icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

adria88
14. dec 2016

@alilka tak skúste ešte dnes a určite nebude neskoro 😉 ja som bol auž po a povedala, že ešte 48 hodín máme šancu 👍

adria88
14. dec 2016

@alilka a čo sa týka teploty, tak mi nestúpla, dnes som po 3 dňoch merala a v sobotu ráno bola 36,41 a dnes ráno 36,48 iba, takže som z toho úplný jeleň... a včera ovu test sneho biely 😂

alilka
14. dec 2016

@adria88 a ovu si už mala,?Kolky deň cyklu si?Ja čo som trocha čítala na nete,tak že pri ovu,ale po ovu stúpa teplota..Len neviem o úplne presne ako to je a funguje

adria88
14. dec 2016

@alilka veď toto, 13DC som bola u doki a vravela, že som už po ovu... čo u mňa je to skoro, keďže moje cykly sú v rozmedzí 23-35 DC, minule som mala napr ovu až na 28DC, ms prišla 42DC... tak ja už neviem, ani DC mi nesedia, ani teplota, ani ovu testy, tak verím asi len doktorke, neviem už 😒 no a ešte aj to, že ovu bolesti som cítila z nedel na pondelok v noci a aj hlien bol ovu

alilka
14. dec 2016

@adria88 tak nechápem potom tu BT prečo je taká nízka..Lebo ako som písala ona je v druhej polke cyklu vstupnuta..Ak neklesne pred mrchou a počas toho dátumu kedy má byť,žena je tehu s najväčšou pravdepodobnosťou

adria88
14. dec 2016

@alilka hej, to viem aj ja, že to je takto, že vystúpi hneď po ovu a do mrchy sa drží hore... je to fakt divné u mňa teraz, možnože mi len tak pomaly stúpa teplota? ale to by zase bolo extrémne pomaly asi 😀 a čo ešte, tak dnes pociťujem trošku citlivé prsia... možno nejaká hormonálna vada 😝 veď uvidíme, kedy príde ms, každopádne si dám po novom roku spraviť hormonálny profil, keď to bude pokračovať takto všeliako

bea0802
14. dec 2016

@alilka je to tam sup nato drzim palce 😉

alilka
14. dec 2016

@adria88 veď zavolaj doki a spýtaj sa čím to môže byť veď nič za to nedáš..😉

alilka
14. dec 2016

@bea0802 ďakujem..Určite ideme na to 😁 len ma metie to že mi tak vyskočila dnes ráno BT..Predtým 36,3 a dnes 36,9..Tak to ma byt?

bea0802
14. dec 2016

@alilka ja si bazalnu nemeram ale áno tak to ma byt v deň ovulacie sa zvýši od 0.3-0.6 ℃ a tato vyššia teplota sa ti bude držať až do MS ak MS prichádza teplota klesne ak si tehu ostane vyššia už ale treba merať vždy v rovnaký čas a najlepšie ráno hneď po prebudeni 😉

alilka
14. dec 2016

@bea0802 toto viem ..Aspoň daco 😂😂 no idem poobede do doki tak uvidím čo mi povie..

mimi_3
14. dec 2016

@tygricatko toto je ta moja bielota ☹☹☹

kristinka95
14. dec 2016

Ahojte kočky. Chcem sa spýtať, dnes som cca 7-8 deň po. A od včera. Ked idwm na wc a utriem sa tak mam take ružové žilky. Neviete čo to môže byť? Prvi mesiac som bez duphastonu. Môže mi prísť mrcha o 8 dní skorej? Akebo to môže byt uhniezdovanis? Stalo sa to niektorej? Dakujem za odpovede 🙂

tygricatko
14. dec 2016

@mimi_3 a to si si spravila rano alebo teraz..? A mozno je este fakt skoro.. Pri druhej dcerke mi vysiel uuuplne slaba ciarka az v case menzesu 🙂

