icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

soncita22
30. dec 2016

@alilka Mno zatial som este nedostala...na teste vidim nieco slabulinke ale uvidim co a ako...😉 Ak nie,tak nie...kupila som si Inofolic a som odhodlana to dat v prvych mesiacoch dalsieho roka...👍
Vsimla som si ze si dostala...ze si tu pisala...mrzi ma to...☹

alilka
30. dec 2016

@soncita22 v pohode..Snažíme sa ďalej 😁 možno je to tak aj lepšie keďže riešime teraz ten byt a aspoň si s drahým budem môcť poriadne užiť aj vaňu atď v novom 😁 zatiaľ to berem pozitívne 😁 snáď v novom butiku sa už zadarí 😁 ktovie možno to stihneme ešte aj v starom 😛😛

vyhuelka
2. jan 2017

Ahojte babulky, no ako pokračujeme? 🙂 ja som 19DC, som zvedavá čo bude o týždeň 😂😂🙈

soncita22
2. jan 2017

@vyhuelka Ja som na teste dnes rano mala mini dusika...🙏
Budem ti drzat silno palceky,aby ti vyslo! 🙂

bea0802
2. jan 2017

@vyhuelka ja úplne rovnako ako ty aj ja som 19DC a čakám na dalsi tyzden 😀

michaella17
2. jan 2017

Ahojte, ja som 12DC, takze si plne uzivame jeden druheho 😉 nemeriem ani ziadne testy sa nehodlam robit zverila som to do bozich ruk 🙏

mona12071
autor
2. jan 2017

@michaella17 Ja som tiez 12 dc 😁😁

milasik10
2. jan 2017

@vyhuelka ja som 8 DC a statocne sa pripravujeme 😂✊️💑

vyhuelka
3. jan 2017

@soncita22 tak to ti držím palčeky! Bol by to krásny vstup do noveho roka 😍😍
@bea0802 no my sme sa riadne zosuladili 😂😂😂 dufam že to tento mesiac bude ono 😍👏🏻❤️
@michaella17
@mona12071
@milasik10 baby tak vy teraz makajte na plne obratky 😍😉 ja som tiež tento mesiac bez testov, nechcem sa stresovať, čo má byť aj bude 😍😍😍👏🏻❤️ dúfam že to budú // 👍

mimi_3
3. jan 2017

čaute baby chcem sa vás niečo spýtať. každý mesiac vás zvyknú bolieť prsia od ovulky? alebo sa stáva že raz bolia a raz nie?? dnes som 19 DC, okolo 14-15 DC zvyknem mať ovulku, viem to hlavne vďaka tomu, že ma neznesiteľne bolia prsia a neviem sa ich ani dotknúť. ale tento mesiac ma neboleli, čo mi je také divné...cez sviatky sme sa až presnažilkovali 😅😉... tak dúfam, že tá ovulka vôbec bola 😲😲

alilka
3. jan 2017

@mimi_3 ahoj..Aj ja som to tak mala asi 2dpo ma začali boliet bradavky..Také citlivé som ich mala..A každým dňom sa to stupňovalo až to bolo neznesiteľne..Na 27dc došla mt a až potom to poľavilo..😃 no verím že tvoj prípad bude iný..😉 a tento mesiac som to vlastne mala prvýkrát..Prvý mesiac sme sa snažili..Predtým má bolievali prsia ale celé a to len cca 3dni pred ms 😃

alilka
3. jan 2017

@milasik10 aj ja som dnes 8dc 😁

mimi_3
3. jan 2017

@alilka mňa po iné mesiace boleli prsia od ovulky až do príchodu ms ... a teraz vôbec tak som už z toho jeleň 🙄😵 nevadí nejak už bude, veď jedného dňa to už predsa musí prísť... 🙂🙂 tak držím palčeky aj tebe 🙂 😉

milasik10
3. jan 2017

@alilka no tak dufam,ze sa nam to podari naraz :D

bea0802
3. jan 2017

Bolesti pŕs sú normálne začína to hlavne po ovulke spôsobuje to hormón už ani neviem aký 😀 a ak prestanú bolieť a "zmenšia" sa tak prídu kramy resp niekomu najprv prídu až tak prestanú bolieť ....a ja ked som bola tehotna ma prsia napríklad neboleli absolútne až po pôrode začali ked sa spustilo mlieko...to je ťažko povedať každá žena to ma inak ale neznamená to ze nebola ovulka neboj

