Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
Prosim vas mate niekto skusenost kedy sa ma dostať prva menstruacia po mimomaternicovom po laparoskopii po odstraneni vajcovodu
No pekná zbierka😀 tak teda budem skúšať každý deň a uvidím 😊 je lepšie robiť neskôr? ja som robila o 4tej poobede 😊
Taktiez sorry niekedy pisem ako madar pretoze tel ma anglicku klavesnicu a Ja pisem po slovensky vlastne len tu haha
Tak ms prisla ako hodinky .Tak hlasim 1dc
Baby ja som dnes 7 DC, nech si hovorí kto chce čo chce ideme skúšať bždy keď bude príležitosť 😂 minulý cyklus to bolo každý druhý deň a nič z toho... takže tento mesiac ma bude bolieť podvozok 😂😂😂😂 ešteže robím aj nočné a tam budem oddychovať 😂(dúfam že som vás aspoň trošku pobavila takto na ráno 😂😘)
@vyhuelka haha ty si blazoon 🙂 ale tak to ma byt a hlavne z vasnou ;-D su to ti nasi chlapi stastni muzi o sex nudzu nemaju 😀
@lala1501
@michaella17
@soncita22 babule tak nám držím palce, uživajte si 🙂 raz to musí prísť 😉
ahojte baby mam otazocku dnes som 12dc robila som si ovu ke tam slaba ciarka ako bola aj vcera ale vytok mam uplne priesvitny vodovy ako ma byt cez ovu vcera som mala hustejsi dnes je uplne iny.. moze byt podla vas ze mam ovu aj ked mi ju test neukazal?

@mona12071 no nevadí 😕 nezúfame, nevzdávame sa... pokračujeme ďalej 🙂🙂