia
@orieskova joj detoxikacia by bola fajn ale aby som mala este viac schudnut?? ☹ ☹ ☹ to asi nie ..vazim 50kg
@orieskova ako inak??? robila si test?? sup ho sem co obdivujeme // 🙂 🙂 🙂
@majuska7979 ☹ no zas nič..a ms dorazila..nam sa hadam ani nezadari ☹ a tak som dufala..
@orieskova tiez som nikdy nemyslela ze budem mat taky problem otehu :( ale co uz..a moja svagrinka otehu hned na prvy krat??? 😔 😔 😔 😔 ale tak to asi ma byt
@majuska7979 mala sa nam v podstate prihodila a teraz ani za svet..ano meskala 4 dni..asi na to netreba tak intenzivne mysliet..dufam,ze to coskoro bude..uz aj robota mi lezie na mozog..dufam,ze teraz cez dovolenku ked bude klud,tak sa zadari..
@majuska7979 @orieskova no mne stale nedorazila... stale ma bolia krize... dnes som 30dc.. najhorsie je to cakanie... to cely den clovek na to mysli... testy doma nemam uz... zajtra si ak tak skocim kupit a v piatok urobim... no ak to je len spinenie, tak to mozes byt tenu, nie?? no uvidis ci sa ti to spusti...
@majuska7979
@orieskova tak som to nakoniec dostala :(... ale z coho ma tak hrozne krize bolia, to teda neviem... no nic.. zajtra mozem ist na rtg...
@adusa666 kdeze baby kdeze...to je mrcha..ja poznam svoje priznaky mrchy 😉 😉 😉 😉 😉 mohla by som si namyslat ale viem ze to je mrcha zajtra sa rozbehne 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 no ja sa tam nepridavam... s priatelom mame svadbu na rok v maji.. tak aby sa mi to neprekrývalo... snazilkovat sa nejdeme teraz, ale ani branit sa nebudeme tomu... :D :D nechame to len tak... ked sa zadarí tak to nejak popresuvame alebo nieco vymyslime... teraz uz nemozem na to mysliet a musim si zacat uzivat leto.. lebo som sa uz aj tesila... aj po tehulkach som sa obzerala ako sprosta :D :D :D
@majuska7979
@adusa666 takze sa presuvame🙂 🙂 ok..no dievcence ak sa teraz nezadari,tak uz neviem..a som sa rozhodla,ze ani za nic uz neurobim ani jeden test skor,ako mi bude tyzden meskat🙂 🙂 teda ak bude dakedy meskat..tak dalsi level🙂
no presne baby.. to som si povedala minule ze si uz ani jeden test neurobim, ked mi meskala 5 dni... ze az viac ako po tyzdni.. este ze som teraz viac testov nemala doma.. isto by som testovala.. alebo keby som nebola na pn isto by som si po ceste z roboty nejaky kupila... :D :D takto som aspon usetrila :D :D
otestujem najbližšie až v stredu, lebo na tých fotkách fakt nič nevidno. A asi si tu píšem sama so sebou. Kde ste všetky? 😕

@orieskova ale meska ti to je dobry znak 😉 😉 😉 😉 😉 daj vediet zajtra