Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
@selina.liana je to tam 🙂 tesim sa
12dc? To od menzdesu? To máš 15dňový cyklus keď máš dostať v štvrtok krámy? Asi od ovu 12ty deň nie. Ja cítim tiež prsia ináč nič. Ale to je klasicky
@marcelafarkas je to taaaam 🙂 gratulujem
@lentil22 ďakujem pekne, ale ešte počkám, nakoľko mrchu mám dostať až v sobotu, ale dúfam nedostanem 🙂
@lentil22 aj ja ti gratulujem 🙂 , ako ti to vychádza v ktorom si týždni ? 🙂
@marcelafarkas ahoj je tam určite čiaročka, ja čakám mršku v nedeľu ale dúúúúfam že už nepríde ke´d sú testíky pozitívne.
Baby veľa šťastia! Ja budem v štvrtok plakať do vložky 😒
@lentil22 gratulujem 😎 na kedy ti vychadza termin ?
@marcelafarkas ja vidim ciarocku a dost dobre..gratulka aj tebe 😀
@dolce_principessa ďakujem pekne 🙂
@marcelafarkas no mne to vychadza mozno tak druhy tyzden
@lentil22 , mne to vychádza , 3+3dni 🙂
@vymyslena369 podobne ... V marci som dostala MS na 37 DC po vysadila som antiku a teraz v aprili by uz nemusel prist ... Hned v 2 -hom cykle , to by som bola rada 🙂
@19ivet19 ja som bola vcera na preventivke a dr povedal, ze nech sa snazime a snazime 🙂 som zdrava, tak uvidime, kedy to vyjde. ja som tiez vysadila ant, ale este pred vyse rokom. najskor som si chcela dat cyklus do poriadku. veru by nebolo zle, keby sa nam zadarilo hned 😉
@nenullienka njalepsie a naisto to budes vediet az dva tyzdne po. Da sa zistit aj skor ale na 99,9% sa dazistit minimalne tie 2 tyzdne
😉
@vymyslena369 ja asi tiez pojdem ,nech mi povie ci je vsetko v poriadku... Tak ak by sa podarilo daj vediet 🙂
@19ivet19 ty takisto. kazal nam kazdy den sa snazit, tak ho musime pocuvat 😉 snazite sa o prve mimi?
@vymyslena369 ano o prve babatenko ,joooj keby to tak vyslo <3 Vy tiez o prve ?
@19ivet19 ano, my tiez o prve 🙂 aj ked stale mame take zmiesane pocity, ze sa aj tesime, ale ked si predstavim tie prebdene noci... no ale viacej sa tesime. ja som teraz asi v polovici cyklu, tak uvidime. ale zatial to nejako neriesime a nesilime, dufam, ze sa mi podari taketo psych. naladenie udrzat co najdhsie
@vymyslena369 najlepsie je nato nemysliet a pride to ani nevies ako ...len ja nato myslim od rana do rana 😀 Kamoske to trvalo 4 roky ,ale pred mesiacom sa jej narodila dcerka 🙂
@19ivet19 super, tak gratulujem kamoske. mne sa zatial na to dari nemysliet a berieme to tak, ze ked pride, tak pride. robim v skole, takze deti mam okolo seba kopuuuu 😀 nemysli na to stale, aj ked viem, ze to je tazke. mne to tiez hocikedy napadne, ale zatial som v klude
Ahoj tu sa ti hemzi tehulkami, ale su tu aj nejake snazilky? Ja som 3dc 🙂

@nenullienka gratulujem;)