icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

kristi14
8. feb 2017

@1236987 4dni zatial ved ked nepride mrcha skusim buduci tyzden 😊

1236987
8. feb 2017

@kristi14 tak skus este pockat drzim silno palce nech to vide 😃😃Neboj podla mna to test este nezachytil

milasik10
8. feb 2017

@kristi14 gs mama test pohladaj... mne dva mesiace dozadu ten ako prvy ukazal... a potom clearblue,ale ten je drahsi

sunshine36
8. feb 2017

I ja som si robila test rapi clear a bol negatívny...a mrška nikde...tak teraz ešte čakám a uvidím cez víkend a testnem, no už iným testom...

kristi14
8. feb 2017

Uvidime dievcata 😊 v piatok skusim rannym mocom este rapi clear lebo jeden mi ostal a ked mrcha furt nebude chodit tak skusim buduci tyzden ten mama test alebo ten digitalny clear blue ten je istotka 😊

1236987
8. feb 2017

Skusala som aj ja cca 15 min dozadu sla som do tej lekarne nakoniec co myslite?

lala1501
8. feb 2017

@1236987 je to tam😉

1236987
8. feb 2017

@lala1501 myslis zatial mi meska 2den ale robila som ho teraz vecer skusim este piatok rano ak nic bodaj by si mala pravdu

lala1501
8. feb 2017

@1236987 urcite je tam druha ciarka ,tak uz nech len tmavne🙂

1236987
8. feb 2017

@lala1501 dakujeeem inak di ma potesila 😃

kristi14
8. feb 2017

@1236987 je to taaam super 😊

1236987
8. feb 2017

@kristi14 dufam vyskusam este v piatok na lacno dufam ze to neni nejaky chybní test

kristi14
8. feb 2017

@1236987 neni urcite to je duch slabyyy uz to bude len silnieť 😊

1236987
8. feb 2017

@kristi14 dam vediet v piatok ci ste sa nemylili a drzim palceky a dufam ze aj ty budes mat // 😃😃sa bojim aj tesit aby to ozaj tak bolo

milasik10
8. feb 2017

Baby,mali ste niektora ovulacne testy dva dni po sebe rovnako silne??? Minuly mesiac som mala jeden den silnu ciarku a potom slabla... ako to je mozne? Kedy akoze bude ovu? A teplota mi dnes stupla....takze nechapem

mlenna15
8. feb 2017

@milasik10 ahoj asi je to možné, pozri na moje testy 🙂tebe vychádza na 14deň tak ovulacia by mala prebehnúť do 12-48 h.Tak šup do postele 🙂

milasik10
8. feb 2017

@mlenna15 ahoj,vcera sme sa snazili,lebo vcera boli silne ciarky ale urcite sa posnazime aj dnes... len teraz neviem ked dnes si take iste ciarky,ci ovu nebude az zajtra... ale zase teplota vystupila a to by mala vystupit po ovu.... 🙄

mlenna15
8. feb 2017

@milasik10 no ja uvidím čo mi ukáže zajtra test ale mám vlastne ten istý problem tak sa posnazime dne a zajtra.Mne sa takto podľa ovulačných testov podarilo otehotneniet pred 4mesiacmi len som nanestastie potratila :(A s tou bazalnou teplotou ti bohužiaľ neviem poradiť nikdy som to nesledovala... Ale zase mám bolesti bruška pri vajecnikoch keď mám ovulaciu a ešte podľa cervikalneho hlienu a aj teraz mám všetky príznaky

milasik10
8. feb 2017

@mlenna15 juj,tak to mi je teda luto :( ano,ja mam tiez priznaky...len keby som presne vedela,kedy je ten spravny cas... aj minuly mesiac som testovala,vedela som kedy bola ovu,snazili sme pocas toho ale nevyslo to :(

mlenna15
8. feb 2017

@milasik10 hm to ti verim !Idem..
.A ako dlho sa snažíte ?ak viac ako rok mala by si ísť na konkrétnejšie vyšetrenie (folikulometriu a priechodnost vajcovodov)

milasik10
8. feb 2017

@mlenna15 snazime sa treti mesiac... ale uz ma nebavi stale merat teplotu a vsetko sledovat...😒

vyhuelka
9. feb 2017

Ahojte babule, tak dnes 28DC, test samozrejme ukážkovo negatívny.... už sa na to nemôžem pozerať.... a to som si myslela že tento mesiac to už fakt vyšlo.... 😩
A @bea0802 k včerajším narodeninám všetko najlepšie 😍👏🏻🎊🍾

kristi14
9. feb 2017

@vyhuelka moja nič si z toho nerob ja som dnes 33dc a vcera som mala test negativny pritom mrcha nechodi toto je prvy krat v mojom zivote co takto neskoro nemam mrchu, bradavky ma bolia, krize, podbrusko potom ma prehana alebo neviem ist pre istotu 2 dni na wc plus migrena a mrcha nechodi.. dnes som si rano merala bazalnu teplotu a mala som zvysenu stale 36,8 tak ja neviem ci mojmu telu šibe alebo testu 😀

vyhuelka
9. feb 2017

@kristi14 no ty kokos... ale tak zas na druhej strane moja kamoška mi hovorila že jej ukázalo pozit až keď jej meškali 2 týždne! Čo tiež celkom nechápem... no musíš byť na nervy, verím ti... skúšala si viac testov?

kristi14
9. feb 2017

@vyhuelka aj mojim sesterniciam dvom robili si ked in tyzden meskala bol negativny a potom az po 10dnoch ukazal pozitivny takze este nic nie je stratene 😊 hej uz som totalne na nervy lebo vsetko ma boli nervozna som a mrcha nechodi.. nieze by som ju chcela ale rada by som uz vedela na com som a nie takto cakam furt a neviem 😬 neskusala moja vcera som si spravila jeden ten rapi clear o 12tej na obed a bol negativny. este mi jeden ostal tak ten skusim zajtra rano z prveho mocu a ked nic a mrcha cez vikend nepride tak skusim pondelok rano asi ten digitalny clear blue to by mala byt istota.

bea0802
9. feb 2017

@vyhuelka ďakujem veľmi pekne 😍😘 .....nič si z toho nerob niekomu testy neukazu hneď kamoske meskalo tyzden ked jej ukázal kým nemáš mrchu všetko je ok .....hlavne sa netráp .

vyhuelka
9. feb 2017

@kristi14 no budem ti každopádne držať palčeky 🙏🏻😍 ja som tiež zvedavá... tiež asi počkám či bude meškať či ako, má prísť zajtra 😒 bodaj by nechodila.. nemusela by... 🙏🏻🤔 no nič idem sa niečim zamestnať lebo ma asi picne keď nad tým stále rozmýšľam 😂😂😂 dokonca sa mi aj snívalo o tom ako som ráno testovala a že idem na wc a zabudla som sa vycikať do nádobky, až keď som bola vycikaná som si spomenula na test, no šľahlo by ťa z takéhoto sna 😂😂😂😂

vyhuelka
9. feb 2017

@bea0802 ďakujem za povzbudenie 🙂 uvidíme čo prinesie víkend 🙏🏻👌🙈

bea0802
9. feb 2017

@vyhuelka nemas vôbec zaco ...drzim palce nech neprinesie mrchu a nech prinesie pozitívny test😝

kristi14
10. feb 2017

baby no ja som uz na nervy dnes som 34dc mrcha nikde vcera som naschval pila cervene vino a nespustila sa. Bazalka sa drzi furt na 36,8 neklesa ale test z dnesneho rana je zas negativny tak ja uz neviem 😔