Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
stalo sa.vam tu ze sze mali pozitivny test a nic s toho nebolo? Resp ducha
@1234lubka uff to mas riadny cyklu. To som taky ja nikdy nemala. Pred HAK si nepamätam kolkodnovy ale pravidelny, cez HAK samozrejme 28 dnovy a ked som uz velmi davno vysadila HAK, tak najskor par mesiacov 28 a potom sa ustalil na 26 dni. A tak je to doteraz. Tak take neico, ze 40-50 dnove cykly, to je uz co povedat. Ja by som na tvojom mieste ste pockala do toho nejakeho 45teho, ked mavas aj vyse 40dnove.
@1234lubka ja ti verim. to musis byt o drzku. Ja mavam par dni pred ms take cudne pocity, nie bolesti ani nic podobne, skor je to asi celkovo, ze v tele prebiehaju nejaky procesy ale teraz som nic take nemala a uz som si davala nadej, ze mozno. No a take velke. Presne ako hodinky, prisla a hned silna, nic ziadne spinenie pred tym alebo ze najskor trosku slabsie prvy den a az potom tak normalne, nie tentokrat od prveho dna islo vsetko v plnej krase von 😕
@yanni ta ja som z celesvojho cyklu zmetena...neviem specifikovat kedy co sa deje...lebo furtto jeinac..kef si myslum ze ovula je ja neviem 17dc...tak nemozem ms dostat na 50den...pritom na 17citim prsia troskz, vajecnik....och boze...drz mi pslce....ale adpon krvacanie mam v pohode fakt...
@1234lubka drzim drzim. Bud nech su kolajnice alebo aj ked nie, nech ms pride rychlo, aby si mala istotu a necakala ako taky blb. To je fakt hroza, co to telo s nami robi.
Ja robim ovu testy, vcera som zacala v tomto cykle. Obcas citim vajecnik ale nie kazdy mesiac a BT som vlani merala pol roka a to ma len znervoznovalo, fakt som z toho uz bola na nervy, tak som to nechala. to je o dusu, stale v rovnaku hodinu aj pocas dovolenky a aj ked grafy boli ukazkove, nic mi to nepomohlo.
@selina.liana tebe ako sa darí?Najhoršie obdobie máš už za sebou, to neuveritelne letí. 😕
@janaochi ahoj moja ja fajn,ty sa pochval vidím že sa ti splnil sen gratulujem;)
@selina.liana Aj sa teším, aj sa bojím. Nedávno si tu ty dávala testy a už si 15tt, neuveriteľné. Tak nech je všetko v poriadku. 😉

@janaochi nooo tto uz vyzera pekne 😉 myslim ze mozem gratulovat 😉