icon

Snažilky august 2016

kvietok227
25. mar 2016

Ahoj nájdu sa tu snažilky ktore sa pustia do toho v auguste ? S manzelom chceme začať pracovať na tretom babetku v auguste 🙂 , 🙂

erka2014
4. sep 2016

@tanietqaa este je mozno skoro.hlavne ze nedorazil menzes. 😉

tanietqaa
4. sep 2016

@erka2014 asi mas pravdu, niekedy je hladina hcg nizka.. dufam, ze MS nepride ... Behom tyzdna pojdem ku gyn nech mi vezme krv 🙂 a bude.po stresoch 🙂

erka2014
4. sep 2016

@tanietqaa aano chod a povedz mu ze nech s tebou laskavo cosi robi lebo ty surne potrebujes byt tehotna 😉

tanietqaa
4. sep 2016

@erka2014 :D :D :D :D placeeem :D

erka2014
4. sep 2016

@tanietqaa nieco ti pichne a bude (do zily 😜 )

tanietqaa
4. sep 2016

@erka2014 hlavne nech je to dost silne :D

martinaj
5. sep 2016

@zuzanita123 ovu trva 12-24hod max, nie niekolko dni....

ejuska2586
6. sep 2016

Kočky, tak ja som sa mrchy predsa len dočkala včera. Takže ideme odznovu. Nevadi. Kupila som si alchemilkovi caj, poctivo ho pijem od vcera, len si do neho musim davat med - neosladeny neviem vypit. Snad to pomoze. Ovu by mala byt na buduci vikend, tak sa budeme snazilkovat znovu. Sledujem si hlien, teplotu aj si robim ovu testy, tak snad z toho nieco bude. Gratulujem vsetkym tehulkam a drzim palce, nech vsetko dotiahnete do stastneho konca. 😉

erka2014
6. sep 2016

@ejuska2586 no vitaj v klube.bola blba konstalacia hviezd 😊

angela5
6. sep 2016

Ahojte, co moze byt krajsie nez prist unavena z prace a najst si dve ciarky na tehotenskom teste prvykrat v zivote? Taketo prekvapko ma dnes cakalo.. Ovulacny test je uplne ppozitivny, tehu ma druhu ciarku ale v skutocnosti je ruzova a ovela silnejsia... Teplota okolo 37... 🙂 🙂 🙂

dalyn
11. sep 2016

Ahojte babulky 🙂 My sa s partnerom tiez pokusame o baby- od jula. Zajtra by mi mala koncit mrska tak ideme na to ;) V lekarni som si kupila alchemilkovy cajIk- ten je skvely na mens. bolesti a odporucili mi aj kys. listovu 🙂 Mate s nou niekto pozitivne skusenosti? Vsetkym vam drzim palceky 👌

nivea777
11. sep 2016

@dalyn kyselina listova je vitamin,vyzivovy doplnok..Ked mas pestru stravu,tak ju vo forme tab. ani nemusis uzivat lebo ju ziskas zo zeleniny a ovocia..kedze to je vitamin,pozitivne ucinky nepocitis ako napr nepocitis ze sa mas lepsie ked zjes viac rajcin,ci hej?..negativne baby pisali ze im nesedela kvoli niecomu ae neviem comu

dalyn
11. sep 2016

Tak dakujem pekne za prispevok ;)

angela5
11. sep 2016

@dalyn ber ju! bez ohladu na to, ci jes alebo nejes vela zeleniny. Niektore zeny maju problem s metylaciou kyseliny listovej na metylfolat, a vobec o tom nemusia tusit. Maju chybny gen, ktory im nepremiena kyselinu listovu na folat. A prave tento metylfolat je dolezity pre tvorbu nervovej sustavy a chrbtice u plodu. Odporucam Femibion alebo cokolvek s Methylfolatom neviem ako sa to sa slovensku vola.. A alchemiku som brala aj ja pred otehotnenim..

http://www.babyweb.sk/zaujalo-nas-aky-je-rozdie...

nivea777
11. sep 2016

@angela5 ale ani vela kyseliny listovej nie je zdrave ;) odporucane mnozstvo pre tehu je 800.. a to je obsiahnute v jednej tabletke..Vsetkeho vela skodi.. a myslim si,ze ked sa baba stravuje bohato a rozmanito a je aj ovocie a zeleninu tak "umeliny" nie su potrebne.. Ja to beriem lebo nedokazem jest ovocie ani zeleninu

zuzanita123
11. sep 2016

Ja som brala kyselinu listovu bezne dostupnu bez predpisu(400 MICROgramov) 3 mesiace pred a 5 mesiacov pocas tehu a aj tak sme prisli o babatko koli roztepu chrbtice. Teraz sa znova snazime a beriem ju na predpis 10 MILIgramov denne uz skoro 4 mesiac. Podla mojho gynekologa mi uskodit nemoze, prave naopak. Odporucam kazdej zene, aby ste potom neplakali...

angela5
11. sep 2016

@zuzanita123 a ta na predpis vies mi povedat aj nazov a podnazov?

zuzanita123
11. sep 2016

@angela5 Acidum Folicum sa vola 30 tabletkove balenie

emakiki
13. sep 2016

Je tu nejaká majovka 2017? Alebo súkromka existuje? Nič som nenašla.

ejuska2586
13. sep 2016

@emakiki Zopár ich tu bolo, skús pozrieť pár strán dozadu.

ejuska2586
13. sep 2016
emakiki
13. sep 2016

@angela5 ahoj ako to dopadlo? Budeš majovka?

angela5
13. sep 2016

@emakiki anooo vyzera to tak ze okolo 20.5, ale nemam to este potvrdene lekarom to je len moj vypocet 🙂 ale tehu test je jasne pozitivny tak uz len cakam ked pojdem na krv aby mi to potvrdili...

emakiki
13. sep 2016

@angela5 super tak drzim silno palce, ja som dnes počula biť srdiecko😃

angela5
13. sep 2016

@emakiki jeeej a v kolkom si tyzdni?

emakiki
13. sep 2016

@angela5 6+1 😃 som sa rozplakala keď som to počula 😃

snazilka19993
13. sep 2016

Tak baby 🙂 ja som dneska namocila 2 rozne typy testov a na obidvoch vysli // .. Ano som nedockava,pisala som ze testom neverim,ale ako prava snazilka musim kupovat tie testy :D piatok idem na gyndu uz na 100% .. A neni to mamatest,ale rapiclear a to druhe som kupila len tak nahodou v lekarni dr.max 😀😀😀

mausy21
13. sep 2016

@snazilka19993 kde je foto???anaco ides na gyndu v piatok???

mausy21
13. sep 2016

@snazilka19993 podli do ip foto..som zvedava..juuj drzim palce mojenkooo hadam to vyslo.teplota vysoko???

snazilka19993
13. sep 2016

@mausy21 potom neskor pridam lebo teraz je to nemozne fotit aby si nemysleli ze uz harasi 😀😀 ..piatok bude tyzden co mi meska .. Dufam ze nepride :( .. BT som si rani hned merala a 37,3