icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

alilka
26. jan 2017

@milasik10 už sa mi to rozbehuje.ale akoby sa jej nechcelo 😁😁 zatiaľ spinim..

milasik10
26. jan 2017

@alilka nevadi,buduci mesiac je náš 😂😎

ritak
26. jan 2017

@kristi14 ja som si tak jeden mesiac odsledovala s testikmi a maly špunty uz behá, takze aj teraz po MS idem na to. Ms mi prisla na 5 den meškania - bolestivá, čudná doteraz po porode ok a teraz takto.

Držím prsty ✊

soncita22
26. jan 2017

Ahooooojteeee,dlho som sa neozvala! 😉 Dnes som uz 14 DC ale neviem nevien,ci z toho nieco bude...tento mediac uz druhe antibiotika...🤒 Mam sice Inofolic a partner uziva Folandrol,ale tak tie antibiotika to asi znicia vsak? ☹ Ci este mozem dufat?

kristi14
26. jan 2017

@ritak faakt? to je super ze sa ti takto podarilo 😊 my sa snazime od septembra ale ja mam cykli 26-28 dnove a bola som si ista ze ovu bude najneskor vzdy 15ty den a az teraz som zistil ze ju mam neskor vcera mi vysiel pozitivny ovu test a dnes som 19dc tak uvidime 😊 snazili sme sa aj predvcerom aj vcera a pre istotu aj dnes budeme 😀😊 takze uvidime ako to dopadne lebo mozno od septembra som sa teraz prvy krat trafila do ovulky 😊

alilka
26. jan 2017

@milasik10 veď tAk je 😁 nerobím si zatiaľ z toho ťažkú hlavu 😊😊

ritak
26. jan 2017

@kristi14 tak to vyjde, uvidis 😉

vyhuelka
27. jan 2017

Ahojte kočky, tak ja dnes hlásim 15DC a ovuláciu 😍😍😍 aj appka mi ukazuje, aj ju cítim... ledva sedím a keď sa postavím ani nehovorím 😂😂😂 včera aj predvčerom sme sa snažili, ešte skočím na manžela dnes, zajtra máme návštevu tak asi nič z toho a v nedeľu nočná 😒 dúfam, že to bude stačiť 😩🙏🏻

soncita22
27. jan 2017

@vyhuelka jeeeej,aj ja mam 15 DC! 🙂 Akurat ze ja sa velmi necitim na ovu...ale mame sexik kazde dva dni,tak hadam nam to vyjde...👏 😇 Testovat tento mesiac budem isto az vtedy,ked mi bude meskat...😔

vyhuelka
27. jan 2017

@soncita22 ja som mala včera slabú chvíľku ale dobre že soma nemám žiadne testy 😂😂😂 lebo minulú mrcvuu som mala takú niakú... iba jeden den trochu krvi, potom 2 dni špinenie tak som vtedy urobila test a samozrejme biely ako sneh 😒 a včera ma chytila panika, že čo ak.... no ale dnes cítim príval novej nádeje, keďže cítim ovu 😏☺️ ak bude meškať jednoznačne testujeme 👌☺️🙏🏻

michaella17
27. jan 2017

Ahojte babenky , chcela som Vám len ponúknuť či niektorá z Vás nemá záujem o inofolic kedže ja ho už nepotrebujem, rada posuniem aby pomohol aj inej z Vás , kedže som si kupila najváčšie balenie mám 38 sáčkov a aj s poštou ho pošlem za 20 eur, tiež mám aj vitamíniky Indol 3C, ale tie sú vhodne pre snažilky s PCO, ponúknem sa rovnako 20 eur aj s poštou, 60cps ešte neotvorené.

vyhuelka
27. jan 2017

@michaella17 a načo to je? Ten inofolic dopomáha k otehu? Žeby som vyskúšala? 🤔

michaella17
27. jan 2017

@vyhuelka tak mne zarucene ! A aj vela zenam pozri si diskusie na MK 🙂 mne to lekar hned dal ked som povedala ze chceme babo ..

