Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@ewelin262 Fiha, vyzera to slubne 🙂
@mona12071 Tak ak budes mat opat chlapca a ja opat dievca, tak mozme vymenit :D
@tygricatko
strains by som tuzla po dievcatku ale hlavne nech je zdravucke mala som 2 cisarske toto by bol treti
Ahojte babenky, ale sa to tu nazbieralo, neviem, ktorá z vás napísala že ma ružovkavý výtok, myslím, že je to fajn znamenie lebo moja kamoška to mala tiež veľmi bola smutná že zase nič no ale nakoniec z toho boli // 🙂
Mna už veľmi prsty pálili robiť si test ale bol by zbytočný, skúšam na to nemyslieť ale takto o týžden budem už múdrejšia 🙂
Všetkým nám tu želááám nájsť a dať našim mužíkom ten najkrajší darček pod stromčeek !!! 🙏🍀
@michaella17 ahoj a ktorý den si? ja 23dc a tiez by som uz najradsej testovala 🙂
@michaella17 ahojky aj my tebe drzime len a len tie //
@mirka209 Miri 22DC 🙂 pravdepodobne 8 DPO a možno aj 10ty tento mesiac som si ovulkou nebola taká istá :( ale lekar povedal že obdeň je to najlepšie :D
A aby som nezabudla my sa snažíme o prvého drobčeka :(
@michaella17 veru, to by bol dárek ako sa patrí 😍 môj chlap chce veľmi druhé babatko, jednú 9 ročnú čerticu už máme 😈😀 a minulý mesiac bol dosť sklamaný, lebo už už to vyzeralo, že bude babatko, aj meškala ms, no nakoniec som zistila podľa BT , že som mala len posunutú ovulku, tak sme sa nejako netrafili, tak mu chcem dať takýto darček... aspoň začiatkom roka, viac.menej, lebo tak nejako mi má prísť aj ms a 7.1. mám narodeniny, tak by to bolo o to krajšie, keby sa zadarilo 🙏 držme si palce všetk tu!!!!!!
meriate si aj bazálnu teplotu? alebo to nechávate na náhodu? ja som sa na to dala ale zatial len prvý mesiac tak uvidíme 😊
@adria88 ja si meriam tiež, ja mávam pravidelne 28 dňový , sem tam pride o den skor alebo neskor ale tento mesiac som si zacala robit ovu testy na 13ty den a boli negativne tak neviem.. teraz som 22dc a bazálka sa mi začala zvyšovať včera bola 36,8 a dnes už 37 tak uvidíme po pár dňoch či zacne klesat a pride mrcha alebo ostane hore a mrcha da pokoj na 9 mesiacov 😊
kočky, aj ja sa pridavam, som este len 6DC, 5 tyzdnov po kyretazi, cakanie nekonecne...ale verim, ze to zase vyjde na prvy sup a na silvestra budu // 😇
@mona12071 Aj ja mam za sebou dve sekcie. Ake mas velke deti..? 🙂
@mona12071 Prave pozeram, ze si uz vek pisala 🙂 ja mam 5 a 2 🙂
Ahojte, aj my sa snažime o druhé babatko 🙂 akurat mam plodne dni, nemerám teplotu ani nerobim ovulacne testy, tomu sa chcem vyhnut, a mrcha ma dojsť 23. takže na Vianoce testujem 🙂 držimm vsetkym palce.... a este keby moj muž nie je taky spachtoš tak by to olo lahšie :D :D
@michaella17 drzim prsty o to viac ked ide o prve...my mame doma 3r.betara 🙂 o tyzden testujeme 🙂
@tygricatko a ako sa citis mat tretiu sekciu?
@mona12071 Tehotenstva som mala pohodove. Regeneracia najma po druhej sekcii bola hotova katastrofa, ale za to bejby mi to stoji 🙂 Chvalabohu mam uzasnu schopnost regeneracie, takze jazvu mam peknu. Tak v mene Bozom 😀 Ty mas strach..?
my sa snazime od konca leta a dufam, ze sa to podari aspon cez Vianoce...
Baby, napadla ma taka vec, co je to vlastne snazenie sa? - kolko krat za mesiac? Prve dieta sa nam podarilo na prvy krat, tak sme trosku prekvapeni, ze to zrazu nejde tak lahko 🙂 Tak skusame len tak vselijak - ,,ked sa pritrafi" ...nie vyslovene kazdy den, skor raz za tyzden a to je urcite malo... bohuzial ,teraz tak malo, lebo mame kopu starosti a nahanaciek, preto sme tak poskromne na tom posledne dva mesiace 😀
teda som sa chcela opytat, kolko krat za mesiac skusate vy? neorientujem sa vyslovene na plodne dni, ani nejaku teplotu, to som este nenastudovala, to este neovladam 😀
@tygricatko mala som komolikacie ale nebojim stoji to za to

@tygricatko ja mam dvoch chlapcov 😊