icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

michaella17
8. dec 2016

@mirka209 dakujem 😉 tak urcite sa podari druhe ked uz mate fesaka maleho 😉

michaella17
8. dec 2016

@nelita02 my sme si tento mesiac uzivali jeden druheho cca 5x a bolo to tak kazdy druhy den zevraj nie je zdrave kazdy den.. No ale neviem som taka nesvoja a neista kedze som ale este nikdy nebola tehotna neviem ci ny som uz mohla na seba pozorovat nejake priznaky alebo nie lebo mne vlastne okrem bieleho vytoku nic nie je ...

miselar
9. dec 2016

@nelita02 ahojbmi sa tiež snažíme od konca leta.Tiez si nemeriam bazalku alenstiahla som si do mobilu apku menštruačný kalendár a tam mi ukazuje kedy mám plodné dni.No čo sa týka " snaženia,, tak cez neplodne obdobie tak cca dva krát z týždeň ale keď začína plodné obdobie tak každý druhý deň...vychádza to celé tak 10 krát za mesiac cca...snáď sa vám zadarí 😊

kristi14
9. dec 2016

ahojte baby tak dnes som 23dc a teplota klesla na 36,8 tak si myslim ze uz bude len klesať a mrcha príde škoda snáď budúci mesiac 😔😊

vyhuelka
9. dec 2016

Ahojte baby 🙂 my sa snažíme druhý mesiac, teraz som 25DC, cykly pravidelné 27-28 takže sa nechávam prekvapiť či kamoška príde 😂😂😂 (ne)očakávam ju v utorok-stredu, takže až vtedy budem testovať ak nepríde 🙏🏻 Držím nám palce nech máme tie najkrajšie Vianoce!

nikita32111
9. dec 2016

Ahojte baby my sa snažíme od augusta podarilo sa na prvý sup no skončilo to v 5tom tyzdni ... :( a od vtedy sa nam dako nedarí.. kiežby to vyšlo tento mesiac ☺️

bea0802
9. dec 2016

Ahojte baby tak pridavam sa k vám my sme sa začali snažiť tiež tento mesiac dnes som 22DC ...bude to naše druhe dcérka oslavuje 22.decembra 1 rocik bolo by to krásne zistiť ze ma na ceste surodenca + krásny dar pre manžela na vianoce ....mrchu NEočakávam medzi 13-15.december tak snáď nepríde 😉 drzim vám palce

vyhuelka
9. dec 2016

@bea0802 jeeeej, krásna rodinka 😍😍😍 držím vám palčeky! (Btw vaša svadba bola pre mňa tá najkrajšia z MS) ❤️

1236987
9. dec 2016

@bea0802 drzim palčeky 😃mne by mala dnes dorazit tak dufam ,ze uz ju 9mesiacov neuvidim 😂😂ale robila som si vcera test a bol negativny po obede som začala trochu spinit lakla som sa ze zacina ms ale nic tak dufam ze zajtra spravim test opät a budu tam // kolajničky . Tiez mame 2.5 rocneho synceka tak este by sme chceli sestricku ak sa podarí 😁Držím ti prsty ❤❤

modroocka86
9. dec 2016

@vyhuelka ja taktiez dufam ze nepride tiez budem tieto dni testovat dnes som 24DC ☺

vyhuelka
9. dec 2016

@modroocka86 tak nám už chýba len pár dní 😍 zvyčajne mávam tak týždeň pred MS kŕče v bruchu a teraz nič! Dúfam že to vyšlo, to by bol aký darček pre manžela 😍😍😍👌

bea0802
9. dec 2016

@vyhuelka Jeej ďakujem krásne za tak mile slová ...si veľmi zlatá 😘 drzim palce nech ti už žiadna mrcha nedôjde kedy máš dostať (teda nedostať ) 😝

bea0802
9. dec 2016

@1236987 waau super tak nech ti už nič neprichádza dnes ani najbližších 9 mesiacov 🙏 ..... Inak ja ked som čakala dcérku som to normálne dostala a večer ms skončila som utekala kúpiť test a hneď večer dve čiarky ....a kamoske sa objavili dve čiarky až po týždni meškania ....my by sme teraz chceli chlapčeka 😀 ale tak zase aj dcérke by som sa tešila staršia by mala partacku 😀

bea0802
9. dec 2016

@vyhuelka práve čítam tak očakávame približne rovnako ja čakám medzi utorkom-stvrtkom ....Jooj drzim nám silno prsty 😍

modroocka86
9. dec 2016

@vyhuelka ja tiez okrem bolesti prsnikov nemam ziaden priznak akurat mam chute ale to mam aj pred mrchou.Boze po nicom inom netuzim viac 😙Nech Nam to vide😊

