Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
@smejulinko ahoj, no ak ti mešká od pondelka uz by som kludne skusila test. Mohlo by uz nieco ukázať 🙂 držím palce 🙂
@diduska777
No dnes idem kúpiť test a vedeli by ste mi poradit taky najcitlivejší či stačí ten najlacnejší. Ako trosku sa obávam že sa nám to nepodarí preto sa aj bojím robiť test 🙂 Ale verím že sa to splní 😍
@smejulinko Podla mna je ideálna citlivosť 10 - ten ti ukáže ak si 🙂 ja som kupovala asi 4 druhy v rôznych cenách ale vraj niektoré duchuju, mne ukázali vsetky dušikov, ale nemeškali mi 4 dni ale menej. Hlavne nechaj namočené aspon 2-3 minuty, ja som vyberala hned ako sa nasiakol cely prúžok, co sa vraj nema :(
@smejulinko baby radili lady max - ten vraj neduchuje. Tak skus ten 🙂
@smejulinko ja používala rapid cler niektoré sa sťažovali na nechty ale mne vyhovujú viac tieto kazetové ako pásiky
Ďakujem dievčatá idem si ho dnes vyskúšať kúpiť, uvidím čo budú mat v lekárni v ponuke a podľa toho sa rozhodnem, trosku sa bojím lebo každá píše príznaky veľké bolestivé prsia, v mojom prípade žiadny taky príznak nemám🙂
Takze neviem či mám počkať do pondelka alebo si ho urobit
@smejulinko u mňa bol prvé týždne jediný príznak jedlo prvý krát som jedla stále tuniaka v rajčinách a druhý krát tvaroch po kyblikoch , a sem tam bolesť v podbrušku
@smejulinko prsia ma neboleli ani raz , a to som po prvom MA normálne musela jesť tabletky na zastavenie mlieka , keďže bolo zbytočne 😔
@36evina36
No zatiaľ jedlo nejako nevnímam, lebo mám skôr pocit že menej jem ako obvykle ale zase si nechcem zbytočne nahovárať, len viem že prsia vôbec nebolia to ako jedine čo som si všimla a MS u mna nemeškal max 1den....a teraz to je už 4 deň..
@36evina36
Ale idem si kúpiť test a zajtra ráno si ho urobím som zvedavá čo vyjde 🙂
@smejulinko daj potom vediet
@smejulinko jemin a ja od rana cakam,ze pojdes rano kupit a spravis..a Ty,ze zajtra..ja som tu asi nedockavejsia ako Ty. 😀
@36evina36 ahojky.kedy to budes mat tie vysledky??
@bevab kde si?ako sa mas?
@bonovka ano manzelovi som nakazali brat zinok, bral Q10, cecko, Bcko a zacal sam od seba matersku kasicku brat 🙂
Ja beriem take specialne vitaminy kde je aj inofolic, plus dcko, cko a pila som alchemilku a rebricek. Dalsi cyklus pridam matersku kasicku. Ale neviem....nic necitim...nic ma neboli, ani prsia zatial a tie ma minuly cyklus boleli. Mam nejaky vytok...neviem ci priesvitny ci biely....Bola som u homeopatky kvoli mojmu malemu myomu (1,5cm) a zacala ma liecit. Takze suma sumarum neverim, ze tento cyklus z toho nieco bude aj ked snaha bola.
@bonovka dievčatá ja som tak tiež zvedavá ale bohužiaľ musela som ísť do práce 🙄 a cestou som si kúpila test, takze to nechavam na ráno a hneď dám vedieť. Som normálne rada že myslite na mna😉
Baby test mám za sebou, takze asi tento mesiac z toho nič nebude ale samozrejme budeme skúšať dalej
@smejulinko este to nemusi nic znamenat,ja som mala tiez prve negativne a pekny pozitivny az neskor.vela zalezi aj od znacky testu a citlivosti.mne pepino dlho ukazoval negativny vysledok a z dr.maxu som pritom uz mala test s duchom. 🙂)
@smejulinko nádej musíš mať vždy , ja nemať nádej asi by som to všetko už vzdala
@smejulinko nedakuj.daj vediet,ako sa situacia vyvija. ;) zvykne Ti meskat ms?
@bonovka
@36evina36
Ahojte dievčatá, takze mrcha prišla ale nevadí budeme ďalej skúšať ale skôr si myslím že mi môj cyklus poprehazoval Inofolic a veľa dievčat písalo že to dosť robí. Ale naďalej ho chcem užívať. Zatiaľ si nemeriam ani bazánu teplotu nič, hlavne sa snažíme keď mame plodne dni😂... musíme veriť a držať si palce 👍🏿
@smejulinko a ako si ho brala? ja som teraz brala dva saciky denne v jednej davke od 5 dc do 15 dc... som zvedava co to spravi s cyklom.... ovu podla testov bola 15-16 dc.... brala som to aj pred prvymtehu...raz som brala po jednom saciku denne a v dalsom cykle po dva denne.... ale nemozem povedat, ze kvoli tomi sa zadarilo... podarilo sa az o niekolko cyklov neskor aj ked s nie dobrym koncom... ale mam pocit ze raz mi prisla ovu skor a raz neskor ako zvycajne.. aj cyklus mi to raz skratilo, raz predlzilo.... ale mozno to nesuviselo s inofolicom... mala som velmi psychicky narocny rok takze tie vykyvy skor pripisujem tomu....
@smejulinko drzim palce,aby si uz dalsiu ms nedostala.. ;)

@smejulinko ak si mala mať mrchu pondelok a už je piatok test by mal niečo už ukázať ale rob ho z raneho moču