vyhuelka
14. dec 2016

@mimi_3 ešte je skoro na testovanie, neboj aj bolesť brucha môže byť príznakom, ževraj je to ako pred príchodom MS čo mi baby písali 🙂 testuj až keď budú meškať, viem že si zvedavá, aj ja som už minula kopu testov a nič 😂🙈

adria88
14. dec 2016

@alilka no jedna možnosť tu je, ja mám asi viac prolaktínu, lebo som bola na preventívke celkovejj skúsšala aj prsia a vytieklo strochu bieložltej tekutinky, ako keď som kojila, som na 12.1. objednaná na sono prsníkom, no hmatom je všetko v poriadku, len preventívne ma tam poslala apotom mi spraví hormonálny profil... lebo stáva sa to aj keď je viac toho prolaktínu a je možné, že to mi robí v tele šarapatu a preto sa mi aj nedarí oetahu, aj keď od augusta nie je zase až taká dlhá doba, no uvidíme, ako to skutočne je, ale ovulka prebehla podľa doki na 100%

adria88
14. dec 2016

@alilka prepáč za moje mešuge písanie 😀 písala som dosť rýchlo, ale tak snáď si pochopila

mimi_3
14. dec 2016

@tygricatko
@vyhuelka
to som ráno.. teraz som to cvakla.. veru nedočkavosť.. to je hrozné toto čakanie... 😀 ale vydržííím

soncita22
14. dec 2016

@alilka Mnooo treba sa dnes istotne pomilkovat aby si nam nabuduce fotecku tehu testiku s dvoma //...👍 🤰 ❤

alilka
14. dec 2016

@adria88 jasné pochopila 😁 tak uvidíš..snazili ste sa počas ovu či?

adria88
14. dec 2016

@alilka no ani moc nie, nebolo kedy vpodstate, včera jedine, tak možno ešte sme stihli... uvidíme veď 🙂

alilka
14. dec 2016

@adria88 my tak isto..Naposledy v nedeľu,hoc doki povedala že včera sme sa mali snažiť..No ale keď sa nedalo..Čo už..Snáď to ešte dnes pomôže tomu..😃 za chvíľu som u doki tak uvidím čo povie

adria88
14. dec 2016

@alilka potom daj info, sama som zvedavá 😉

michaella17
14. dec 2016

@vyhuelka ahoj moja myslim na teba ako si na tom? Ani test ani mrcha?? Ale uz ti to meska nie?? 🤔 cakaam na tie tvoje dve ciarocky 😉

alilka
14. dec 2016

@adria88 noo predstáv si ovu ešte nebola..Ale vraj každú chvíľu 😉 sú tam stále 3folikuly.. Jeden má 28mm,druhý 26mm a tretí 25mm 😂😂 piatok mám ísť zasa,že ak neprasknu samé tak mi pichne pregnil..

vyhuelka
14. dec 2016

@michaella17 ahoj, jeeeej si zlatá 🙂 zatiaľ ani ani 😂😂😂 ide ma poraziť 🙈 len slabé špinenie už druhý deň... no bodaj by si mala pravdu 😍 zajtra skúsim ráno testnúť ak teda mrcha nepríde 🙏🏻

vyhuelka
14. dec 2016

@michaella17 a ešte som zabudla - áno už mešká 2. deň 🙈

bea0802
14. dec 2016

@vyhuelka Jeej to vazne ty už takto meskas ....vyzerá to sľubne silno držím palce a ráno sa tesim na tvoje // čiarky 🙏🤰

vyhuelka
14. dec 2016

@bea0802 ďakujem, bože baby ste tu super, ani ja si toľko neverím a radšej si nechcem nahovárať, no boli by to naše najkrajšie Vianoce 😍😍😍

alilka
14. dec 2016

@soncita22 si predstav ešte neprasknu 😃 všetky tri sú ešte tam..28mm,26mm,25mm 😁