icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

bea0802
15. dec 2016

@michaella17 neboj sa bude to v poriadku a ja na tvojom mieste skúsim este ráno test možno budeš milo prekvapená hcg stúpa každé dva dni takže ak pred 3 nebolo nič bolo to este pred MS zajtra už môže byt ciarocka 😝 drzim palce zajtra pis

vyhuelka
15. dec 2016

@michaella17 ja presne viem o čom hovoríš a ako sa cítiš! Veľmi ti držím palčeky, nech sa aspoň vám tento mesiac pošťasti 😇🙏🏻

michaella17
15. dec 2016

@bea0802 Si veľmi zlatá, rozmýšlala som aj ja nad tým , ale ak nie zbytočne sa viac vystresujem.. už sa asi vložim dokimu do rúk :D

michaella17
15. dec 2016

@vyhuelka moje zlaté ďakujem ti ale myslím, že ešte nejakú dobu sa tu budeme snažiť spolu 🙂

soncita22
15. dec 2016

@alilka dostat mam presne 24teho...tak preto chcem skusit este otestovat az buduci tyzden a uvidim...🙏 Jasne ze skus!!!Musis!!! :D
Ja som v poslednej dobe tiez nafuknuta,len ma mata to ze mi je tak blbo z kadecoho...🤒

tygricatko
15. dec 2016

@mimi_3 Rapid Clear vraj duchuje, dozvedela som sa, tak ze mam kupit Pepino 🙂 a veru pravda.. Dnes rano Pepino biely ako sneh :-O Co uz..

mona12071
autor
15. dec 2016

Ja si myslim ze tento mesiac nic zacinam mat chut Ná sladke co mam vzdy pred ms par dni 😔

mimi_3
15. dec 2016

@tygricatko naozaaaj??ale este nic nie je stratene 🙂 ja som strasne zvedava ci mi zajtra pride ms.. 😖😂

alilka
15. dec 2016

@soncita22 tak to sleduj..Neverím ten rozdiel..Podľa mňa ten spodný dnešný test Rapiclear je blbý..Taktiež sú pepino a zaznamenali LH 😉

tygricatko
15. dec 2016

@mimi_3 Drzim palce 🙂 daj vediet.

soncita22
15. dec 2016

@alilka Ja uz normalne neviem comu mam verit...vsetky testy ti slubuju hory doly a vidis ako to je...ja mam momentalne bolesti v podbrusku ako pred mrchou ale viem ze ta ma prist az bud. sobotu...nerozumiem co sa mi to deje...😖 Test to vyjde taky nijaky...viac nevidno ako vidno...och jaj...niekedy mam chut sa na to vybodnut...☹

mimi_3
16. dec 2016

@tygricatko dnes mala prist ms...zatial ani naznak 🙂 🙂

alilka
16. dec 2016

@soncita22 klidek a rozvahu 😉😉 to je dobré znamenie,že máš akoby menstr.bolesti 😉 áno z ty h testou som už aj ja puk..No čo na to poviem 😂 test skús spraviť aj napr.zajtra,HCG sa zvyšuje každé 2 dní,tak možno tam bude už viditeľný dusík 😁 ja sa dnes cítim fajn, včerajšie bolesti úplne ustáli a som znova fit 😂 akurát idem k doki,tak uvidím čo povie..Potom sa "hlasim" ,😁😁

zuzanita123
16. dec 2016

@soncita22 ahoj aj ja mam dostat presne 24teho😊 to by bol ten najkrajsi darcek pre mna a pre muzika na silvestra 😉

tygricatko
16. dec 2016

@mimi_3 Supeeer 🙂 Dokedy buded cakat na test..?

mimi_3
16. dec 2016

@tygricatko ak dnes nepride ms, tak zajtra skusim test 🙂 ale vzdy mi chodi ms pravidelne ako hodinky, tak som zvedavaaa 🙂

michaella17
16. dec 2016

No ahojte tak ja uz som dorazila, tak aj ma potesil aj nie, tehu nie som ale nevyzara to ani na zapal ale zobral mi pre istotu stery, a mrcha pride sliznica je meskoro takzr splasene hormony, dal mi recept na duphaston ale ze on by skusil este jeden mesiac bez liekov tak mi tam nedal datum, mate niektora s tym skusenosti??

michaella17
16. dec 2016

*nizko 😀 mobil si pise co chce..

alilka
16. dec 2016

@alilka doki vybavená..Folikul jeden praskol,druhý sa začal vstrebávať o treťom nič nevrávela..Je tam už Tekutina..28.12 sa mám prísť ukázat..Tak len čakám..Čiže ovu musela byť včera v noci alebo cez deň.😁

alilka
16. dec 2016

@soncita22 jaaaaj zas som sama sebe napísala 😂😂😁 text vyššie je pre teba 😂😂

michaella17
16. dec 2016

A k ovu testom mi povedal ze nemam sa nato spoliehat lebo vsetko je to v mozgu a ked mozog da signal vajecnikom tak pride ovulacia.. Ze tie testy su zbytocny natlak ale ze ako pomocka to berie.. 🙂 a asi ma aj pravdu babeny je to v nasich hlavach 🙂

tygricatko
16. dec 2016

@mimi_3 Myslim na Teba 🙂 Ja uz asi definitivne tento mesiac nic.. A uz sa vlastne uplne vypinam z testovania 🙂 prve dva mesiace skusania to bol adrenalin, ale len ma to stresuje 🙂 Uz mam dve babizne, tie mi aj tak zatial stacia hore brehom 😂

vyhuelka
16. dec 2016

@michaella17 tak sme v tom zase spolu 🙂 nevadí, aj ja tiež končím s testami, mám pocit že ma len stresujú 😂🙈 takže tfuj-tfuj, nech sa nám zadarí 🙏🏻😍

soncita22
16. dec 2016

@alilka V pondelok budem mat od kamosky desat novych testikov,tak testnem az potom...ale uz budem testovat len tesne pred mrchou alebo v ten den ked ma prist...bo potom ma to len stve...Ved som aj teraz naposledy vyvolava toho ducha ako truba...😂
Takze tvoj zdravotny stav je teraz aky?V pohode?

alilka
16. dec 2016

@soncita22 anoo ja som teraz v maximálne pohodke 😃 trocha mi lieta po hlave a mrzí že sme včera nemali sexik a asi bola ovu..A ani dnes nič z toho lebo o chvíľu idem do práce 😎 ale pred večerom večer bolo tak jedine že to tým zachránime..Noo čo urobím,do práce musím 😁 takže mierne začínam prestavať mať nádej že sa to podarí tento mesiac,ale ideme ďalej 😁

nadej34
16. dec 2016

Ahojte,,dnes som 7 deň po ket a slabé krvacanie sa dostavilo😢a tak som dúfala že,,budeme mať krásne Vianoce a zas nič😢

nadej34
16. dec 2016

Zabudla som tam napísať že 7deň po ket

soncita22
16. dec 2016

@alilka Obdivujem tvoj optimizmus...ja som z toho uz niekedy na prasky...Neviem ci ano ci nie...kebyze to funguje tak ze vies,ze PRAVE TERAZ sa to stalo,teraz som otehotnela...to by bola paraaaada! 😉

soncita22
16. dec 2016

@zuzanita123 Ahoj! 🙂 Mnoooo ja este stale trochu dufam ze to vyjde...a oreco Silvestrovsky? Pre nas by to bol Vianocny darcek...🙂 🤰

zuzanita123
16. dec 2016

@soncita22 no pre mna urcite Vianocny ale pre partnera radsej pockam do Silvestra ak by nahodou nieco 😉