Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
Na fotke je to Zle vidiet.Baby Ja som to citila. Este stale sa trasiem .Nieco Vam poviem tento mesiac sme sa rozhodli kupit dom na Slovensku zijem v Londyne a povedala som ze ked to nevijde tento mesiac Tak to odlozime nakolko potrebujeme korunky na prerabanie .Kupa domu bola uplne spontalna len minuly tyzden som dostala ponuku a pozrite
Oh a dnes je Valentin a za 2 dni mame vyrocie ❤️
@mona12071 ja mám len naliate prsia a jesť jem ale je pravda že kebyze sa nestravujem automaticky nechybalo mi to ....pri malej som mala vlci hlad a teraz jem lebo musím ....ale inak zatiaľ nič . Vo štvrtok idem na gyndu volala som tam včera tak už povedal že mám rovno prist ....tak som zvedavá čo mi povie. Čo ma trochu desí že moja hematologicka ma do 28.2. dovolenku a ja mám poruchu zrazanlivosti pri dcérke som pichala injekcie no a volala som inej lekarke tak ona ma nevezme ked už patrím inde mám strach teraz ten pristup tu je otrasný.
Baby a ked vam test ukaze pozitivny kedy idete na gyndu ? Ja dom mala po itivny 9teho som jej volala a kazala mi prist az dalsi mesiac po desiatom
Baby, gratulujem tehulkam! Ja zial pravdepodobne ani tento mesiac k vam patrit nebudem, aj ked mi 5ty den meska. Povodne som testovat este nechcela ako som pisala...ale keďže je Valentina, tak som neodolala, ze co ak budem mat pre muza prekvapko. Ale test z ranneho mocu snehobiely 🙁
@milasik10 Tak to ma mrzi ☹ Vies co..aj ja som si povedala asi to co ty, ale jedine, co budem robit, tak to su ovulacne testy. Lebo posledna ovulacia ako keby nebola, proste testy mi nezosilneli. To som citala, ze sa to niekedy po biochemickom tehu deje, ze ovulacia hned nenaskoci. Aj posledna MS bola kratucka a malo intenzivna. Tak teraz som zvedava aka a ci uz vobec bude ovulacia. Znervoznilo ma to, ze sa mi rozhadzal cyklus. Dnes som 12DC a ovulaciu som predtym mavala 15-17DC. Takze zajtra/napozajtra si zacinam robit testy a uvidime. Ale inak sa snazim byt v pohode, aj ked asi milion kamosiek v okoli teraz otehotnelo 😀
Ahojte baby.... no ako pokracujeme? 🙂

Babeny ako ? Ja mam dostat book stvrtok ale je mi pekne Ná houby.Prsia strasne bolia a nechuti mi vobec jest