icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

soncita22
1. feb 2017

@mona12071 To by si mala inak pekny darcek k vyrociu...🙂 Take pekne //...😘 Budem drzat palceky nech ti to vyjde! 🙂

mona12071
autor
1. feb 2017

@soncita22 dakujem dufajme

mona12071
autor
2. feb 2017

Dobre ranko Tak dnes som 14 dc a dnes mi vysiel ovu test pozitivny co znamena ze ovu len pride .Takze moja ovu je neskor ako som si myslela .Normalne mon cyklus je kazdy mesiac ako hodinky 29 dni

kristi14
5. feb 2017

Ahojte baby tak dnes som 29dc mrcha zatial nikde a to ju mavam vzdy na 28 den ale ovu som mala tento mesiac az 18ty den takze je mozne ze sa mi posunula aj mrcha.. rano ma uz bolelo brucho som myslela ze prisla ale namiesto toho biely vytok a bradavky ma bolia dufam ze sa uz cim skor spusti nech je ďalsia ovulka 😀

vyhuelka
5. feb 2017

@kristi14 vuhuuuu, držím palčeky 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 nech nepríde... je možné že sa posunula ale nádej umiera posledná 😍🙏🏻👌 ja som dnes 24 DC, prsia ma bolia neskutočne, mám po nich samé žily čo som nikdy nemala takže ak sa mne milostivá nedostaví testujem budúci víkend 😍

bea0802
5. feb 2017

@kristi14 super to vyzerá nádejne 😍 veľmi drzim palce ....ja som dnes 26DC mrchu neockavam v utorok modlím sa nech nepríde 🙏

kristi14
5. feb 2017

@vyhuelka @bea0802 jaj baby zlate ste ale mna dnes cely den tak picha do laveho vajecnika ze mrcha sa spusti predpokladam nad ranom alebo zajtra.. uz som sa aj vyhadzala..zajtra som 30dc a kedze ovulka bola posunuta tak je pravdepodobne ze uz pride.. ale držim Vám palce nech Vás mrcha obíde a už len 2 čiarky na testiku budu 😊

mona12071
autor
5. feb 2017

Baby Dufam ze tento mesiac sa to jednej z nas podari

vyhuelka
5. feb 2017

@mona12071 minimálne jednej z nás! 🙏🏻😍👌 aj keď ja už začínam mať kŕče 😭😔😩

mona12071
autor
5. feb 2017

@vyhuelka nevzdavaj to

mona12071
autor
6. feb 2017

@vyhuelka no co ako moja ?

bea0802
6. feb 2017

Dobré ránko baby tak ja neočakávam zajtra už som to nevydržala a mám jemné čiarky modlím sa a verím že to vyšlo a že sme dostali ten najkrajší derček na naše výročie svadby a ja aj na moje narodeniny 😍 držte nám palce aby bolo všetko ok až do samého konca 🙏🤰 veľmi Vám držím palce nech sú tu samé pozitívne testy 😘

kristi14
6. feb 2017

@bea0802 jeziiis moja super gratulujem moc to je kraasa 😊 ja stale nic 😔 30dc dnes vecer bolesti aj dnes rano a stale len biely vytok uz som na nervy..

bea0802
6. feb 2017

@kristi14 dakujem pekne verim ze uz yiadna mrcha nepride .....a taktiez verim ze si v tom tiez ak ta potesim ja mam tiez vytok bolia ma prsia pocity uplne ako na ms uz od soboty mam a takto som to mala aj pri dcerke pocity tehu su na zaciatku uplne ako pocity na ms drzim silno prsty 😘

kristi14
6. feb 2017

@bea0802 ach moja toto je super fakt sa tesim s tebou 😊 no ale mna nebolia prsia prvy krat za posledny rok vzdy ma zacnu tak tyzden pred mrchou a tento mesiac ako zazrakom nebolia vobec iba bradavky trocha ale prsia nic 😔 no ved uvidime ak do piatku nepride tak v piatok spravim testik..

