Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
Ahojte babulky, no ako pokračujeme? 🙂 ja som 19DC, som zvedavá čo bude o týždeň 😂😂🙈
Ahojte, ja som 12DC, takze si plne uzivame jeden druheho 😉 nemeriem ani ziadne testy sa nehodlam robit zverila som to do bozich ruk 🙏
@michaella17 Ja som tiez 12 dc 😁😁
@soncita22 tak to ti držím palčeky! Bol by to krásny vstup do noveho roka 😍😍
@bea0802 no my sme sa riadne zosuladili 😂😂😂 dufam že to tento mesiac bude ono 😍👏🏻❤️
@michaella17
@mona12071
@milasik10 baby tak vy teraz makajte na plne obratky 😍😉 ja som tiež tento mesiac bez testov, nechcem sa stresovať, čo má byť aj bude 😍😍😍👏🏻❤️ dúfam že to budú // 👍
čaute baby chcem sa vás niečo spýtať. každý mesiac vás zvyknú bolieť prsia od ovulky? alebo sa stáva že raz bolia a raz nie?? dnes som 19 DC, okolo 14-15 DC zvyknem mať ovulku, viem to hlavne vďaka tomu, že ma neznesiteľne bolia prsia a neviem sa ich ani dotknúť. ale tento mesiac ma neboleli, čo mi je také divné...cez sviatky sme sa až presnažilkovali 😅😉... tak dúfam, že tá ovulka vôbec bola 😲😲
@mimi_3 ahoj..Aj ja som to tak mala asi 2dpo ma začali boliet bradavky..Také citlivé som ich mala..A každým dňom sa to stupňovalo až to bolo neznesiteľne..Na 27dc došla mt a až potom to poľavilo..😃 no verím že tvoj prípad bude iný..😉 a tento mesiac som to vlastne mala prvýkrát..Prvý mesiac sme sa snažili..Predtým má bolievali prsia ale celé a to len cca 3dni pred ms 😃
Bolesti pŕs sú normálne začína to hlavne po ovulke spôsobuje to hormón už ani neviem aký 😀 a ak prestanú bolieť a "zmenšia" sa tak prídu kramy resp niekomu najprv prídu až tak prestanú bolieť ....a ja ked som bola tehotna ma prsia napríklad neboleli absolútne až po pôrode začali ked sa spustilo mlieko...to je ťažko povedať každá žena to ma inak ale neznamená to ze nebola ovulka neboj
@vyhuelka drzim palce moje zlate 😉 my sa ideme sup sup posnazit 😉 baby ale tie mesiace ako rychlo utekaju nam uz sme snazilky januarovky 🙂
@michaella17 ahoj moja, ja som dnes ako bez duše... včera sa mi kamarátka priznala že ide po potrat, som z toho hotová.... niekto robí deti ani nevie ako a nechce ich a čo my? 😩😩😩 mám pocit, že tento mesiac budem rovnako sklamaná, je to nefér 😩😭 manžel dneska do mňa rýpe že či vôbec žijem... je to strašné toto... bodaj by to každej z nás vyšlo!!!!! Nič iné si neprajem 🙏🏻❤️
Ahojte som tu nova a prosim o názor. 16.12 som absolvovala laparoskopiu a odstranili mi pravy vajcovod kvoli Mimo.nerobili mi ziaden zasah do maternice lebo nebolo treba takze žiadna kyret.kedy by som mala asi dostať menzes?a kedy sa mozem opat snažiť?jeden dr mi povedal ze za 2 mesiace a druhy ze kľudne môžem aj za mesiac keďže mi nerobili zasah do maternice. Prosim mate niekto skusenost ?
ahojte už tyždeň ma boli v podbrušku občas jemne pichanie potom tlak potom nič a neskor bolest netrva to dlho ...nevoľnosť mám väčšinou večer a ráno...čítala som rôzne články len sa chcem opýtať na názor vďaka 🙂
@miska71191 ahoj, podľa toho ktorý deň cyklu si, či ti mešká MS, a veľa iných faktorov, skús sa rozpísať 🙂
Tak zlatickA ako ?
@alilka ja som dnes 11 DC... ale robila som si ovu test aj vcera aj dnes a zatial nic. Meram aj bazalku,zatial je taka skoro rovnaka ... tak podrobne som sa tomu zacala venovat az tento mesiac,tak dufam,ze budem vediet spravne urcit,kedy je uz spravny cas😄 a ta folikometria je co? Tam si sa sama pytala alebo ta tam doki poslal?
@milasik10 gynekolog ty povie kedy budes mat ovulaciu je to presnejsie ako test co kupis v lekarni..ja tam chodim kazdy 3den som v 17dc a ma 22mm
@sevcikovaanna co ma 22mm ? Folikul? Nepocula som o tomto nikdy... a moj doki vie,ze sa snazime,mohol mi o nieco takom povedat🤔🤔🤔

@alilka Mno zatial som este nedostala...na teste vidim nieco slabulinke ale uvidim co a ako...😉 Ak nie,tak nie...kupila som si Inofolic a som odhodlana to dat v prvych mesiacoch dalsieho roka...👍
Vsimla som si ze si dostala...ze si tu pisala...mrzi ma to...☹