Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@alilka len som dost prechladena,beriem sinupret a aj cmulacky na hrdlo.. dufam,ze to nema na to cele ziaden zly vplyv... dnes som v profile jednej baby videla,ze brala ACC - to je na uvolnenie hlienov... a ona to brala na uvolnenie posvoveho hlienu 😀 ak to ma fakt nejaky efekt,tak aj sinupret co beriem ja je na uvolnovanie hlienov 😀😀
Dobre ranko babenky .Tak napiste kazda kedy mate mat ocakavanu ms nech vieme ktorej budeme drzat palecky prvej .
Moja ma prist 19teho
@milasik10 už som zapísala teploty ku každému dňu ale graf mi to akosi neurobilo 😁😁 snáď to nájdem..😁 ja inak dnes BT 36,7..Takže mi vstúpila o 0,2..Neviem čo to..Ale tak včera sme si dali sampus s drahým tak možno aj to či to neurobilo..Neviem..Alebo žeby sa už blizila ovu??Ty testujes dnes?
@alilka joj neide mi nahrat foto z mobilu...som ti urobila screenshot grafu v appke...ale pojdem o chvilu na pocitac,tak to skusim z tamade...mne teplota zacala dajako klesat,predvcerom 36,56. Vcera 36,49 a dnes 36,42 ...zeby sa blizila ovu ?? Budem testovat,len neviem o ktorej lebo ideme na obed k rodicom a neviem o ktorej sa vratime
@milasik10 tak ja som z toho šiši..mne vstupa,tebe klesa.. 😁😁 ale podľa toho čo som čítala ak som to správne pochopila bt by mala pred ovu začať vstupy a keď je 3dni vstupnuta to znamená že bola ovu..A potom až do príchodu mt by mala ostať hore..😊 ale tak ja som v tom taký "profik" asi ako aj ty 😊 nevadí vyjdeme nejako z toho..😁 ja mám dnes aj silnejší hlien,taký presvitno vodnato biely,ale ešte sa nenatahuje..😃 viem že existuje aj akási metóda podľa krčka maternice,ale neviem ako to funguje..Ja mám teraz krcok úplne ďaleko a mäkký 😊😊
@milasik10 http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p... skús precitat
@alilka tak na tej prvej fotke je zakladna obrazovka a tam ked kliknes na prehlad, tak vies si posuvat medzi menstruaciou, stykom, teplotou...a tam by si mala mat ten graf. Druha foto je moj graf...ale asi to zobrazenie aplikacie zavisi od mobilu, lebo viem, ze moja kamoska ma tiez ine menu... co sa tyka ovu, tak ja som zase niekde citala, ze posledny den nizkej teploty znamena, ze nastane ovu. T,j, ak mas jeden den napr 36.5 a potom ti stupne na 37, tak vtedy by mala byt ovu ... nevadi, sak testujem aj testami, tak snad to nejako zosuladime a prideme na ten system :D
*snáď
@milasik10 hmm nebudem riešiť graf..Skúšala som raz jednu aplikáciu ale nevedela som z nej vyst tak som sa na to vybodla 😂😂 ak by som to mala v tom menštruácnom kalendári tak hej ale inak neriešim 😂😂 budem si len zapisovať..Možno máš ty novšiu verziu ..Neviem..Dlho to už máš?,ja cca 8,9 mesiacov to použivam

@alilka vôbec nemaj strach zvladnes to určite a ako porodis na injekcie si ani nespomenies a celkovo cele tehu vieš ze to pre niekoho robíš ano nehovorím vela krát som si poplakala po injekcií ale nevadí pomáhajú a to je podstatné ! Veľmi ti drzim palce zvladnes všetko ! ....a napr moja kamoska si pichala cele tehu 1xdenne 0.3 neskor do nôh a ju to tam vôbec nebolelo 😉