milasik10
27. jan 2017

@michaella17 ahooj,a ako? Bola si uz u lekara? Bolo nieco vidiet?🙂

vyhuelka
27. jan 2017

@michaella17 a máš PCO? Čítam že to nie je dobré pri normálnom cykle, že mi ho može rozhádzať 🤔 uvidíme tento mesiac či to náhodou nevyšlo, potom sa chystám k lekárovi tak keď to ešte budeš mať ozvem sa 😉

michaella17
27. jan 2017

@vyhuelka tak podla ultrazvuku som mala ale podla hormonov nie ... Zlatko tak to nie je pravda lebo ja poznam vela zien a znamych co to brali aj bez pco ved tu je vela skupin o inofolicu a baby nemali pco ...

michaella17
27. jan 2017

@milasik10 Ahoj nie nebola mám ísť v stredu, to by mal byť 6tt asi podľa kalkulačky na nete 😀. No lekár mi nasadil duphaston už teraz aby sa bábenko udržalo. a ja sa citím fajn ale tehotná som to viem lebo bradavky mi tak stoja jak flinty :D to nepoznám a pobolieva ma niekedy podbruško a menzes nechodí a dufám, že ani neprídeeeee a bude všetko v poriadku a naša bublinka rastie 🙂 a ty akoo ??

soncita22
28. jan 2017

@vyhuelka Jasneee ze az vtedy...to je podla mna najistejsie! 😉 A ziaden stres,ja som teraz uuuuplne v klude,co sa tyka tehu...druhy mesiac mam Inofolic,priatel Folandrol a ostatne uz nechavame na nahodu! 🙂 Vcera bolo co-to,dnes sa dostavil hlienik,zajtra bude co-to...som plna pozitivnych myslienok tento mesiac! 🙂

milasik10
28. jan 2017

@michaella17 ahoj,ja som 4DC aktualne 🙂 inak mas este ten inofolic? Rozmyslam,ci si ho zobrat alebo nie. Ja som vybrala jedno balenie a uz nemam. Len som pocula,ze sa z neho pribera... nepribrala si pocas uzivania?

lala1501
28. jan 2017

@milasik10 ja ho beriem asi 2 tyzdne a predstav si ze som 2 kila schudla ani neviem ako😀

michaella17
28. jan 2017

@milasik10 Ahoj vieš čo vôbec nie, práveže som mala pocit že schudla.. Ja verím tomu že úprava stravy cvičenie a inofolic a bábatko príde.. Jasné mám ho ešte 🙂 a stravu som pritom upravila iba tak že žiadne pečivo a veľa zeleniny a nejedla som sladkosti a trošku cviky viac zamerané na panvu..

milasik10
28. jan 2017

@michaella17 tak teda vezmem si od teba ten inofolic... napisem ti spravu a sa dohodneme🙂

vyhuelka
31. jan 2017

Ahojte kočky, čo máte nové? Ako pokračujete? 🙂 ja som dnes 19DC... už sa to blíííži 😉🙏🏻

kristi14
31. jan 2017

Ahojte tak ja som dnes 24dc tak som zvedavá či mrcha dorazí ovu test mi vyšiel pozitívny ale až v 18dc čiže cyklus sa mi tento mesiac asi predlzi a do toho som plus ochorela ze od piatku som mala skoro 40 stupnove horucky takze nic moc uvidime 😔

bea0802
31. jan 2017

@vyhuelka ahoj tak ja som dnes 21DC neočakávam presne o tyzden na nase výročie svadby a zároveň moje narodky takže verím ze to vyšlo 😝😍 i ked citim ze ide mrcha ale robím sa ze to necítim 😂

milasik10
31. jan 2017

Ahojte,ja som 7 DC , tento mesiac to nebudem silit... skusime len okolo ovu a vtedy,ked bude chut 🙂 drzim vam vsetkym ✊️😘

soncita22
31. jan 2017

@vyhuelka Aj ja sooom 19 DC! 🙂 Uz sa nam to blizi veru...sa dockat neviem uz...inofolic mam uz druhy mesiac tak haaaadam pomoze...a aj priatel ma Folandrol...aj ten hadam pomoze jemu...😉
Aj ked neviem ako to dopadne,lebo za tento mesiac mam uz druhe antibiotika...🤒
Co povies,mozem este dufat?

mona12071
autor
31. jan 2017

Ja cakam na ovu

vyhuelka
31. jan 2017

@soncita22 sme v tom spolu 🙏🏻
Baby držím nám všetky palčeky 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍👌 veľmi by som sa potešila, aj mňa čakajú narodky tak dúfam že budú šťastné prešťastné 😍😍😍😍❤️

mona12071
autor
1. feb 2017

Ja mam dostat ms na vyrocie nasej svadby