Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
Baby ja sa v tej čakárni zbláznim ,teta vedľa mňa sa furt na niečo stauje teplo dusno potí sa utiera sa servitkom a ešte mi ho otrca aká že aká je spotena a keď sa snažím nevnímať tak ma drgne a ukazuje mi spotené servítky
🙂 uz len to ze by som bola tehu bude pre mna zazrak.
Ale bolelo ma podbrusie a stale boli prava strana. Tak neviem ....
😘
@bevab prestan si deptat hlavku s tym vekom,zbytocne sa stresujes..vsetko u Teba funguje,ako ma,tak si nepridavaj starosti. ;) kto ma to lenna samom zaciatku nasich konverzacii ucil mysliet pozitivne..??hmm,nevies,kto to bol?? ;)
@36evina36 Tvoj vek je tiez oki,problem bol inde..verim,ze teraz,ked uz sa vie,kde,bude vsetko v poriadku a na konci tejto dlhej cesty Ta caka vytuzeny ciel.. ;) apropo,co ms,kedy by sa mala dostavit?vzera to uz cochvila??

@bonovka pozitivny test mi ukazalo az vcera co uz inokedy bol. A bt sa drzi na nizkych hodnotach zatial :( Vcera rano 36.4 a dnes 36.6 co je u mna predovulacna hodnota bohuzial. Ovulka u mna v poslednych mesiaoch bola vzdy 10-11 tehov mesiaci. Takze zasa nic.