icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

bea0802
5. jan 2017

@alilka vôbec nemaj strach zvladnes to určite a ako porodis na injekcie si ani nespomenies a celkovo cele tehu vieš ze to pre niekoho robíš ano nehovorím vela krát som si poplakala po injekcií ale nevadí pomáhajú a to je podstatné ! Veľmi ti drzim palce zvladnes všetko ! ....a napr moja kamoska si pichala cele tehu 1xdenne 0.3 neskor do nôh a ju to tam vôbec nebolelo 😉

alilka
5. jan 2017

@bea0802 ďakujem 😉 no o to do nôh som veľa čítala..A že to neboli .Ba dokonca do lýtok si ženy pichali..Iuuchhh 😎😎

petinka83
5. jan 2017

@miselar Ahoj, presne aj my prve na prvy sup a teraz uz od septembra cakame na //.

bea0802
6. jan 2017

@alilka áno to aj ja som čítala aj to ze do lýtok ....no mňa nohy boleli najviac prva pohoda a potom bolelo a bolelo a samé krvavé podliateniny tak neviem či sme blbo pichali ....ale to už je jedno 😂

milasik10
6. jan 2017

@alilka no ako? Testovala si dnes? Ja ano ,ani ducha na tom teste nevidim ☹️teplota mi dnes klesla trosku... pred ovu by asi aj mala klesat sa mi zda

alilka
6. jan 2017

@milasik10 ešte som netestovala..Nestihla som ale určite budem testovať 😁 mne tiež trocha bt klesla,včera 36,5 dnes 36,4..Fuu to neviem či ma klesnúť..A včera si mala aspoň ducha?

milasik10
6. jan 2017

@alilka tak vcera som testovala este s dr.max testami s ja tam vidim trosicku takeho male ducha (Caspera 😀) dnes som uz testovala s tymi novymi a tam vobec nic

alilka
6. jan 2017

@milasik10 tak LH hladine ti stále kolíše..Tak aj tým to môže byť..Ja som zvedavá na môj..Tam o hodinu asi spravím..A testovala si teraz poobede?

alilka
6. jan 2017

@milasik10 tak kuk môj dnešný ovu test..vrchny hore dnešný dole..Ešte slabšie ako včera 😁😁

milasik10
6. jan 2017

@alilka hmmm, no ja som asi predvcerom mala taku slabu ciarocku ako ty na vrchnom... a dnesnu som nemala nic vobec...ziadna nebola :( testovala som o 13.00 . Lepim a zapisujem si ich poctivo ,takze potom po cykle uvidim priebeh

milasik10
6. jan 2017

@alilka len som dost prechladena,beriem sinupret a aj cmulacky na hrdlo.. dufam,ze to nema na to cele ziaden zly vplyv... dnes som v profile jednej baby videla,ze brala ACC - to je na uvolnenie hlienov... a ona to brala na uvolnenie posvoveho hlienu 😀 ak to ma fakt nejaky efekt,tak aj sinupret co beriem ja je na uvolnovanie hlienov 😀😀

alilka
6. jan 2017

@milasik10 no moje sú trocha silnejšie ako na foto ale zatiaľ o ničom sú 😂😂 ja nelepim len tak nechávam zatiaľ ale BT som sa rozhodla že budem písať aspoň na papier..Moznooo ,😂😂😂

milasik10
6. jan 2017

@alilka nemas v mobile aplikaciu menstruacny kalendar? Taka ikonka knihy s kvietkom... tam sa da vsetko pekne sledovat,zaznamenavat teplota ... a samo ti to vytvara pekny graf 🙂

alilka
7. jan 2017

@milasik10 mám tu aplikáciu už dlhšie a som s ňou max spokojná..Ale že aj na BT graf tam je to som netušila. 😁😁 Idem kuk 😁 tak a ďakujem za radu 😉

mona12071
autor
7. jan 2017

Dobre ranko babenky .Tak napiste kazda kedy mate mat ocakavanu ms nech vieme ktorej budeme drzat palecky prvej .
Moja ma prist 19teho

milasik10
7. jan 2017

@alilka len musis ju mat aktualizovanu. V kalendari ku kazdemu dnu zadavas teplotu a potom na hlavnej obrazovke je prehlad- a tam si prepinas...je tam aj teplota😉

