Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@michaella17 ja presne viem o čom hovoríš a ako sa cítiš! Veľmi ti držím palčeky, nech sa aspoň vám tento mesiac pošťasti 😇🙏🏻
@bea0802 Si veľmi zlatá, rozmýšlala som aj ja nad tým , ale ak nie zbytočne sa viac vystresujem.. už sa asi vložim dokimu do rúk :D
@vyhuelka moje zlaté ďakujem ti ale myslím, že ešte nejakú dobu sa tu budeme snažiť spolu 🙂
@mimi_3 Rapid Clear vraj duchuje, dozvedela som sa, tak ze mam kupit Pepino 🙂 a veru pravda.. Dnes rano Pepino biely ako sneh :-O Co uz..
Ja si myslim ze tento mesiac nic zacinam mat chut Ná sladke co mam vzdy pred ms par dni 😔
@tygricatko naozaaaj??ale este nic nie je stratene 🙂 ja som strasne zvedava ci mi zajtra pride ms.. 😖😂
@mimi_3 Drzim palce 🙂 daj vediet.
@alilka Ja uz normalne neviem comu mam verit...vsetky testy ti slubuju hory doly a vidis ako to je...ja mam momentalne bolesti v podbrusku ako pred mrchou ale viem ze ta ma prist az bud. sobotu...nerozumiem co sa mi to deje...😖 Test to vyjde taky nijaky...viac nevidno ako vidno...och jaj...niekedy mam chut sa na to vybodnut...☹
@tygricatko dnes mala prist ms...zatial ani naznak 🙂 🙂
@soncita22 klidek a rozvahu 😉😉 to je dobré znamenie,že máš akoby menstr.bolesti 😉 áno z ty h testou som už aj ja puk..No čo na to poviem 😂 test skús spraviť aj napr.zajtra,HCG sa zvyšuje každé 2 dní,tak možno tam bude už viditeľný dusík 😁 ja sa dnes cítim fajn, včerajšie bolesti úplne ustáli a som znova fit 😂 akurát idem k doki,tak uvidím čo povie..Potom sa "hlasim" ,😁😁
@soncita22 ahoj aj ja mam dostat presne 24teho😊 to by bol ten najkrajsi darcek pre mna a pre muzika na silvestra 😉
@mimi_3 Supeeer 🙂 Dokedy buded cakat na test..?
@tygricatko ak dnes nepride ms, tak zajtra skusim test 🙂 ale vzdy mi chodi ms pravidelne ako hodinky, tak som zvedavaaa 🙂
No ahojte tak ja uz som dorazila, tak aj ma potesil aj nie, tehu nie som ale nevyzara to ani na zapal ale zobral mi pre istotu stery, a mrcha pride sliznica je meskoro takzr splasene hormony, dal mi recept na duphaston ale ze on by skusil este jeden mesiac bez liekov tak mi tam nedal datum, mate niektora s tym skusenosti??
*nizko 😀 mobil si pise co chce..
A k ovu testom mi povedal ze nemam sa nato spoliehat lebo vsetko je to v mozgu a ked mozog da signal vajecnikom tak pride ovulacia.. Ze tie testy su zbytocny natlak ale ze ako pomocka to berie.. 🙂 a asi ma aj pravdu babeny je to v nasich hlavach 🙂
@mimi_3 Myslim na Teba 🙂 Ja uz asi definitivne tento mesiac nic.. A uz sa vlastne uplne vypinam z testovania 🙂 prve dva mesiace skusania to bol adrenalin, ale len ma to stresuje 🙂 Uz mam dve babizne, tie mi aj tak zatial stacia hore brehom 😂
@michaella17 tak sme v tom zase spolu 🙂 nevadí, aj ja tiež končím s testami, mám pocit že ma len stresujú 😂🙈 takže tfuj-tfuj, nech sa nám zadarí 🙏🏻😍
@alilka V pondelok budem mat od kamosky desat novych testikov,tak testnem az potom...ale uz budem testovat len tesne pred mrchou alebo v ten den ked ma prist...bo potom ma to len stve...Ved som aj teraz naposledy vyvolava toho ducha ako truba...😂
Takze tvoj zdravotny stav je teraz aky?V pohode?
@soncita22 anoo ja som teraz v maximálne pohodke 😃 trocha mi lieta po hlave a mrzí že sme včera nemali sexik a asi bola ovu..A ani dnes nič z toho lebo o chvíľu idem do práce 😎 ale pred večerom večer bolo tak jedine že to tým zachránime..Noo čo urobím,do práce musím 😁 takže mierne začínam prestavať mať nádej že sa to podarí tento mesiac,ale ideme ďalej 😁
Ahojte,,dnes som 7 deň po ket a slabé krvacanie sa dostavilo😢a tak som dúfala že,,budeme mať krásne Vianoce a zas nič😢
Zabudla som tam napísať že 7deň po ket
@zuzanita123 Ahoj! 🙂 Mnoooo ja este stale trochu dufam ze to vyjde...a oreco Silvestrovsky? Pre nas by to bol Vianocny darcek...🙂 🤰
@soncita22 no pre mna urcite Vianocny ale pre partnera radsej pockam do Silvestra ak by nahodou nieco 😉

@michaella17 neboj sa bude to v poriadku a ja na tvojom mieste skúsim este ráno test možno budeš milo prekvapená hcg stúpa každé dva dni takže ak pred 3 nebolo nič bolo to este pred MS zajtra už môže byt ciarocka 😝 drzim palce zajtra pis