1236987
9. dec 2016

@bea0802 drzim palceky ved to sice bol negat ale mala som den pred ms a nemusel to este zachytit len mam strach ze dojdu 😣😣😣aj ked prsia bolia podbrusko tiez krize detto ale tak ja uz nevirm ci to tak strasne chcem az si to namyslam alebo ci aj normalne mavam pred ms nieco z tohoto neviem maly vysiel na prvy krat cize ani som nevedela ale teraz sa konttolujem uplne asi az moc ale ako si uz pisala aj ty krasny vianocny darcek 😃😃😃teda najkrajší ❤❤❤

modroocka86
9. dec 2016

Baby potom napiste ako ste dopadli ☺

mona12071
autor
9. dec 2016

Dobre ranko bambule 🙂 ako sa dnes mame ? Ja nachystané deti do školy (aby som vás nesplietla tu v anglicku deti sú v škole od 4 rokov ) a ja do práce mám ráno 3 klientov a potom si zacvicim troska aj ja .Aky máte plán vy dnes ?

michaella17
9. dec 2016

Ahojte babule vsetky ako citam sme tu tak na rovnako ja som 23DC a zatial mi nic nie je tak dufam ze ziadne priznaky mrchy ani nepridu.. Ja dnes akurat idem na vianocny vecierok z prace, to zas bude vykrutit sa z toho ze nebudem pit len tak lebo nechcem...

vyhuelka
9. dec 2016

@bea0802 áno ja NEčakám začiatkom týždňa, takže nervozita stúpa 😀 bodaj by to vyšlo 🙂 nech má maličká čoskoro súrodenca 🙂

vyhuelka
9. dec 2016

@modroocka86 no o tých prsníkoch ani nehovorím 😀 tie ma bolia aj pred MS takže neviem posúdiť či je to iná bolesť :-/ ale bradavky mi v kuse stoja, o tom ako to bolí pomlčím, radšej chodím bez podprsenky 😀 manžel ma už ľutoval, že "však ti o chvíľu vyskočia" 😀

bea0802
9. dec 2016

@1236987 neboj vyjde to ale verím ti tie pocity a neboj nič si nenahovaras to sú bezne príznaky aj pred ms aj na tehu a ja verím ze v tvojom pripade to je z tehu už sa tesim zajtra na tvoj testik 😘....ja mam zase čudný pocit ze to dostanem neviem ani preco ...nám dcérka na druhy pokus vyšla možno prave preto mam ten pocit ze to na prvý krát nevyšlo ale vždy dufam a ak to tak bude vyletim z koze 😂

adria88
9. dec 2016

@mona12071 ahoj, no sranda, že od 4 rokov už do školy 🙂
ja dnes v práci, manžel tiež a keď vyberiem malú zo školy, pôjde sa trošku vianočkovať na Vianočné trhy, juuuj teším sa, milujem tú atmošku 😉

1236987
9. dec 2016

@bea0802 aby si nebola prekvapena 😀😀vsetky co sme tu a co chceme mimi si zasluzime ho mat 😀😀no aj ja aj sa bojim som taka nervozna len na wc beham ci nedosla ms ... dav vediet ako to teda dopadlo zajtra drzte palce vsetky 😀

bea0802
9. dec 2016

@mona12071 dobre ranko....jej žiješ v UK ja tam mam pol rodiny v akom meste si ?.....ja dnes žiadny speci plan s malinkou aktivity variť pratat ...mala som ísť večer cvičiť ale trénerka ochorela a mne sa samej nechce po tomto týždni...celý tyzden sme mali babyplavanie dobiehali sme minulý tyzden čo bola dcérka chorucka takže aspoň nohy vyložim večer namiesto fitka 😂 ty si zacvis aj za mňa 😘

bea0802
9. dec 2016

@michaella17 chod autom ak máš možnosť a vyhovor sa ze seferujes :-P drzim palceky nech to vyjde

bea0802
9. dec 2016

@vyhuelka tvoje bude prvé ? ....no v to dufam silno tehotenstvo s ňou som mala sice ťažšie a rizikové ale nevadí som pripravená to opäť podstúpiť nič krajšie neexistuje i ked mam strach už teraz stojí to zato a verím ze tentoraz to bude bez problémov keďže všetko od začiatku podchytime 🙂

bea0802
9. dec 2016

@1236987 haha normálne sa s tebou tesim si viem živo predstaviť s akou malou dušičkou chodíš nato wc 😀 presne tak zaslúžime si ho každá jedna takže dufam a verím ze to tu zaplavime tehu testami s // 😍

vyhuelka
9. dec 2016

@bea0802 áno veru prvé 🙂 síce som vydatá už vyše roka, ale chcela som ešte doštudovať posledný ročník a najprv sa zamestnať, čo sa mi podarilo, tak dúfam, že aj naše plány s bábom čoskoro výjdu a budeme rodinka 🙂

1236987
9. dec 2016

@bea0802 presne ale nieco mi hhovori ze to pride nevirm taky vnutorny pocit 🙄ale nadej umiera posledna ale vobec neviem ako som to mala pri malom len to ze som furt vracala a bolo mi zle potom dom bola na rizikovom a pribrala 30kil 😣ale stoji to zato