Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@alilka veď toto, 13DC som bola u doki a vravela, že som už po ovu... čo u mňa je to skoro, keďže moje cykly sú v rozmedzí 23-35 DC, minule som mala napr ovu až na 28DC, ms prišla 42DC... tak ja už neviem, ani DC mi nesedia, ani teplota, ani ovu testy, tak verím asi len doktorke, neviem už 😒 no a ešte aj to, že ovu bolesti som cítila z nedel na pondelok v noci a aj hlien bol ovu
@alilka hej, to viem aj ja, že to je takto, že vystúpi hneď po ovu a do mrchy sa drží hore... je to fakt divné u mňa teraz, možnože mi len tak pomaly stúpa teplota? ale to by zase bolo extrémne pomaly asi 😀 a čo ešte, tak dnes pociťujem trošku citlivé prsia... možno nejaká hormonálna vada 😝 veď uvidíme, kedy príde ms, každopádne si dám po novom roku spraviť hormonálny profil, keď to bude pokračovať takto všeliako
@tygricatko toto je ta moja bielota ☹☹☹
Ahojte kočky. Chcem sa spýtať, dnes som cca 7-8 deň po. A od včera. Ked idwm na wc a utriem sa tak mam take ružové žilky. Neviete čo to môže byť? Prvi mesiac som bez duphastonu. Môže mi prísť mrcha o 8 dní skorej? Akebo to môže byt uhniezdovanis? Stalo sa to niektorej? Dakujem za odpovede 🙂
@mimi_3 a to si si spravila rano alebo teraz..? A mozno je este fakt skoro.. Pri druhej dcerke mi vysiel uuuplne slaba ciarka az v case menzesu 🙂
@alilka no jedna možnosť tu je, ja mám asi viac prolaktínu, lebo som bola na preventívke celkovejj skúsšala aj prsia a vytieklo strochu bieložltej tekutinky, ako keď som kojila, som na 12.1. objednaná na sono prsníkom, no hmatom je všetko v poriadku, len preventívne ma tam poslala apotom mi spraví hormonálny profil... lebo stáva sa to aj keď je viac toho prolaktínu a je možné, že to mi robí v tele šarapatu a preto sa mi aj nedarí oetahu, aj keď od augusta nie je zase až taká dlhá doba, no uvidíme, ako to skutočne je, ale ovulka prebehla podľa doki na 100%
@tygricatko
@vyhuelka
to som ráno.. teraz som to cvakla.. veru nedočkavosť.. to je hrozné toto čakanie... 😀 ale vydržííím
@vyhuelka ahoj moja myslim na teba ako si na tom? Ani test ani mrcha?? Ale uz ti to meska nie?? 🤔 cakaam na tie tvoje dve ciarocky 😉
@michaella17 ahoj, jeeeej si zlatá 🙂 zatiaľ ani ani 😂😂😂 ide ma poraziť 🙈 len slabé špinenie už druhý deň... no bodaj by si mala pravdu 😍 zajtra skúsim ráno testnúť ak teda mrcha nepríde 🙏🏻
@michaella17 a ešte som zabudla - áno už mešká 2. deň 🙈

@alilka tak skúste ešte dnes a určite nebude neskoro 😉 ja som bol auž po a povedala, že ešte 48 hodín máme šancu 👍