Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@kristi14 tak doktor povedal,ze testy zvyknu klamat dakedy..resp. Sa vajicko neuchytilo poriadne... s vyplavilo sa s ms... a ms mi meskala 8dni... dokonca 2 testy mi vysli poz... jeden digitalny a jeden obyc... lenze radost vystriedal smutok,preto nechcem dopadnut zase tak isto
ach jaj 😔 ale hadam tento krat sa nic take nestane a tehu testy budu pozitivne a mrcha nepride
@milasik10 zlatkoo nechcem vzbudzovat v tene ziadne nadeje ale ak sa ti toto stalo raz na druhy krat by malo uz oplodnenie vyjst pretoze telo je uz na to pripravene citala som to na nejekej stranke kde lekar pisal preco boli tehu testy pozitivne a prisla mrcha.. Ja som 33DC ale tiez nemam odvahu urobit test preto nemam ani doma tiez sa bojim sklamania ☹
@michaella17 to cakanie je strasne...😄aj by som chcela vediet ale sa aj bojim...a meras si aj bazalnu teplotu?
@milasik10 presne aj ja chcem vediet ale bojim sa toho ako certa lebo to bude slzave udolie spojene s tym ze preco mi meska a co ak nieco ine je za tym meskanim ak nie tehu... Radsej na to ani nemyslim nie nemeram urobila som si zopar ovu testov asi 3dni do zadu a ciarka bola takmer rovnaka takze ja som debil uz zo svojich hormonov ☹ ty si merias??
@michaella17 hej meram,ale iba prvy mesiac a neviem ako by to malo byt s teplotou...mala som vysoke hodnoty,teplota stupala,potom teochu klesla a dnes znova stupla...tak som z toho jeleň 😄
@milasik10 myslim ze toto je dobree znameniee 😉 ked stupla mrchu ani necakaj 😉
@michaella17 uvidime,rano skusim test a uvidime🙂 skus aj ty..ved uz to aj tak nezmenime a aspon budeme vediet na com sme👍
@milasik10 milacik ale ja ziadny nemam doma a u nas maju len woman secret a ten mi v 29DC dnami urobil slabucku ciarku ale tomu neverim 🙂 ale kazala som muzikovi aby dnes kupil v meste a zabudol takze az zajtra vecer ak nezabudne budem mat .. A tebe drziiim silno palce aby boli \\.🙏
@michaella17 dakujeeeem,dam zajtra vediet🙂 aj tebe drzim palceky...🙂
@mona12071 ano,vzdy o 5.00... tak ja uz nechapem 😄 tolko rokov sme si davali pozor aby naaaaahodou nieco ...a teraz ked chceme ,tak to nejde.. a clovek si myslel,ze tak malo k tomu staci😄 ale zvlastne,lebo presne som vedela kedy bola ovu...aj vitaminy som jedla a nic..a pri tom nemam ziadne zdravotne problemy
@michaella17 tak daj vediet ako si dopadla 🙂 mna uz pobolieva brucho,takze mrcha je na ceste 😩
@milasik10 jasne dam a ty si si preco urobila woman secret? Lebo ja som neho velmi dobre ohlasy nepocula, preto svojej ciarke ani neverim a je to iba kanal podla mna ..
baby no som mimo 😂 dnes som 17dc pred
@michaella17 tak lebo doma mam len woman secret alebo digitalny ClearBlue...a ked mi teplota klesa,tak pravdepodobne tehu nie som..preto som si nechcela vynicit ClearBlue...bol dost drahy a skoda ho🙄
@milasik10 tak to ano, tak sup nech pride mrskaa a mame novy cyklus 🙂 ja cakam na toho mojho chlapa s testom jak na spasenie som zvedava co kupil 😀
Ahojte dievcata zapojím sa k vam aj ja... dnes som 2-3. den co mi mešká MS. Príznaky vsetko ako pri tehu - prsia boleli viac ako doteraz (cca 8 dni viac, od vcera nie su az tak bolestivé ale citlivé), bruško nafúknuté a sem-tam bolesť, kríze dokonca občas tazoba na žalúdku ale aj včerajší a aj dnešné testovanie negatívne 😞 (Skúsila som 2druhy testov). Tak asi počkám den-dva a zájdem k doktorovi...
@ritak Ahooj vidím, že už jedno krásne dieťa máš, takže príznaky poznáš už aj sama na sebe 🙂 a zvykne ti meškávať ??

@milasik10 no tak super hadam nedojde 😊 kedy budes testovat? 😊 no ja som dnes 16dc a som zmatena lebo posledny ovu test som si robila piatok to som bola 13dc a bola uplne slaba ciarka cez vikend som netestovala lebo sa mi minuli a cez vikend mala byt podla vypoctov ovu.. a dnes som si kupila testy a druha ciarka je asi taka silna ako ty si mala na fotke den po ovu.. tak neviem teda ci ovu prebehla cez vikend alebo len bude zajtra skusim testnut znovu a uvidime 😊