Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@tygricatko nikdy nevies 🙂 uz som toooolko pribehov citala a pocula ze uz je asi vsetko nozne aj nemozne 🙂
@alilka Testovala som 26 DC...ak to dobre pocitam...😉 Ono to na tej fotke vobec nie je vidno,vyzera to uuuuplne bielo,fakt...a nazivo musis uuuuplne prizmurit oci a natocit hlavu aby si to videla...😂 Zajtra ti poslem foto ci tam nebude nirco viac vidno...a ake testy si si kupila? 🙂
@mimi_3 Ja Ti poviem pravdu, ze asi by mi tento mesiac aj odlahlo, kebyze to nie je 😀 Nechavam to na osud a testy uz nekupujem ani nahodou, lebo tento mesiac sa mi to vymklo spod kontroly 🙂
@tygricatko tak nech to uz dopadne tak, ako si to ty prajes 🙂 ja sa uz snazim polroka, takze uz velmi chcem vidiet tie vytuzene // ciarky a citila som, ze teraz to uz vyjde..no nevadi snad sa nam to podari v novom roku 🙂 ;)
@mimi_3 Drzim moc palce 🙂
@tygricatko skúsila som test ráno, krútim ním hore dole, pod určitým uhlom tam aj vidím nejakého ducha, alebo kanálik :D :D alebo mi už načisto šibe 😂😂😂
@mimi_3 ukaaaaz 🙂
Ukaaazzzzzz
@tygricatko niiiic :(
@mimi_3 Veru nic.. Netrap sa 🙂 medzi sviatkami bude kopec casu na partnera 😉
Žienky kto čaká menzes streda- štvrtok?
Skusala som dnes a testom co je Ná 6 dni pred ms a bieloooo
Ahojte ja som to tento mesiac zase zabalila snáď aspoň lieky zaberu a príde ms 😢
Babule ja som 4DC... prvé dni mega smutná ale už je to lepšie, nejdem sa na nič upínať, nič testovať, nechám to tak a budeme si užívať, držte nám palce 😍🙏🏻
@tygricatko nevadi uz som to zabalila a vypekam kolace a tesim sa z vianoc 🙂 🙂
Baby nevadi sme v tom spolu
Babeny,ja som skusala testovat len tak dnes vecer...a nic,sama beloba...😢 Ale skusim v piatok bo v sobotu bo v nedelu...😂 Jednoducho povedane,az ked mi bude meskat...skusim odolat dalsiemu testu a hladaniu toho,co tam nie je...a ak sa nezadari teraz,tak hadam dalsi mesiac...🙏
@soncita22 a kedy mas termin menzesu?
@mimi_3 Mne dnes menzes nedosiel, ale citim sa uplne rozsypane, takze zajtra uz nabehne asi 🙂 Aj ked ma bolia prsia jak dive a to mna pred menzesom absolutne nezvykne 🙂

@mimi_3 tak uvidis.. Ja mam dostat za dva dni, ale myslim, ze to nebude 🙂 myslim, ze by to tie dva ci tri dni dozadu test uz ukazal aspon na mini miniduchu 😀 ved to som bola uz 12 DPO 🙂