vyhuelka
3. jan 2017

@mimi_3 ja inak predne to isté, dnes som 20DC.... vždy ma bolievali prsia, keď som testovala ovu už som sa až tešila keď ma neskutočne boleli že to vyšlo a teraz nič 😂😂😂😂 furt ich stláčam či náhodu nezačnú bolieť, až mi je to divné 😂😂😂🙈

mimi_3
3. jan 2017

@vyhuelka no to už je sranda s nami ... 😀 ja cítim trošku podbruško ešte... ale inak nič... tak uvidíme čo prinesie tento mesiac 🙂

michaella17
4. jan 2017

@vyhuelka drzim palce moje zlate 😉 my sa ideme sup sup posnazit 😉 baby ale tie mesiace ako rychlo utekaju nam uz sme snazilky januarovky 🙂

vyhuelka
4. jan 2017

@michaella17 ahoj moja, ja som dnes ako bez duše... včera sa mi kamarátka priznala že ide po potrat, som z toho hotová.... niekto robí deti ani nevie ako a nechce ich a čo my? 😩😩😩 mám pocit, že tento mesiac budem rovnako sklamaná, je to nefér 😩😭 manžel dneska do mňa rýpe že či vôbec žijem... je to strašné toto... bodaj by to každej z nás vyšlo!!!!! Nič iné si neprajem 🙏🏻❤️

lala1501
4. jan 2017

Ahojte som tu nova a prosim o názor. 16.12 som absolvovala laparoskopiu a odstranili mi pravy vajcovod kvoli Mimo.nerobili mi ziaden zasah do maternice lebo nebolo treba takze žiadna kyret.kedy by som mala asi dostať menzes?a kedy sa mozem opat snažiť?jeden dr mi povedal ze za 2 mesiace a druhy ze kľudne môžem aj za mesiac keďže mi nerobili zasah do maternice. Prosim mate niekto skusenost ?

miska71191
4. jan 2017

ahojte už tyždeň ma boli v podbrušku občas jemne pichanie potom tlak potom nič a neskor bolest netrva to dlho ...nevoľnosť mám väčšinou večer a ráno...čítala som rôzne články len sa chcem opýtať na názor vďaka 🙂

vyhuelka
4. jan 2017

@miska71191 ahoj, podľa toho ktorý deň cyklu si, či ti mešká MS, a veľa iných faktorov, skús sa rozpísať 🙂

mona12071
autor
5. jan 2017

Tak zlatickA ako ?

milasik10
5. jan 2017

@mona12071 ja cakam na ovu ✌️😁

mona12071
autor
5. jan 2017

@milasik10 Ja som mala vcera plodny hlien a dnes brutalna bolest takZe ovu je tu .Dufajme ze vcerajsok sa zadari

milasik10
5. jan 2017

@mona12071 uu,tak drzim palce 🙂 ja neviem ten hlien celkom rozoznat...spolieham sa na teplotu a ovu testy. Toto je este len druhy mesiac snazilkovania,takze nemam v tom este taku prax,ale pevne verim,ze ju nebudem musiet ziskavat dlho😊

alilka
5. jan 2017

@milasik10 kolky DC si?Aj ja čakám ovu..Dnes som 9dc a na folikumetrii bol dnes dominantný folikul 13mm 😉😊

milasik10
5. jan 2017

@alilka ja som dnes 11 DC... ale robila som si ovu test aj vcera aj dnes a zatial nic. Meram aj bazalku,zatial je taka skoro rovnaka ... tak podrobne som sa tomu zacala venovat az tento mesiac,tak dufam,ze budem vediet spravne urcit,kedy je uz spravny cas😄 a ta folikometria je co? Tam si sa sama pytala alebo ta tam doki poslal?

sevcikovaanna
5. jan 2017

@milasik10 gynekolog ty povie kedy budes mat ovulaciu je to presnejsie ako test co kupis v lekarni..ja tam chodim kazdy 3den som v 17dc a ma 22mm

milasik10
5. jan 2017

@sevcikovaanna co ma 22mm ? Folikul? Nepocula som o tomto nikdy... a moj doki vie,ze sa snazime,mohol mi o nieco takom povedat🤔🤔🤔