Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
I ja som si robila test rapi clear a bol negatívny...a mrška nikde...tak teraz ešte čakám a uvidím cez víkend a testnem, no už iným testom...
Uvidime dievcata 😊 v piatok skusim rannym mocom este rapi clear lebo jeden mi ostal a ked mrcha furt nebude chodit tak skusim buduci tyzden ten mama test alebo ten digitalny clear blue ten je istotka 😊
@milasik10 no ja uvidím čo mi ukáže zajtra test ale mám vlastne ten istý problem tak sa posnazime dne a zajtra.Mne sa takto podľa ovulačných testov podarilo otehotneniet pred 4mesiacmi len som nanestastie potratila :(A s tou bazalnou teplotou ti bohužiaľ neviem poradiť nikdy som to nesledovala... Ale zase mám bolesti bruška pri vajecnikoch keď mám ovulaciu a ešte podľa cervikalneho hlienu a aj teraz mám všetky príznaky
@vyhuelka moja nič si z toho nerob ja som dnes 33dc a vcera som mala test negativny pritom mrcha nechodi toto je prvy krat v mojom zivote co takto neskoro nemam mrchu, bradavky ma bolia, krize, podbrusko potom ma prehana alebo neviem ist pre istotu 2 dni na wc plus migrena a mrcha nechodi.. dnes som si rano merala bazalnu teplotu a mala som zvysenu stale 36,8 tak ja neviem ci mojmu telu šibe alebo testu 😀
@vyhuelka aj mojim sesterniciam dvom robili si ked in tyzden meskala bol negativny a potom az po 10dnoch ukazal pozitivny takze este nic nie je stratene 😊 hej uz som totalne na nervy lebo vsetko ma boli nervozna som a mrcha nechodi.. nieze by som ju chcela ale rada by som uz vedela na com som a nie takto cakam furt a neviem 😬 neskusala moja vcera som si spravila jeden ten rapi clear o 12tej na obed a bol negativny. este mi jeden ostal tak ten skusim zajtra rano z prveho mocu a ked nic a mrcha cez vikend nepride tak skusim pondelok rano asi ten digitalny clear blue to by mala byt istota.
@kristi14 no budem ti každopádne držať palčeky 🙏🏻😍 ja som tiež zvedavá... tiež asi počkám či bude meškať či ako, má prísť zajtra 😒 bodaj by nechodila.. nemusela by... 🙏🏻🤔 no nič idem sa niečim zamestnať lebo ma asi picne keď nad tým stále rozmýšľam 😂😂😂 dokonca sa mi aj snívalo o tom ako som ráno testovala a že idem na wc a zabudla som sa vycikať do nádobky, až keď som bola vycikaná som si spomenula na test, no šľahlo by ťa z takéhoto sna 😂😂😂😂
baby no ja som uz na nervy dnes som 34dc mrcha nikde vcera som naschval pila cervene vino a nespustila sa. Bazalka sa drzi furt na 36,8 neklesa ale test z dnesneho rana je zas negativny tak ja uz neviem 😔

@1236987 4dni zatial ved ked nepride mrcha skusim buduci tyzden 😊