vyhuelka
6. feb 2017

@bea0802 jemineeeee 😍😍😍😍🙏🏻👌 Beuš gratulujeeeem 😍 tak sa s tebou teším! Nech krásne silnie! 🙏🏻👌😍❤️

vyhuelka
6. feb 2017

@mona12071 ešte neviem 🙂 mám dostať až 10teho takže ešte by bolo skoro na testovanie podľa mňa... najskor urobím test až v piatok, mám už jeden pripravený 🙏🏻

bea0802
6. feb 2017

@kristi14 neboj sa kým nemáš ms všetko je ok pri malej ma tiež len bradavky boleli trochu a potom už vôbec ani sa mi za cele tehu nezvacsili všetko bude fajn neboj sa a drzim palce nech už najbližších 9m nedostanes žiadnu ms 🤰

bea0802
6. feb 2017

@vyhuelka ďakujem krásne 😘❤ dufam ze bude silniet pri malej som už mala koľaje neskutocne tak toto ma trochu zneistilo ale je pravda ze teraz som mala neskôr ovulku podľa bolesti a mala by som byt 11-12dpo tak verím e všetko bude ok a už žiadna mrcha nepríde 🙏 verím ze sa ku mne pridas veľmi ti drzim palce 🙏😘😍

mona12071
autor
6. feb 2017

Gratuluuuuuuuujeeeemmmmmmm

vyhuelka
6. feb 2017

@bea0802 jooooj moja keby si mala pravdu bola by som najšťastnejšia 😍😍😍😍👌🙏🏻

kristi14
7. feb 2017

@vyhuelka ahoj moja no ako si?? ja som dnes 31dc a mrcha stale nikde iba biely vytok uz som na nervy lebo bolesti na mrchu mam uz treti den a mrcha nie a nie sa spustiť určite za tu sprostu chorobu a antibiotika co som brala minuly tyzden

vyhuelka
7. feb 2017

@kristi14 ahoj 🙂 no ja zatial 26 DC, test som ešte nerobila, ten skúsim až o dva dni 🙂 teda ak mrcha nepríde samozrejme 😉 (dúfam! 🙏🏻) mňa sem tam pobolieva podbruško, no uvidíme... čo je tento mesiac u mňa iné sú žily na prsiach... tak si naivne nahováram že to vyšlo (a keď nie tak budem mega nasratá)... ty si nekúšala test?

kristi14
7. feb 2017

@vyhuelka urcite to vyslo verim tomu 😊 nie neskúšala lebo ovu test som mala pozitivny az na 18dc takze viem ze aj za to sa mi mohol posunut cyklus, inak mavam pravidelne 28dnove.uvidim pockam do piatku dovtedy musi prist a ak nahodou nie tak spravim testik

vyhuelka
7. feb 2017

@kristi14 tak to si potom takých 11-12 DPO... dobre budeme testovať spolu 😍😍😍 ja sa chystám buď vo štvrtok pred mrchou alebo v deň mrchy- piatok 🙏🏻

kristi14
7. feb 2017

@vyhuelka no to hej moja ale možno ja testovať ani nebudem lebo mrcha dorazí v plnej sile 😀veď už 3 dni mam bolesti jak ked ide mrcha krize ma do toho bolia, vcera ma prehaňalo cely den a plus ako bonusik mam uz 2 dni taku migrenu ze koniec uz som ozaj vyčerpaná 😬

vyhuelka
7. feb 2017

@kristi14 no výborne... mňa tiež v sobotu v nočnej išla drapnúť migréna, nechcem si už však dávať lieky tak som si dávala len obklady :-/ lepšie ako nič ale aj tak som skoro zahynula... no uvidíme 🙂 tak ževraj tie bolesti pri tehu sú rovnaké ako na MS, ja neviem... takže nič nie je stratené 🙏🏻😍

1236987
7. feb 2017

Baby aj my sa stale snažime od novembra , dnes mam mat mrchu a zatial nic vzdy mavam aj den pred tym spinenie a zatial ani naznak , zeby bola nejaka sanca ze sa nam uz podarilo ? Zatial sa netesim nechcem byt potom sklamana lebo inak mam mierne bolesti brucha a krizov ako pri ms 😏

vyhuelka
7. feb 2017

@1236987 ak nepríde urob ráno test 🙂 a budeš vedieť na čom si... to čakanie je najhoršie, ja viem 😒

kristi14
7. feb 2017

Mňa tiež toto čakanie zabíja ked chce ta mrcha prist nech pride ale nech ma uz takto nenaťahuje lebo som na nervy 😀