milasik10
7. jan 2017

@mona12071 moja by mala prist ako "darcek" k narodeninam, teda 24.1. 😁

alilka
7. jan 2017

@mona12071 moja 24.1 ale budem dúfať že nepríde..😁 zatiaľ ešte len očakávam ovu 😊

alilka
7. jan 2017

@milasik10 už som zapísala teploty ku každému dňu ale graf mi to akosi neurobilo 😁😁 snáď to nájdem..😁 ja inak dnes BT 36,7..Takže mi vstúpila o 0,2..Neviem čo to..Ale tak včera sme si dali sampus s drahým tak možno aj to či to neurobilo..Neviem..Alebo žeby sa už blizila ovu??Ty testujes dnes?

milasik10
7. jan 2017

@alilka joj neide mi nahrat foto z mobilu...som ti urobila screenshot grafu v appke...ale pojdem o chvilu na pocitac,tak to skusim z tamade...mne teplota zacala dajako klesat,predvcerom 36,56. Vcera 36,49 a dnes 36,42 ...zeby sa blizila ovu ?? Budem testovat,len neviem o ktorej lebo ideme na obed k rodicom a neviem o ktorej sa vratime

alilka
7. jan 2017

@milasik10 tak ja som z toho šiši..mne vstupa,tebe klesa.. 😁😁 ale podľa toho čo som čítala ak som to správne pochopila bt by mala pred ovu začať vstupy a keď je 3dni vstupnuta to znamená že bola ovu..A potom až do príchodu mt by mala ostať hore..😊 ale tak ja som v tom taký "profik" asi ako aj ty 😊 nevadí vyjdeme nejako z toho..😁 ja mám dnes aj silnejší hlien,taký presvitno vodnato biely,ale ešte sa nenatahuje..😃 viem že existuje aj akási metóda podľa krčka maternice,ale neviem ako to funguje..Ja mám teraz krcok úplne ďaleko a mäkký 😊😊

milasik10
7. jan 2017

@alilka tak na tej prvej fotke je zakladna obrazovka a tam ked kliknes na prehlad, tak vies si posuvat medzi menstruaciou, stykom, teplotou...a tam by si mala mat ten graf. Druha foto je moj graf...ale asi to zobrazenie aplikacie zavisi od mobilu, lebo viem, ze moja kamoska ma tiez ine menu... co sa tyka ovu, tak ja som zase niekde citala, ze posledny den nizkej teploty znamena, ze nastane ovu. T,j, ak mas jeden den napr 36.5 a potom ti stupne na 37, tak vtedy by mala byt ovu ... nevadi, sak testujem aj testami, tak snad to nejako zosuladime a prideme na ten system :D

bea0802
7. jan 2017

@mona12071 ja čakám teraz medzi 10-12.január tak smäd už nič nepríde 🙂

bea0802
7. jan 2017

*snáď

alilka
7. jan 2017

@milasik10 ja z toho vôbec neviem vyst..Ten prehľad ja tam nemám.. Aspoň ti nikde nevidím 😊 aj tvoja úvodná stránka vyzerá inak ako moja..Ale zvieratko m aj ja toto 😁😁

milasik10
7. jan 2017

@alilka hmm,tak skus aplikaciu MM mobile...to je vlastne fertility friend,som videla,ze vela dievcat si prave tam robi graf. Akurat,ze je to v anglictine...ale ak vies aspon trosku po ang,tak nebude problem🙂

alilka
7. jan 2017

@milasik10 hmm nebudem riešiť graf..Skúšala som raz jednu aplikáciu ale nevedela som z nej vyst tak som sa na to vybodla 😂😂 ak by som to mala v tom menštruácnom kalendári tak hej ale inak neriešim 😂😂 budem si len zapisovať..Možno máš ty novšiu verziu ..Neviem..Dlho to už máš?,ja cca 8,9 mesiacov to použivam

milasik10
7. jan 2017

@alilka fuha,ja uz par rokov. Ale striedala som viac mobilov,na kazdom to ukazovalo inak... a vies,teplotu a ovulaciu som nikdy predtym neriesila,takze neviem ti povedat,ci som to tam mala aj predtym 🤔😉

vyhuelka
7. jan 2017

@mona12071 ahoj, mne má prísť okolo 12.januára... mám pocit že zas príde 😒