Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@michaella17 vzdy mi chodila ms ako hodinky.ale nic ma neboli to nechapem.ani prsia, ani brucho absolutne niiic 😐😐
@mimi_3 , je negatívny podľa mna ale ten prvý bol pozitívny, a minulý mesiac si mala pozítivny test a po 8 dnoch prišla mrcha? zlatko ja som čítala, že tehotná si bola ale odišlo to , na ak je všetko v poriadku už další krát by sa to stať nemalo, bola si s tým u lekára? podľa mna skus test pondelok ak nepríde , a ešte asi by som šla k lekárovi s tým lebo nato sa dávajú lieky aby sa to udržalo... podľa mna si tehotná!
@michaella17 niee zle si citala to nie je moj pripad.mne este nikdy nemeskala ms toto je prvykrat. Od augusta sa snazime. Ms nikde stale a dnes rano zase negativny test :(
Jaaaj tak, tak prepac no tak pokial nepride mrcha je tu stale vysoke percento ze si tehu! 🙏 niektorym zenam az tyzden po meskani vysiel duch ako som citala ... Zlatko velmi ti drzim palce aby to vyslo !!!!
@mimi_3
Ahojte baby, som dnes 3DC 😒 ale v prvý deň som mala iba slabé krvácanie, normálne zo mňa leje ako po zabíjačke! Včera (2DC) skoro žiadna krv, iba sem tam, ani tampón som nemusela mať a chodila som s hajzlákom medzi nohami 😂 dnes mám tampón iba pre istotu ak by sa mi predsa tá krv spustila lebo cestujeme autom... má z vás niektorá podobnú skúsenosť?
A ostatným snažilkám prajem nech nám to už konečne všetkým výjde 😍🙏🏻😊
Tak ako ste na tom ?
Ja som 12 dpo ale citim ze mrcha pride
ja dnes 33 DC..ms 5 dní mešká.. a test niiič 😖 už som zúfaláááá....... 😢
Ahojte dievcata, idem do k Vam po radu...chcela by som mat babatko, moj cyklus je 33 dni, dnes som 38 dni takze 5 dni meska...testy som robila uz od soboty. Prva fotka je test v sobotu, zda sa mi ze je tam slaby duch, druha fotka je z dnesneho rana je to rapiclear a vysla mi tam taka priesvitna ciara, vidno ju aj na fotke, o neviem ze ci to moze nieco znamenat alebo nie:(
Digitalne ukazu ovela neskor baby
Aj Ja si myslim ze je naj napad ist k dr
@majus31 majus ja som to na tych testoch videla hned jak som si ich pozrela a podla mna si tehu 🙂 rob testiky kazde dva dni a ked tak sla by som v pondelok na krv 😉
no baby tak ja hlásim 1 DC.. 🙄😕

@ mimi_3 No zlatko, tak uvidíš počkaj ešte dva dni ... a chodila ti MS ako hodinky ? ak áno tak podla mna si určite tehu.. niektoré testy nezachytia takto skoro a npríklad niektorým ženám vyjde z ranného moču negatívny a poobede pozitívny.. sme rôzne 🙂